Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید محمودی روز گذشته به همراه جمعی از مسئولان محیط زیست استان تهران در جریان بررسی موضوعات محیط زیستی شهرستان پردیس، گفت: در حوزه شهرستان پردیس معضلات محیط زیستی در حوزه محیط زیست انسانی از گذشته وجود داشته که هم اکنون پیگیری و حل آن در اولویت و دستور کار محیط زیست قرار دارد.

وی با اشاره به روند قانونی ثبت اقدامات انجام شده افزود: رسیدگی و پیگیری پرونده های تشکیل شده در خصوص منابع آلاینده آب و خاک در این شهرستان از سوی محیط زیست شهرستان که در حال انجام است، اهمیت داشته و ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران تصریح کرد: با توجه به شکل گیری کانون های جمعیتی در این شهرستان موضوعات و معضلات محیط زیستی باید به سرعت و دقت از سوی دستگاه محیط‌زیست و همه مسئولان شهرستان تعقیب و حل و فصل شود.

محمودی در ادامه و در بازدید از وضعیت محیط زیستی شهرستان دماوند نیز بیان کرد: در این شهرستان موضوع محیط زیست انسانی در کنار محیط زیست طبیعی مهم است و در کنار پیشگیری و برخورد قانونی با تخلفات شکار و صید و به طور کلی وضعیت محیط زیست طبیعی و موضوعات محیط بانی، تخلفات حوزه محیط زیست انسانی هم اولویت خاص خود را دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه در این شهرستان ارزیابی احداث پاسگاه‌های محیط‌بانی جدید در مناطق تحت مدیریت و تقویت محیط بانی های قبلی در دستور کار است، گفت: در حوزه محیط زیست انسانی این شهرستان، رسیدگی و ساماندهی وضعیت مرکز دفن زباله گندک از مهمترین موضوعات است که از سوی محیط زیست فرصت ۲۰ روزه برای ساماندهی این مرکز به شهرداری داده شده است.

وی در ادامه بازدید یک روزه خود در شهرستان فیروزکوه و در دیدار با محیط بانان این شهرستان با تاکید بر اینکه وظیفه محیط بانی، وظیفه‌ای سخت است، تصریح کرد: محیط بانان در مهمترین و بهترین سیستم محیط‌زیست خدمت می کنند و کارشان بسیار ارزشمند و جایگاه ویژه‌ای دارند.

محمودی در پایان ارتقاء منطقه شکار ممنوع کاوه ده به پناهگاه حیات وحش را یکی از اتفاقات خوب و مهم در حوزه مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان تهران دانست و گفت: آمار تخلفات شکار و صید در این منطقه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در مجموع کاهش یافته است.

کد خبر 4972799

منبع: مهر

کلیدواژه: زباله سعید محمودی شهرستان دماوند شورای شهر تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش کمیته امداد امام خمینی شهرداری تهران سازمان تامین اجتماعی بیمارستان سینا اطهر حجاب و عفاف پیروز حناچی قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی ازدواج مجید فراهانی محیط زیست استان تهران محیط زیست انسانی محیط زیستی محیط بانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های تهران سبز می‌شوند

همشهری آنلاین- سید محمد فخار: طی سال‌های اخیر و پیش از ارائه لایحه ساختمان سبز، مدیریت شهری برای شکل‌گیری ساختمان‌های سبز در تهران مشوق‌هایی اعطا کرده تا این ایده در شهر توسعه پیدا کند.

ایجاد ساختمان‌های سبز در قالب یکی از مصوبات شورای اسلامی شهر تهران با عنوان ساختمان سبز و معماری پایدار پیگیری شده است، در این زمینه موضوعاتی همچون بازچرخانی آب، پسماند، کاهش مصرف انرژی و استفاده از باتری‌های خورشیدی مدنظر قرارگرفته است. البته این طرح تاکنون داوطلبانه بوده ولی با تهیه دستورالعمل می‌توان برخی از موارد ساختمان سبز را به‌صورت الزامی درآورد.

مهدی پیرهادی، رئیس سلامت محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در این‌باره به همشهری گفت: مبحث ساختمان سبز موضوعی است که در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته دنیا در حال انجام است. این استانداردها در کشورهای مختلف با عناوین مختلف مطرح می‌شود که یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین عناوین آن استاندارد حوزه تهویه مطبوع و مرجع انتخاب ساختمان‌های سبز است که در ایران بومی‌سازی‌ شده و در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف تشکیل شد، در مدت یک سال گذشته به یک جمع‌بندی کلی رسیده است. فضای کلی این مصوبه منطبق با اصول محیط‌زیست است.

به‌گفته پیرهادی؛ هرچه در این زمینه تلاش و کوشش بیشتری بشود، این پروژه زودتر آغاز می‌شود. این مبحث یکسری ملاحظات نیز دارد که باید رعایت شود و ۴۰۰مورد در استاندارد آن مطرح است که با حضور استادان دانشگاه و نخبگان سعی کرده‌ایم که این میزان کاهش داده شود تا افراد در گام اول بتوانند آن را انجام بدهند. ما می‌دانیم که این استانداردها تعدادشان خیلی بیشتر از اینهاست اما چون تعداد پارامترها و گزینه‌ها در استانداردهای روز دنیا خیلی زیاد است قاعدتا نمی‌شود تمام این استانداردها را یکباره رعایت و اجرا کرد.

او با بیان اینکه براساس مشورتی که در انجمن‌های تخصصی در این مورد داشته‌اند، آنها درخصوص حدود ۲۰۰ گزینه به همفکری و جمع‌بندی رسیده‌اند که شهرداری تهران آن را به‌زودی در قالب یک لایحه به کمیسیون سلامت و محیط‌زیست ارائه می‌کند، گفت: ما آن را مورد بررسی قرار داده‌ایم و در صحن شورا تصویب می‌کنیم. این لایحه شاید یکی از لوایح و طرح‌های بسیار مهم در حوزه صنعت ساختمان‌سازی‌ و شهرسازی باشد که در حوزه محیط‌زیست نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.

ساز و کار اجرای طرح

سیاست شهرداری در لایحه ساختمان سبز یک سیاست تشویقی است و اگر اعضای شورا موافق باشند با تخفیفاتی برای این ساختمان‌ها، آنها براساس ۳سطح دسته‌بندی می‌شوند که شامل ساختمان‌هایی که تا ۸۰ درصد این گزینه‌ها را رعایت می‌کنند، ساختمان‌هایی که بین ۶۰تا ۸۰درصد این گزینه‌ها را رعایت می‌کنند و ساختمان‌هایی که بین ۵۰تا ۶۰درصد این گزینه‌ها را رعایت می‌کنند، می‌شود. بنا به سطحی که ساختمان در آن قرار گرفته باشد، از تخفیف عوارض بهره‌مند می‌شود. با این شیوه و طبق کارشناسی‌ که صورت گرفته این طرح برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود.

تجربه مدیریت سبز در ساختمان‌های شهرداری

یکی از نهادهایی که به‌صورت پیشقدم موضوع ساختمان‌های سبز را دنبال کرده، ساختمان‌های شهرداری تهران است. حلیا سادات حسینی، مدیرکل محیط‌زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در این‌باره می‌گوید: نظارت بر پیاده‌سازی نظام مدیریت سبز در ۵۶۲ساختمان اداری شهرداری تهران، احداث نیروگاه کوچک‌مقیاس خورشیدی در ۳۲ساختمان با تولید سالانه ۷۴۱.۰۰۰کیلووات ساعت برق، انجام ممیزی تفصیلی انرژی در ۵۴۳ساختمان، اجرای ۲۷۶راهکار کاهنده مصرف انرژی، معاینه فنی ۳۲۳موتورخانه، تجهیز ۲۷۵ساختمان به سیستم کنترل هوشمند گرمایشی، تجهیز ۳۸ ساختمان به سیستم کنترل هوشمند سرمایشی و تجهیز ۳۴ساختمان به سیستم کنترل رادیویی پایانه‌های دمنده‌دار و ۴۸۰۰۰۰ نفرساعت آموزش مدیریت سبز، ازجمله دستاوردهای مدیریت شهری در این زمینه است.

ساختمان سبز یعنی چه؟
منابع انرژی و محیط‌زیست تا آن حد در دنیا ارزش دارند که هنگام ساخت یک بنا به اصولی تبدیل شوند که از زیربنا تا سقف آن را تعریف کنند و در چارچوب قانونی قرار دهند. در این زمینه کارآمدی بنا در کنار طراحی باصرفه‌جویی حداکثر در استفاده از انرژی آب و برق و دیگر منابع بسیار اهمیت دارد. همچنین حفاظت از سلامت و آرامش ساکنان در سایه کاهش ضایعات آلودگی و مخرب محیط‌زیست تعریف شده است.

اصول ساختمان سبز در دنیا

استفاده از مصالح پایدار دوستدار محیط‌زیست تصفیه آب مصرفی در مبدأ کاهش مصرف انرژی به حداقل‌رساندن پسماند گرمایش و سرمایش طبیعی محیط داخلی کد خبر 845176 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها محیط زیست سبز شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • بهره برداری از پاسگاه محیط بانی صیدوا در مهدیشهر
  • معاون رئیس‌جمهور پاسگاه محیط‌‍‌بانی مهدیشهر را بهره‌برداری کرد
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • ساختمان‌های تهران سبز می‌شوند
  • رابطه بهنام بانی با مافیای زباله شهر تهران چیست؟ + عکس
  • طرح ۱۵ روزه شهرداری برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی
  • عصرانه خبری شهرهای ایران در ۲۸ فروردین‌
  • شلوار جین برای محیط زیست مضر است؟
  • ۱۰ حلقه چاه غیرمجاز در مناطق «گلاهک» و «گندک» دماوند مسدود شد
  • معابر شهر تبریز پنج هزار و ۳۸۳ باکس زباله دارد