Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@18:59:10 GMT

برخی نمایندگان از سر دلسوزی احساسی عمل می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۶۴۳۵

برخی نمایندگان از سر دلسوزی احساسی عمل می‌کنند

«علی بابایی کارنامی» روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: رهنمودهای ایشان در همه حوزه‌ها حسن ختام و نقطه عطف روابط قوا است. توصیه‌های رهبر انقلاب کاربردی و ترسیم نقشه راهی است تا نمایندگان براساس آن برنامه‌های خود را پیش ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب حق سوال و نظارت را با رعایت قانون و حرمت اشخاص و همچنین توهین نکردن به افراد و پرهیز از افراط و تفریط برای نمایندگان محفوظ دانستند تا نمایندگان هم براساس منشورهایی که آقا فرمودند مشی جدیدی را دنبال کنند تا در عین حالی که دولت باید بداند مقابل مجلس پاسخگو باشد، مجلس هم به نوعی نقش ریل گذاری را ایفا کند. دولت باید در کنار مجلس قرار گیرد تا رویکرد انسجام و وحدت در کشور حفظ شود.

مخالف فوریتِ طرح مالیات بر خانه‌های خالی بودم 

بابایی کارنامی خاطرنشان کرد: رهبری فرمودند که جنگ مجلس و قوا، مردم را خسته می‌کند پس مجلس و دولت باید در بهبود زندگی مردم اثرگذار باشند؛ رسانه‌ها هم کمک کنند تا فضای همدلی در جامعه حاکم شود. دولت هم باید این امور را بهبود بخشد.  رهبری همچنین توصیه کردند دولت تا روز آخر باید کار کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم از دولت خواست کنار مجلس قرار گیرد تا با همراهی هم بتوانند به مشکلات و امور مردم رسیدگی کنند.

بابایی درباره راهکار مجلس برای برون رفت از این مشکلات، به تصویب طرح دو فوریتی اشاره کرد و گفت: یکی از راهکارها طرح مالیات بر خانه‌های خالی بود که البته مخالف فوریت آن بودم. کمیسیون عمران طرحی درباره مسکن ارائه کرده و کمیسیون‌های اقتصادی و اجتماعی هم قرار است طرحی در این باره ارائه کنند؛ علاوه بر این مجلس دهم نیز چنین طرح‌هایی داشته است.

وی با تاکید بر اینکه طرح‌های احساسی جواب نمی‌دهد، افزود: نمایندگان به جای ارائه طرح دو فوریتی در یک روز،  بهتر است پس از بررسی‌های کارشناسی یک تا ۲ هفته ای طرح یک فوریتی مطرح کنند.

نمایندگان احساسی رفتار نکنند

بابایی بر رعایت عدالت در تهبه مسکن تاکید کرد و با بیان اینکه برخی از هیاهو و رفتارهای پوپولیستی سود می‌برند، اظهار کرد: راه مبارزه با مافیای مسکن ارائه طرح دوفوریتی نیست این یک شعار پوپولیستی است که جواب نمی‌دهد. اتفاقاً حضرت آقا هم به نمایندگان توصیه کردند احساسی عمل نکند و برای دولت ریل گذار باشند.

نماینده مردم ساری با اشاره به طرح تسهیل ازدواج، خاطرنشان کرد: برخی از روی دلسوزی احساسی عمل و طرح‌هایی پیشنهاد می‌کنند که قبلا هم وجود داشته، اما اجرا نمی‌شده است مثلا همین ستاد تسهیل ازدواج، در سال ۸۴ تاسیس شده بود.

قوانینی تصویب شود که نتوان آن را دور زد

بابایی ادامه داد: در کشور قوانین کم نداریم و درباره طرح مالیات بر مسکن خالی که روز گذشته در مجلس تصویب شد، باید گفت که صاحب خانه می‌تواند منزلش را به برادرش اجاره دهد. چهار هزار مسکن این‌چنینی در تهران وجود دارد و کسی که چند تا مسکن دارد خوب می‌داند که چگونه قانون را دور بزند. لذا باید قوانینی را به تصویب برسانیم که کسی اجازه دور زدن آن را نداشته باشد؛ ضمن اینکه باید زمینه جذب سرمایه‌ برای بازار مسکن را فراهم کنیم. نمی شود انبوه‌سازان را رها کرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: باید نظام تشوق و تنبیه بگذاریم نه اینکه در بازه ای از زمان تشویق و در بازه ای دیگر تنبیه باشد. این افراط و تفریط است. توقع داریم با این تصمیمات، مشکل حوزه مسکن رفع شود. در حالی که دنیا عاقلانه این کار را انجام داد یعنی هم از سرمایه گذاران به موقع حمایت کرد و هم از افرادی که نمی‌توانند حداقل های زندگی را داشته باشند.

ارائه طرح اعطای بسته معیشتی 

بابایی با اشاره به طرح معیشتی ارائه سبدکالا، گفت: جزو طراحان هستم. مجلس این طرح را با توجه به اوضاع کشور تصویب و دولت را موظف می‌کند با اولویت پوشش جامع به همه سبد کالا بدهد. آقا هم در سخنان خود فرمودند اگر کسی دو بسته معیشتی هم گرفت اشکالی ندارد اما در کشور کسی نباشد که حتی یک سبد کالا را دریافت نکرده باشد. پس بسته معیشتی باید به همه جامعه برسد.

وی افزود: روی این طرح در کمیسیون اجتماعی و همچنین برنامه و بودجه کار می‌شود و ممکن است پس از تلفیق به صحن بیاید. این بسته معیشتی از شهریورماه توزیع می‌شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی ساری مقام معظم رهبری میاندورود دولت پروندهٔ خبری نخستین گفت و گوی اقتصادی دولت و مجلس یازدهم شکل گیری مجلس یازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ساری مقام معظم رهبری میاندورود دولت مجلس شورای اسلامی ساری مقام معظم رهبری میاندورود دولت بسته معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمد حسینی، درباره نحوه تعامل و همکاری دولت با مجلس جدید، اظهار کرد: بنای ما بر همکاری، همراهی و تعامل مثبت با مجلس بوده و آنچه که نمایندگان در بحث های نظارتی مطرح کردند، این موارد را به جد دنبال کردیم تا پاسخگو باشیم و در جایی که لازم هست، درباره آنها توضیح دهیم. یا در بحث تقدیم لوایح سعی کردیم در کمیسیون همراهی لازم را داشته باشیم و در صورت امکان نظرات را اصلاح کنیم. یا اگر طرح هایی دادند که مناسب بوده آن طرح را تأیید کنیم.

بنابر گزارش شفقنا، وی ادامه داد: قطعاً با مجلس جدید هم این رویه ها را ادامه خواهیم داد. در دو سال گذشته تجربه جدیدی به دست آوردیم و امیدواریم که مدیران ارشد ما از افراط و تفریط در این باره اجتناب کنند و یک رابطه حسنه، معقول و منطقی با نمایندگان عزیز داشته باشند.

حسینی تأکید کرد: روابط مثبت و همکاری دولت و مجلس به نفع کشور است تا اینکه اصطکاک وجود داشته باشد و تنش ایجاد شود و در نهایت کارها با مشکل رو به رو شوند.

وی با بیان اینکه قطعاً با هماهنگی، همدلی و هم اندیشی، بهتر از گذشته می توانیم عمل کنیم، گفت: دولت و مجلس یازدهم همکاری خوبی با یکدیگر داشتند و امیدواریم که در مجلس دوازدهم تعامل بهتری حاصل شود و در نهایت این همکاری و هماهنگی به نفع مردم باشد.

وی درباره پیگیری لوایح اولویت دار در مجلس جدید بیان کرد: تاکنون بالغ بر ۲۶۰ لایحه به مجلس تقدیم شد که تعدادی از این لوایح به قانون تبدیل شدند، ولی تعداد قابل توجهی هنوز باقی مانده و در نوبت بررسی هستند. لوایح یک فوریتی و دو فوریتی یا لوایح اولویت دار مشخص شدند و سعی داریم با همکاری نمایندگان این لایحه ها را به سرانجام برسانیم.

حسینی اظهار داشت: در حال حاضر به دنبال این هستیم که بررسی «بودجه» و «برنامه هفتم توسعه» در مجلس یازدهم به پایان برسد. در موضوعات اجتماعی نیز کمیسیون اجتماعی اصرار دارد که مساله تعیین تکلیف تعطیلات مشخص شود و به مجلس آینده واگذار نشود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898571

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • پس لرزه برگزاری جلسه مجلس و دولت در دفتر قالیباف نه صحن مجلس
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • خط و نشان کارگران برای دولت /گره کور حق مسکن باز می شود؟
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم