Web Analytics Made Easy - Statcounter

مستند «لیفت‌آپ» روایت بانویی است که علاوه بر مواجهه با وزنه‌های سنگین، به عنوان پرستار مشغول مبارزه با ویروسِ چند میلی‌گرمی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مستند «لیفت‌آپ» یکی از جدیدترین آثار با موضوع بحران کرونا در ایران است که در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تولید می‌شود. «محمد شکیبانیا» تهیه‌کننده و «رضا سورانی» کارگردان این فیلم مستندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مستند داستان زندگی یکی از اعضای تیم ملی وزنه‌برداری بانوان ایران را روایت می‌کند که در روزهای کرونایی، علاوه بر مواجهه با چالش‌های تمرین و حفظ آمادگی جسمانی، به عنوان پرستار در بیمارستان مشغول خدمت است.

در این مستند با مشکلات امروزی ورزشکاران رده‌ قهرمانی کشور در مواجهه با ویروس کووید 19 آشنا می‌شویم.

شخصیت اصلی مستند «لیفت‌آپ» اولین بانوی تاریخ وزنه‌برداری ایران است که روی تخته جهانی وزنه زده است. این ورزشکار کرمانشاهی که روحیه‌ای پرنشاط دارد، از اسفندماه 98 که شیوع کرونا در ایران اعلام شد هر روز 6 ساعت لباس پرستاری‌اش را می‌پوشد تا در سایت درمانی مجموعه ورزشی آزادی به ورزشکاران و افراد مشکوک به کرونا‌ کمک کند. او همزمان قصد دارد با فروکش کردن بحران کرونا و انجام تمرینات سخت‌تر، خود را برای کسب اولین مدال جهانی وزنه‌برداری زنان ایران آماده کند.

«لیفت‌آپ» یک اصطلاح در ورزش وزنه‌برداری است که به کشیدن وزنه روی سینه و سپس بالا بردن روی سر اطلاق می‌شود. این فیلم به کارگردانی رضا سورانی، فیلمبرداری مرتضی سورانی و تهیه‌کنندگی محمد شکیبانیا، در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تهیه می‌شود.

مدیران تلویزیون سرمایه‌گذاری در مستند را فراموش نکنند/ "دست‌به داران" در جشنواره آسیا درخشید

انتهای پیام/ 

R1539/P/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزنه‌برداری ایران مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی مستند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزنه برداری ایران مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی مستند وزنه برداری ایران مرکز گسترش سینمای مستند مستند وزنه برداری لیفت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ خانم سمیعی در زمره بانوان برتر کارآفرین استان مرکزی است که ۱۲ سال قبل با دریافت تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی کمیته امداد، کارگاه کوچک خیاطی خود را راه اندازی کرد.
این بانوی کارآفرین که دانش آموخته رشته طراحی دوخت است توانست با چرخ خیاطی که پدرش به او هدیه داد سرویس آشپزخانه تولید و با سرمایه حاصل از فروش هنر خود و تسهیلات کمیته امداد چرخ خیاطی خریداری و کارگاه کوچک راه اندازی کند.
سمیعی می‌گوید: با سود حاصل از فروش لباس‌های تولید شده در کارگاه و دریافت تسهیلات بیشتر از کمیته امداد، از کارگاه ۱۲ متری به کارگاه ۲۰۰ متری و از یک چرخ خیاطی به ۲۲ چرخ خیاطی رسیده است.
او تاکنون توانسته برای ۵۰ سرپرست خانوار شغل ایجاد کند و هر هفته تا ۱۲ هزار دست انواع تن پوش زنانه، مردانه و لباس مخصوص کودکان تولید و در بازار به فروش می‌رساند.
در چهار سال گذشته ۱۹ هزار مددجوی کمیته امداد با اعطای هزار میلیارد تومان تسهیلات توانمند شده‌اند.

دیگر خبرها

  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد
  • جدال محمدرضا گرایی و سعید اسماعیلی؛ قهرمان المپیک به پاریس می‌رود یا پدیده فرنگی؟
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی