Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@00:53:39 GMT

اظهارات یک متخصص پوست درباره استفاده از ماسک

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۸۲۵۹

استفاده طولانی مدت از ماسک می تواند باعث ایجاد تشدید آکنه شود؛ در حالت طبیعی این حساسیت ضرری به پوست نمی رساند اما اگر از حالت طبیعی خارج شود باید به پزشک مراجعه و یا از داروهای قبلی استفاده شود.

برخی از افراد با استفاده از ماسک دچار قرمزی شدید و یا کهیر می شوند، و این موضوع باعث آزار آن ها و گاهی استفاده نکردن از ماسک می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید گفت که کهیر دلایل مختلفی دارد و تنها استفاده از ماسک نمی تواند باعث کهیر در صورت شود؛ برای از بین بردن این حساسیت در قدم اول می توان از آنتی هیستامین استفاده کرد و در صورت خارش زیاد حتما باید به پزشک و یا مراکز اورژانس مراجعه شود.

اگر درمان کهیر بیش از دوماه طول کشید باید توسط آزمایش ها علت این حساسیت مشخص شود.

برخی از علائم پوستی نشانه کووید 19 است برای اطمینان از این موضوع باید علائم های دیگر این بیماری را در نظر داشت و اگر شکی از آن وجود داشت حتما به مراکزی درمانی مراجعه شود.

اگر فردی به صورت مورثی دچار بیماری های زمینه ای باشد و پس از آن به حساسیت های پوستی و تب دچار شود باید برای تشخیص کرونا به پزشک مراجعه کند.

در نتیجه استفاده از ماسک به تنهایی نمی تواند دلیل بر حساسیت پوستی شود، حساسیت ها می تواند به دلیل استفاه از داروهای خواب آور، داروهای اعصاب و مُسکن ها باشد.

استفاده از ماسک عوارضی برای پوست به همراه  ندارد، در صورتی که کش ماسک باعث تورم گوش شود باید از محلول ضد عفونی موضعی استفاده کرد.

1717

کد خبر 1409892

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ماسک پوست و مو استفاده از ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۸۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • حساسیت فصلی کودکان
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • سلیمی نمین : ۹۹ درصد زنان با هر نوع الزام در حجاب حساسیت ویژه دارند/ جامعه را به سمت لجبازی نبریم
  • خطرات ناگفته درباره دستمال توالت
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
  • آلرژی و حساسیت فصلی رو به این میوه کوچک و خوشمزه بسپارید
  • ۵ روش برای تسکین علائم آلرژی فصلی