Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد قریشی متخصص ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه برخی از افراد علی رغم گذشت هفته‌ها از شکستگی اندام، به خاطر ترس از ابتلا به کرونا به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند، نسبت به خطرات به تعویق انداختن عمل‌های جراحی ضروری ارتوپدی از جمله شکستگی ها، هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمل‌های جراحی ارتوپدی به دو دسته اورژانسی و غیراورژانسی تقسیم می‌شود. دسته اول عمل‌های اورژانسی مانند شکستگی‌ها هستند که امکان به تعویق انداختن آن‌ها وجود ندارد.

رئیس بیمارستان اختر با تاکید بر عدم به تعویق انداختن چنین عمل‌های ضروری در دوران شیوع کرونا، گفت: برای مثال اگر فرد مسنی بر اثر زمین خوردگی دچار شکستگی لگن شده است، باید حتما به مراکز درمانی مراجعه و به دلیل شیوع کرونا نباید از مراجعه به پزشک امتناع کند.

این متخصص با بیان اینکه اخیرا بیمارانی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که هفته‌ها از شکستگی اندام آن‌ها گذشته است، اما به دلیل ترس از ابتلا به کرونا، عمل جراحی خود را به تعویق انداخته اند، توضیح داد: این درحالی است که اگر بیمار در زمان مناسب به پزشک مراجعه کند امکان بهبود ناحیه آسیب دیده بسیار بیشتر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: مردم باید بدانند که برای مثال اگر فرد مسنی در خانواده دارند که به علت زمین خوردگی در راه رفتن دچار مشکل شده است، احتمال دارد دچار شکستگی شده باشد و باید حتما به پزشک مراجعه کنند.

رئیس بیمارستان اختر درباره عمل‌های جراحی ارتوپدی غیراورژانسی توضیح داد: می‌توان به طورکلی عمل‌های جراحی ارتوپدی غیر شکستگی را غیر اورژانسی محسوب کرد، البته گاهی اوقات در موارد غیر شکستگی هم عمل‌های اورژانسی وجود دارد، اما این موارد از استثنا‌ها محسوب می‌شوند.

قریشی ادامه داد: برعکس مواردی که درباره به تعویق انداختن عمل‌های اورژانسی گفته شد، متاسفانه برخی افراد فکر می‌کنند، چون در خانه مانده اند، دوران شیوع کرونا فرصت مناسبی برای انجام جراحی‌های غیراورژانسی همچون درمان درد زانو، شانه یا دیسک کمر و گزگز دست و پاست.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه افزود: افراد باید انجام این عمل‌های غیرضروری را به زمانی موکول کنند که شرایط به حالت عادی بازگشته است و لزومی ندارد مردم در حال حاضر پیگیر درد‌های مزمن اسکلتی و عضلانی باشند.

او افزود: حتی می‌توان گفت در حال حاضر نه تنها انجام عمل‌های غیر اورژانسی ارتوپدی باید به تعویق انداخته شود، بلکه مراجعه به مراکز درمانی نیز در دوران شیوع کرونا توصیه نمی‌شود.

این متخصص یادآور شد: افرادی که از درد‌های مزمن عضلانی و اسکلتی رنج می‌برند، باتوجه به شیوع کرونا می‌توانند با مصرف مسکن‌های معمول درد را کاهش دهند و اقدام به انجام عمل‌های غیر اورژانسی نکنند.

 قریشی در پایان تاکید کرد: البته با تمهیداتی که برای ایجاد بخش ایزوله در بیمارستان اختر به عنوان مرکز ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دیده ایم امکان انجام عمل جراحی برای بیماران کرونایی که دچار شکستگی شده اند نیز فراهم است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دوران شیوع کرونا تعویق انداختن مراکز درمانی عمل های جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۸۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور اعلام شد

امین اسدی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار وزارت بهداشت تاکنون ۳ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیه‌ها از سوی مردم، بیماری تب کریمه کنگو نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با وجود آنکه ویروس تب کریمه کنگو حساس به حرارت است، لذا به افراد توصیه می‌شود از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته جلوگیری کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما به دامداران به عنوان تولیدکنندگان دام توصیه می‌شود که از له کردن و برداشت کنه‌ها با دست جلوگیری کنند و همواره افراد در کشتارگاه‌ها از پوشش‌های محافظتی برای کشتار استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • اقدامات اورژانسی در مواجهه با فرد دچار قطع عضو
  • نخستین پرستار قربانی کرونا به روایت مادرش
  • آمار جهانی کرونا؛ هنگ کنگ رکورددار فوتی‌های روزانه
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز شنبه ۲۵ فروردین؛ ۵۷ فوتی و ۳ هزار ابتلای جدید
  • آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور
  • آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور اعلام شد
  • رئیس ستاد مرکزی اربعین: ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین را به تاخیر نیندازید
  • ایران در محاصره ۳ ویروس است!