Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، مهدی طاهری با اشاره به مشکلات پیش آمده پس از عدم اجازه به دفاتر این صنف، برای فعالیت در ناصر خسرو تهران بیان کرد: با توجه به اینکه شورای تأمین استان مصوب کرده که صنوف مواد شیمیایی در خیابان ناصرخسرو اجازه فعالیت صنفی ندارند و در مصوبه شورای تأمین استان کلمه دفاتر نیز آورده شده، دفاتر ما امکان فعالیت و بازاریابی در این مناطق را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متذکر می‌شوم برابر با بند ۲۰ تبصره ۵۵ شهرداری‌ها این صنف جزو صنایع مزاحم تلقی شده و دفاتر، امکان و شرایط دپو کردن مواد شیمیایی را ندارند اما ذکر کلمه دفاتر در مصوبه شورای تأمین، مشکلات عدیده‌ای را برای صنوف این اتحادیه ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: صنوف، تمامی مواد شیمیایی را در انبارها که در کیلومتر ۶۵ جاده قدیم قم واقع شده، نگهداری می‌کنند، نه جای دیگری. دفاتر شرایط نگهداری مواد شیمیایی را ندارند. از مسئولین درخواست داریم تا از فعالیت دفاتر جلوگیری نکنند و کلمه دفاتر را از مصوبه شورایعالی تأمین استان حذف کنند. البته در جلسات زیادی که در این رابطه با مسئولین مربوطه داشته‌ایم، علی مفاخریان، مدیر شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران قول همکاری در این زمینه را داده است تا در فروش مواد شیمیایی همکاری لازم را با اتحادیه داشته باشند.

طاهری با تاکید بر اینکه با گسترش شیوع ویروس کرونا به لحاظ کمیت و کیفیت مواد ضدعفونی‌کننده کمبودی نداریم، بیان داشت: به حد وفور مواد ضدعفونی در بازار موجود است و در حال حاضر مشکل نداریم. ترکیبات این مواد از کره جنوبی، هند و آفریقای جنوبی وارد می‌شود.

به گفته وی در حال حاضر برای واردات این مواد هیچ گونه کمبودی نداریم و در همکاری و هماهنگی با وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو این نیاز ضروری تأمین می‌شود.

رئیس اتحادیه تهیه‌کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی تهران در خصوص نظارت کامل بر توزیع مواد ضدعفونی بیان داشت: اتحادیه مواد شیمیایی بر فروش الکل اتانول و عدم فروش الکل صنعتی به جای ضدعفونی‌کننده دست به صورت روزانه نظارت می‌کند. کاملاً آگاهیم که نظارت می‌تواند از تخلفات جلوگیری کند، اما دولت نیز بایستی توان اتحادیه را بسنجد و نظارت کافی و وافی در دیگر حوزه‌ها داشته باشد. افراد متخلفی هستند که بدون مجوز کسب از اتحادیه؛ به تهیه مواد ضدعفونی اقدام می‌کنند. اگر الکل موجود در ضدعفونی یک درصد کم یا بیش از ۷۰ درصد باشد، برای کار ضدعفونی مناسب نیست. این کار نیاز به حضور تهیه‌کنندگان و متخصصین خبره دارد.

طاهری یادآور شد: تمامی آحاد جامعه در صورت مشاهده مواد ضدعفونی فاقد استاندارد می‌توانند با مراجعه به اتحادیه اقدام به طرح شکایت کنند و موضوع مورد پیگیری قرار گیرد. همچنین ضروری است که افراد مواد ضدعفونی‌کننده را از مراکز معتبر، واحدهای دارای پروانه کسب و داروخانه‌ها تهیه کنند. این مراکز تحت نظارت الگوی هیأت عالی نظارت هستند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت ویروس کرونا مهدی طاهری سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۸۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید بیش از شش هزار مورد از مراکز عرضه فرآورده های دامی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در پی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ۶ هزار و ۲۲۲ مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی انجام و ۱۸ هزار و ۷۴۴ کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف و فاقد شرایط بهداشتی در این بازدید‌ها ضبط و ۸ هزار و ۱۵۰ کیلوگرم از این مقدار فرآورده پس از صدور حکم قضایی معدوم شده است. 
فتاحب با اشاره به ثبت ۳۱۸ مورد غیر بهداشتی در مدت اجرای طرح تشدید افزود: در جریان بازرسی از واحد‌های تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت ۱۱۶ مورد نمونه برداری از فرآورده‌های ضبطی انجام گرفته و ۲۹ مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شده است.

او گفت: ۱۶ هزار و ۷۲۸ راس دام سبک و سنگین در جریان اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و ۸۲۶ تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده است.
فتاحی افزود: بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام و طیور استان، ۴ هزار و ۳۲۳ کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های دام این استان ضبط شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از تولید شش هزار و ۵۴۹ تن گوشت مرغ طی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان خبرداد و گفت: این میزان گوشت از کشتار ۲ میلیون و ۹۵۷ هزار قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان استحصال شده‌است.
فتاحی افزود: مقدار ۲۹ هزار و ۶۰۷ کیلوگرم لاشه طیور به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های طیور این استان ضبط شده است.
 طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان با مشارکت ۱۰۳ نفر از بازرسین دامپزشکی سراسر استان انجام شد.

 یک هزار و ۹۰۵ واحد واحد شامل مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد پروتئینی و فرآورده خام استان مرکزی در این طرح مورد نظارت بهداشتی دامپزشکی استان قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • اتحادیه شهرداران در کشور تشکیل می‌شود
  • انتشار مقاله استاد دانشگاه شریف در مجله معتبر انجمن فیزیک آمریکا
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی
  • مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد
  • فرایند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سیستان‌ و بلوچستان آغاز شد
  • کدام خوردنی‌ها حاوی مواد شیمیایی ماندگارند؟
  • چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی به همت دامپزشکی شهرستان اشکذر
  • بازدید بیش از شش هزار مورد از مراکز عرضه فرآورده های دامی
  • مواد شوینده‌ خانگی چه ضرری برای سلامت ما دارند؟