Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

«پریتی پتل» وزیر کشور انگلیس ، از برخی جزئیات سیاست مهاجرتی جدید این کشور در دوران پسا برگزیت پرده برداشت.

اخبار بین الملل-وی قرار است امروز دوشنبه برنامه تغییرات اساسی در نظام مهاجرتی این کشور را که برای چند دهه نوشته شده، اعلام کرده و از سند ۱۳۰ صفحه‌ای در مورد جزئیات مربوط به مسیرهای اصلی مهاجرت به بریتانیا، از جمله برای کارگران ماهر و دانشجویان را رونمایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت انگلیس پیش از این موارد اصلی در برنامه جدید مهاجرتی خود برای دوران پسابرگزیتی تا آخر سال جاری میلادی را اعلام کرده بود.

این موارد از جمله شامل منع ورود افراد بدون مهارت و بدون دانستن زبان انگلیسی در سطح کافی است.

بنا بر سیاست جدید مهاجرتی که رسانه‌های انگلیس بخش‌هایی از آن را فاش کرده‌اند، به جز برخی موارد استثنایی، متقاضیان مهاجرت به بریتانیا در آینده باید یک پیشنهاد شغلی با حداقل حقوق ۲۵ هزار و ۶۰۰ پوند در سال در این کشور داشته باشند.

اما مهم‌ترین تغییری که در سیاست مهاجرتی بریتانیا اعمال می‌شود، پایان آزادی سفر برای اتباع اتحادیه اروپاست زیرا در دوران پسابرگزیت قرار است با آنها مانند اتباع کشورهای غیراروپایی رفتار شود.

نظام مهاجرتی جدید انگلیس قرار است در چند مرحله اجرا شود تا ضربه احتمالی ناشی از این تغییرات به مشاغل مختلف، به ویژه آنهایی که به نیروی کار ارزان اتحادیه اروپا وابسته هستند، به حداقل برسد.

اصلاحات در سیاست مهاجرتی انگلیس همچنین از تابستان ۲۰۲۱ به بعد به فارغ التحصیلان خارجی دانشگاه‌ها امکان می‌دهد که پس از اتمام تحصیلات خود باز هم در این کشور بمانند. بدین ترتیب دانشجویانی که دوره‌های کارشناسی و پایین‌تر را در بریتانیا به پایان رسانده‌اند به مدت دو سال و فارغ‌التحصیلان دکترا برای سه سال دیگر اجازه خواهند داشت تا در این کشور بمانند.

در بخش دیگری از برنامه جدید مهاجرتی انگلیس طرحی با عنوان «استعدادهای جهانی» پیش‌بینی شده که بر اساس آن دانشمندان و پژوهشگران می‌توانند بدون نیاز به پیشنهاد شغلی به بریتانیا مهاجرت کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انگلیس مهاجرتی اروپا انگلیس برگزیت مهاجرتی پسابرگزیتی جدید مهاجرتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۰۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عرفان خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد‌های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل‌ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشور‌ها برنامه‌های گوناگون دارند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محور‌های آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری‌های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • به بهانه باخت ۵-۰ چلسی مقابل آرسنال؛ مروری بر سنگین‌ترین شکست‌های دوران مربیگری پوچتینو
  • انگلیس ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده در لهستان مستقر می‌کند
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراین
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود