Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدر اعظم آلمان و نخست وزیر ایتالیا در دیدار روز گذشته خود در برلین بر لزوم توافق هر چه سریع‌تر درباره بسته کمک‌های اقتصادی برای مقابله با عواقب اقتصادی کرونا تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان و "جوزپه کونته"، نخست وزیر ایتالیا در دیدار روز گذشته خود در برلین خواستار دستیابی به توافقی درباره امور مالی آینده اتحادیه اروپا در نشست آتی این اتحادیه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته مرکل اعلام کرد: اینکه آیا در نشست پایان هفته اتحادیه اروپا به توافقی در این باره دست پیدا خواهیم کرد هنوز مشخص نیست. وی هم زمان تاکید کرد که بسته کمکی برای بخصوص کشورهای آسیب دیده از کرونا باید بزرگ باشد.

مرکل در این باره گفت: مسئولیت ما برای رونفق دادن دوباره به بازار داخلی اتحادیه اروپا مسئولیت بزرگی است.

جوزپه کونته نخست وزیر ایتالیا هم بر لزوم تسریع در توافق درباره بسته کمک های مالی اتحادیه اروپا به کشورهای بحران زده تاکید کرده و گفت: هر چقدر ما واکنش کندرتری به این مسئله داشته باشیم به همان میزان سرعت رونق دوباره اروپا کم تر خواهد بود.

سران کشورهای اروپایی در نشست پایان هفته می خواهند درباره بودجه مالی اتحادیه اروپا تا سال 2027 و همچنین یک بسته کمک های مالی برای کشورهای بحران زده کرونایی به توافقی دست یابند.

عوارض کرونا بعد از بهبودی همچنان در فرد باقی می‌ماندکرونا|افزایش آمار مبتلایان در عربستان به بیش از 235 هزار نفرنماینده سازمان بهداشت جهانی: نمی‌توان احتمال وجود کرونا مدت‌ها پیش از شیوع آن را منتفی دانست

کمیسیون اروپایی پیشنهاد بسته کمک های اقتصادی 750 میلیون یورویی را برای جبران عواقب اقتصادی کرونا ارائه داده که 500 میلیون یورو در قالب کمک بلا عوض و 250 میلیون یورو در قالب وام به کشورها پرداخت می شود.

پس از تنش های گذشته بین آلمان و ایتالیا در مسیر غلبه بر بحران کرونا سران این کشورها در دیدار روز گذشته تلاش کردند روابطی دو جانبه و اروپایی را به نمایش بگذارند. مرکل تاکید کرد که توافقی در همه جهات باید انجام گیرد. وی افزود: هنر ما این است که پل هایی را بسازیم.

صدر اعظم آلمان در دیدار با کونته اعلام کرد که مواضع کشورهای اروپایی در آستانه نشست اتحادیه اروپا همچنان از هم فاصله دارد. قرار است امروز ( سه شنبه) نخست وزیر اسپانیا هم برای انجام مذاکراتی در این باره با مرکل به برلین سفر کند. هفته گذشته نیز نخست وزیر هلند برای این منظور به برلین سفر کرده بود.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا ویروس کرونا بیشتر بخوانید... روزانه ۲ تا ۳ نفر در استان قزوین قربانی کرونا می‌شوند مدیرکل بیمه سلامت مازندران: دستاوردهای اجرای طرح "پزشک خانواده" در شرایط کرونا بررسی شود گزارش ویدئویی|عروسی و عزا به صرف کرونا/‌ گلایه مردم لرستان از برگزار‌کنندگان مراسم عروسی و عزا در اوج جولان کووید-۱۹

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا بسته کمک نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران

وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر گسترش تحریم‌ها بر صنایع پهپادی و موشکی ایران به توافق رسیدند. قرار است مسئول سیاست خارجی اتحادیه فهرستی مشخص از این تحریم‌ها آماده کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از دویچه وله؛ جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیروز دوشنبه، سوم اردیبهشت، با تصمیم مشترک ۲۷ وزیر خارجه این اتحادیه مأموریت یافت تا پیشنهادات مشخصی را برای تشدید تحریم ایران تهیه و ارائه کند.

بما به این گزارش؛ این تحریم‌ها باید ناظر بر محدودسازی تجارت با ایران باشند، به گونه‌ای که این کشور در ساخت و توسعه پهپادها و موشک‌های خود با مشکل روبه‌رو شود. علاوه بر این باید تحریم متوجه اشخاص، نهادها و شرکت‌هایی شود که در تولید پهپادها و موشک‌ها و نیز ارسال آنها برای نیروهای شبه‌نظامی متحد جمهوری اسلامی در منطقه مشارکت دارند.

توافق اولیه بر سر تشدید تحریم‌های ایران هفته پیش در پی بالا گرفتن تنش میان ایران و اسرائیل صورت گرفت.

به گفته آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان، در حاشیه اجلاس وزاری خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ: «مسئله بر سر این است که همه امکانات تحریمی برای ممانعت از حمله ایران و متحدانش به اسرائیل به کار گرفته شود.»

بورل خود نیز به خبرنگاران گفت که تحریم‌های پیشنهادی، ممانعت از انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و تحویل آنها به "گروه‌های نیابتی ایران" را شامل می‌شود.

او با اشاره به توافق قبلی اتحادیه اروپا بر سر تحریم‌ پهپادی و موشکی ایران در ارتباط با همکاری این کشور با روسیه در جنگ با اوکراین، گفت که حالا حوزه تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی باید بر اساس تصمیم جدید به کل منطقه خاورمیانه و دریای سرخ گسترش یابد.

بعد از حمله ایران به اسرائیل در روز ۲۵ اردیبهشت که در جریان آن بیش از ۳۰۰ پرتابه از جهت‌های مختلف به سوی اهدافی در اسرائیل شلیک شد، اتحادیه اروپا درباره رشته‌ تحریم‌هایی برای گسترش محدودیت تولید پهیادهای ایران و نیز ایجاد دشواری در ساخت موشک از سوی این کشور به توافق رسید.

بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه 

برآورد می‌شود که ایران دارای بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه است، با بیش از سه هزار موشک که تا ۲۰۰۰ کیلومتر برد دارند. 

گرچه بخش عمده تولید موشکی و پهپادی ایران بومی است، ولی این کشور مثل گذشته به قطعات و اجزایی از خارج نیز نیازمند است. در همین رابطه جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته شبکه‌ای پیچیده از خرید و فروش این قطعات ایجاد کرده است که از طریق آن می‌تواند به کالاهایی فنی دست یابد که دارای استفاده دوگانه، هم برای مصارف غیرنظامی و هم کاربرد در عرصه نظامی، هستند. با کمک این شبکه پیچیده ایران تحریم‌های بین‌المللی را دور می‌زند. تصمیمات جدید در اروپا و آمریکا ناظر بر دشوارساختن این دور زدن‌هاست.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رویترز : اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) درباره تحریم ایران تشکیل جلسه می‌دهد توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران

دیگر خبرها

  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • واکنش وزیرخارجه به تصمیم اروپا علیه ایران