Web Analytics Made Easy - Statcounter

حتما تا کنون بار‌ها از تماشای مسابقات فوتبال لیگ‌های برتر اروپایی لذت برده اید، یا در بازی‌های مجازی از هدایت یک بازیکن مطرح استفاده کرده اید و یا شاید شما هم جزو یکی از میلیون‌ها مخاطب این ورزشکاران در شبکه‌های اجتماعی باشید و به نظاره آن‌ها در جمع خانوادگی و یا باشگاهی نشسته باشید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حتما تا کنون بار‌ها از تماشای مسابقات فوتبال لیگ‌های برتر اروپایی لذت برده اید، یا در بازی‌های مجازی از هدایت یک بازیکن مطرح استفاده کرده اید و یا شاید شما هم جزو یکی از میلیون‌ها مخاطب این ورزشکاران در شبکه‌های اجتماعی باشید، اما شاید وقت آن باشد که اکنون به صورت جدی‌تر به تأثیری که این اشخاص بر روحیات و سلایق شما می‌گذارند توجه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر پست، نوشته، استوری و... که توسط این اشخاص ارسال می‌شود می‌تواند در بلند مدت نوع نگاه شما به خود، جامعه، ملیت و هویتتان را دستخوش تغییرات کند و شاید به همین دلیل هم باشد که نام آن‌ها را شخصیت‌های مرجع گذاشته اند. حتما از آنجا که در خانواده‌ای ایرانی به دنیا آمده اید، پدر و مادر جایگاهی والا در نزد شما دارند، یعنی شما خانواده خود را دوست دارید، اما اینکه تا چه میزان علاقه به تشکیل خانواده‌ای جدید، ازدواج، پدر شدن و یا مادر شدن دارید به نوع نگاه شما به این قضایا بستگی دارد. درست است که مسائل اقتصادی نقش چشم گیری در این موضوع دارند، اما علت انحصاری و تعیین کننده نبوده بلکه این فرهنگ و عقاید شماست که در این زمینه نقش حیاتی تری را ایفا می‌کنند. برای مثال از مشاهده عکس زیر چه احساسی به شما دست می‌دهد:

    خانواده‌ای پر جمعیت که اتفاقا، نه با دردسر‌های بچه داری، خانه داری و... نمایش داده شود که در نقطه مقابل وجهه‌های لذت گونه، محبت، سرگرمی و... در آن نمایانده می‌شود. حالا عکس فوق را فراموش کنید. یک خانواده شلوغ و پر جمعیت که چند فرزند را دارد تصور کنید، چه حسی به شما دست می‌دهد؟ تصور کنید شما پدر این خانواده هستید، حس کلافگی، خستگی از تکالیف پدری و مادری، انرژی زیادی که برای مراقبت از فرزندان باید بگذارید، همه این‌ها عناصری هستند که خانواده پر جمعیت را در ذهن شما أمری زشت جلوه می‌دهد. اما به نظر این عناصر با تجربه زیسته شما به دست نیامده باشد بلکه با نوع نگاهی که از فرهنگ شخصیت‌های مرجع گرفته اید شکل یافته است. به نظرشما آیا نمی‌شود خانواده پر جمعیت را گونه دیگری روایت کرد؟ برای نمونه به تصویر زیر توجه کنید:     چه عناصری در تصاویر و نحوه بازنمایی خانواده‌ای پنج نفری مشاهده می‌کند؟ آیا مجموعه این تصاویر پیام نشاط و پویایی در خانواده‌ای پر جمعیت را به شما نمی‌رساند؟ حال دوباره به تصویری دیگر توجه کنید:   آیا اگر ده‌ها شخصیت محبوب شما دارای چنین نگرشی و چنین سبک زندگی بودند نوع نگاه شما به خانواده پر جمعیت تغییر نمی‌کرد؟
اکنون به مسئله دیگری وارد شویم، آیا داشتن همزمان چند فرزند خردسال درد سر حساب می‌شود؟ آیا آن‌ها مانع تفریحات شما هستند؟ آیا آن‌ها مانع استراحت شما می‌شوند؟ این‌ها و ده‌ها مورد دیگر مسائلی است که با تفکر به داشتن همزمان چند فرزند کوچک ذهن شمارا مشغول می‌کند، اما به نظر می‌رسد که می‌توان این مقوله را هم گونه دیگری روایت کرد، برای مثال:     این تصاویر اگر به صورت مکرر از جانب شخصیت‌های مرجع بازنمایی شوند به مرور می‌تواند تصویر ذهنی شمارا از مسائل تغییر دهد. این را باید بدانید که مواجهه مستمر ما با سبک زندگی‌های اشخاص مشهور که امروز شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام مهیا کرده اند به مرور نوع نگرش ما به مسائل را تغییر می‌دهد. در واقع برای یک جوان ایرانی پدر شدن و همسر شدن فاقد جایگاه والایی است چراکه تصاویر زیر مدام از ناحیه شخصیت‌های مطرح بازنمایی نمی‌شود:     جدای از ابعاد مذکور آیا تا کنون از اینکه در خانواده‌ای پر جمعیت به دنیا آمده اید احساس خجالت کرده اید؟ و یا آنکه به تک فرزند‌ها غبطه خورده اید؟ به نظر شما اگر ده‌ها شخصیت مرجع و رسانه‌ای عکس‌های زیر را در رسانه خود بازنمایی می‌کردند شما این احساس را می‌کردید:   تمام سخن ما در این نوشتار آن است که بدانیم شخصیت‌های مرجع نوع نگاه ما به مسائل را شکل می‌دهند. مقوله‌هایی مانند مادری، همسری، تعدد فرزندان، خانواده پرجمعیت، داشتن چند فرزند خردسال و... می‌تواند با عملکرد شخصیت‌های مرجع در نمایش دادن عناصر زندگی خود تغییر کند. حال در پایان تنها این سوال را مطرح می‌کنیم، جامعه‌ای که عمده شخصیت‌های مرجع که در رسانه‌های دولتی و خصوصی همواره به عنوان الگو معرفی می‌شوند، در دهه چهار و سوم زندگی خود هنوز ازدواج را برای خود زود می‌دانند چراکه یا به شناخت از خود نرسیده اند و یا قصد ادامه تحصیل دارند! خانواده چه جایگاهی پیدا می‌کند؟  

پ. ن: لازم به تذکر است که عکس‌های موجود نخست با جستجویی کوتاه از میان هزاران عکس انتخاب شده است و در وهله بعد عکس‌ها از مجموعه پست‌های ارسالی اشخاص تقطیع شده و در کنار هم قرار گرفته اند.   انتهای پیام/

منبع: سدید

منبع: دانا

کلیدواژه: شخصیت های مرجع خانواده پر خانواده ای چند فرزند پر جمعیت نوع نگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۲۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در راستای تحقق شعار سال و برقراری ارتباط با مردم به فرهنگ‌سازی نیاز است که رسانه‌ها در این زمینه نقش موثری دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری، شامگاه _دوشنبه، سوم اردیبهشت_ در نشست با مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نام‌گذاری‌های اقتصادی سال‌های اخیر توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: طی چند سال اخیر شعارهای سال در حوزه اقتصادی بوده که نشان از جریان‌سازی بر اساس شرایط کشور دارد که با فرهنگ‌سازی مشکلات کشور حل و فصل شود.

وی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: برای ارتباط با مردم نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم که این نقش بر عهده رسانه‌ها و صدا و سیمای مرکز استان است که در همین خصوص جلسات مشترک با برنامه سازان صدا و سیما در دستور کار قرار گیرد.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اقدامات بزرگ و بنیادی در این دولت در حال انجام است، گفت: نیازمند انتقال این اقدامات به جامعه و همگرایی با مردم هستیم که صدا و سیما می‌تواند کمک بزرگی برای اطلاع رسانی این اقدامات انجام دهد.

وی تصریح کرد: برای جهش تولید و زیبایی وجه اقتصادی، باید مشارکت مردم بسیار عمیق باشد تا برنامه‌ریزان اقتصادی مبتنی با این مشارکت عمل کنند و این مهم بیشتر نیازمند تسهیل‌گری امور، تأمین زیرساخت‌ها، بهبود شرایط تسهیلات بوده که در این خصوص اقدامات لازم تدبیر شده‌است.

عسکری با تاکید بر اینکه رویکرد مقام معظم رهبری به اقتصاد رویکرد مردم مبنا است، خاطرنشان کرد: در همین خصوص برگزاری جلسات با رسانه‌ها و صدا و سیما در جهت برنامه‌ریزی برای چگونگی استفاده از ظرفیت مردم در حوزه جهش در بخش تولید طراحی شده‌است.

در ادامه امیر رئوف، مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه نگاه به رسانه بیشتر اطلاع‌رسانی است، گفت: رسانه‌ها باید به رسالت خود عمل کنند و به دنبال جریان سازی، نقد منصفانه و ارائه راهکارها در راستای بهبود شرایط باشند.

وی افزود: برای پیشرفت استان نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصادی هستیم چرا که از ظرفیت بالایی برخوردار بوده، لذا مهیا کردن زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف در کنار ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی نیاز مبرم است.

رئوف با اشاره به استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها برای پیشرفت اقتصادی در استان، تصریح کرد: اهمیت نقش رسانه در مباحث تولید محتوا در پرداختن به ظرفیت‌ها و داشته‌های استان می‌تواند به این هدف مهم تسریع ببخشد.

وی با اشاره به اینکه هدف مقام معظم رهبری از مشارکت نوعی فرهنگ‌سازی و کار فرهنگی است، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی تعاونی‌های مختلف و استفاده از سرمایه‌های مردمی می‌تواند در جهش تولید مؤثر باشد.

کد خبر 747070

دیگر خبرها

  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • «نون - خ» برنده صفا و سادگی
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • رونمایی از تصویر سازی گرافیکی میرمهنای بندر ریگی در بوشهر
  • ضرورت گفتمان‌سازی با مردم با محوریت جوانی جمعیت