Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی همه خانی گفت: علی رغم توصیه‌های مکرر پلیس راهور مبنی بر خطر نشاندن کودکان بر روی باک موتور سیکلت حین تردد در معابر، باز هم در سطح شهر مشاهده می‌شود که برخی والدین و یا موتور سواران به علت نبود جای کافی نشستن، کودک خود را روی باک موتورسیکلت نشانده و تردد می‌ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ظرفیت موتور سیکلت برای جابجایی موتور سوار و یک نفر تعریف شده و تردد موتورسواران با بیش از یک نفر ممنوع است.

همه خانی گفت: با موتورسیکلت‌هایی با طول بلندتر هم می‌شود بیش از یک نفر جابجا کرد و در سطح شهر تردد داشت، اما این کار ممکن است خطرات جدی را برای این چند تن در پی داشته باشد.

وی افزود: البته درست است که موتورسیکلت وسیله‌ای راحت‌تر و کاربردی تری نسبت به خودرو در جوامع شهری و تردد در ترافیک است، ولی این را در نظر داشته باشیم که یکی از خطرناک‌ترین وسایل نقلیه در حین حرکت هم است چرا که تنها با دو چرخ و بدون اطاق در حرکت است.

وی گفت: از دیگر مباحث خطرات ناشی از رانندگی با موتورسیکلت و نشاندن کودکان بر روی باک، بحث ترکیدن و پنچری ناگهانی لاستیک است که بسیار موضوع مهمی است و این اتفاق در فصل گرما دو برابر زمستان روی می‌دهد، که برای تمام افرادی که روی موتور سیکلت نشسته اند، می‌تواند اتفاق ناگواری باشد.

وی بیان داشت: تمامی موتورسیکلت سوارانی که فرزند خود را روی باک و جلوی خود می‌نشانند به این امر واقفند که در حین گردش‌ها پای کودک بین باک و میله فرمان مانع از گردش موتور می‌ شود و کودک بار‌ها به پدر خود این موضوع را با اعتراض عنوان کرده است.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فاتب گفت: یکی دیگر از مشکلاتی که گذاشتن کودک روی باک ایجاد می‌کند، گرفتن کامل جلوی دید موتور سوار است که اگر قد کودک یک مقدار هم بلند‌تر باشد، دید کاملا گرفته می‌شود و پدر مجبور می‌شود سر کودک را به طرفین برده و در این حین تعادل موتور برهم می‌خورد.

وی ادامه داد: والدین با خیال راحت بر روی موتور سیکلت در حرکتند، ولی نمی‌دانند خدای ناکرده چنانچه اتفاقی برای شما بیافتد تمام خانواده دچار آسیب می‌شوند هرچند که موتور سوار حرفه‌ای هم باشید و دستگیره‌های کوچکی هم روی تلق موتور برای جای دست کودک خود تعبیه کرده باشید این را باید بدانید که حادثه خبر نمی‌کند و نمی‌توانید با خودرویی که با بی احتیاطی حرکت می‌کند و با سرعت از کنار شما رد می‌شود و تعادل شما را برهم می‌زند مقابله کنید. پس احتیاط کرده و تا می‌توانید، خانواده خود را با موتور جابجا نکنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس راهور حوادث موتورسیکلت تردد در معابر موتور سیکلت روی باک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۲۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • هشدار پلیس راهور استان قم به موتورسواران متخلف
  • هشدار پلیس راهور قم به موتورسواران متخلف
  • مرگ جوان صومعه سرایی هنگام حرکات نمایشی با موتور
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • ببینید| هیولایی ۳ تنی هامر با صفر تا صد ۳ ثانیه‌ای و حرکت خرچنگی
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • یک روزه گواهینامه موتور بگیرید!