Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بابایی کارنامی و منصورعلی زارعی دو نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی که به اتفاق مسؤولان شهری بازدیدی از کارخانه زباله‌سوز ساری داشتند و پس از آن در پیگیری تامین اعتبار دیداری با وزیر کشور و معاون وزیر کشور ترتیب داده و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه تامین شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مخاطبان این رسانه با ثبت سوژه‌ای با عنوان «معضل انباشت زباله در مازندران در پی سهل‌انگاری مسؤولان» خواستار پیگیری خبرنگاران فارس در این زمینه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ماجرای دپوی زباله در آن منطقه تقریبا از سال ۸۳ شروع شد. شهرداری ساری با قراردادی که با یک شرکت پیمانکار بسته بود، زباله‌های خانگی و حتی ممنوعه که طبق قانون رها کردن آن در طبیعت ممنوع است را به مناطق دور از مرکز استان برده و آنجا تخلیه کرده و می سوزاند. ابتدا قراردادی با مردم منطقه چهاردانگه و روستاهای مدنظر امضا کردند که دپوی زباله در این منطقه بیش از سه ماه طول نخواهد کشید و پس از تهیه دستگاه زباله‌سوز، در این مناطق زباله‌ای دپو و سوازنده نخواهد شد! اما از آن قرارداد سه ماهه، نزدیک به ۱۵ سال می‌گذرد ولی هنوز مشکلات این منطقه حل نشده است!
 



علاوه بر ساری در انجیلسی بابل، چالوس، آمل، سوادکوه و بسیاری از مناطق استان مازندران و حتی سایر استان‌های شمالی همانند سراوان گیلان و... نیز این انباشت‌ها صورت می‌گیرد.

شیرابه‌های زباله‌های شهری و حتی بیمارستانی در طبیعت و جنگل‌های این مناطق، نه تنها آلوده کننده خاک جنگل و آب‌های زیرزمینی است بلکه سلامت و کیفیت زندگی مردم بومی را نیز تحت‌الشعاع قرار داده به طور مثال بیماری‌های پوستی و در موارد متعدد باعث تلف شدن دام‌ها و حیوانات و حتی انسان شده است.

 

اگر این رویه ادامه یابد تا چندی بعد اثری از طبیعت و جنگل‌های هیرکانی نخواهد ماند! همین امر تبعات کشوری و جهانی خواهد داشت و این ننگ در تاریخ خواهد ماند!

جامعه دانشگاهی همچون دانشگاه مازندران و دانشگاه نوشیروانی بابل پیشنهاداتی برای تسریع در حل این مشکل مطرح کرده و طی نامه‌نگاری‌های صورت گرفته درخواست شفاف‌سازی قراردادهای گذشته در این زمینه را داشته است ولی تا به امروز پاسخی دریافت نکرده است.

باید پرسید چرا قراردادهای زباله‌سوز ساری و سایر قراردادهای کلان شهرداری‌ها شفاف نمی‌شود! آیا زمزمه های فساد در بودجه های اختصاص داده شده به زباله سوز ساری واقعیت دارد؟ چه کسی یا کسانی از این عدم شفافیت نفع می برد؟
 

علی بابایی کارنامی و منصورعلی زارعی دو نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی که به اتفاق مسؤولان شهری بازدیدی از کارخانه زباله‌سوز ساری داشتند و پس از آن در پیگیری تامین اعتبار دیداری با وزیر کشور  و معاون وزیر کشور ترتیب داده و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه تامین شد.

بابایی‌کارنامی در این زمینه اظهار کرد: بعد از بازدید از روند پروژه جلسه‌ای با وزیر کشور ترتیب دادیم که این دیدار روز گذشته انجام شد و در این دیدار سرانجام حیاتی‌ترین طرح زیست محیطی مورد بررسی قرار گرفت و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه تامین شد.

وی با بیان اینکه تامین نقدینگی برای این پروژه جدی است، افزود: بازدید و پیگیری‌های انجام شده نشان می‌دهد مدیریت شهری مصمم‌تر شده و اهتمام جدی در این زمینه دارد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند رو به رشد ۶۰ درصدی این پروژه، اضافه کرد: در صورت تامین اعتبار تا چهار ماه این پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

بابایی‌کارنامی با اعلام اینکه در زمان انتخابات به مردم ساری این قول را دادیم که صادقانه تمام پروژه‌های شهر سازی که مشمول مروز زمان شده را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام برسانیم،  گفت: امیدواریم هرچه زودتر بتوانیم به معضل زباله در مرکز استان پایان دهیم.

منصور علی زارعی دیگر نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز درباره بازدید از این نیروگاه و آخرین پیگیری‌ها از روند پروژه، اظهار کرد: چند ماهی است سرعت کار بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه پیگیری اعتباری در دستور کار قرار دارد، افزود: ۷۵ درصد وسایل مورد نیاز نیز آماده شد باتوجه به شرایط لازمه کار این بوده که وزارت کشور متولی کار است و کارها در این زمینه مورد پیگیری قرار گیرد.

 

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به‌عنوان نماینده مردم اعتقاد دارم این کار باید توسط وزارت کشور پیگیری شود، تصریح کرد کارها با سرعت بیشتری درحال انجام است و تذکرات جدی در این راستا داده شد.

زارعی تصریح کرد: در بازدید انجام شده تمام مسایل زیست محیطی رعایت شده و تمام تاکید ما بر این بوده که بدون تایید محیط زیست انجام نشود.

 

وی با اعلام اینکه زباله مشکل جدی استان مازندران است که ۸۵درصد آن به‌صورت غیربهداشتی دفن می‌شود و آسیب‌هایی به همراه دارد، خاطرنشان کرد: این اطمینان را به مردم می‌دهیم را پیگیری‌ها را در دستور کار داریم تا بحث اعتبارات این پروژه تامین شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ساری زباله وزیر کشور پروژه تامین بابایی کارنامی زباله سوز ساری تامین اعتبار پیگیری ها مورد نیاز وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ

به گزارش خبرگزاری مهر، فتح الله توسلی صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرستان کبودراهنگ با اشاره به عملیات وعده صادق که پیروزی عزتمندانه ای برای جمهوری اسلامی داشت گفت: عملیات وعده صادق از ابعاد مختلف قابل بررسی است و لایه‌های امنیتی رژیم غاصب آسیب دید و وقتی موشک‌ها و پهبادهای ما مسیری را از خاک کشور طی کردند و به مقصد و هدف خود رسیدند این پیام‌های متفاوتی را برای جهانیان داشت.

توسلی گفت: استفاده از موشک‌های با سوخت مایع و کروز به قابل توجه است و من اطلاع دارم دستگاه‌های امنیتی و مطالعاتی دنیا هنوز در پی این عملیات در شوک هستند و این پیروزی بزرگ را به همه نیروهای مسلح تبریک عرض می‌کنم و الحمدالله با اتحاد و یک صدا کار بزرگی انجام دادند.

وی با اشاره اینکه مجلس دوازدهم همانند مجلس یازدهم که به تعبیر مقام معظم رهبری مجلسی انقلابی است البته با قدرت بیشتر پیگیر مشکلات و مسائل مردم نیز خواهد بود گفت: همه ما منتخبین علی رغم حوزه انتخابیه، نماینده ۹۰ میلیون ایرانی هستیم و همین در چند روز گذشته وزیر صمت را به دلیل کاهش صادرات غیر نفتی خواستیم که باید برای این روند فکری صورت گیرد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ ادامه داد: همه ما تکلیف داریم که مسائل شهرستان را پیگیری کنیم و باید دلسوزانه برای مردم و پیشرفت شهرستان قدم برداریم.

وی افزود: با مجموع وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی نیز صحبت شد و برای آبرسانی و قنوات اعتبار تعریف کردیم و اکنون اعتبارات شهرستان کبودراهنگ به رقم قابل توجه‌ای رسید.

توسلی با بیان اینکه حدود ۶۵ روستای شهرستان مشکل آب شرب دارد گفت: مشکل تعدادی از روستاها حل گردید و پیگیری کردیم که انتقال آب از سد تالوار صورت گیرد و این کار حدود هزار میلیارد اعتبار می‌خواهد که بعد از اخذ ماده ۲۳ پیگیری خواهیم کرد.

توسلی ادامه داد: در سال گذشته اگر پیگیری‌های ما و فرماندار نبود قطعاً با مشکلات جدی مواجه می‌شدیم چرا که چندین روستا از جمله روستای کوهین اکنون آب پایدار دارند و در آینده مشکل دیگر روستاها نیز مرتفع خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ با اشاره به اینکه در پیوست ۱ بودجه تا سال گذشته چیزی برای شهرستان نداشتیم گفت: از مدیران خواهش داریم برای خود پروژه تعریف کنند تا بتوانیم اعتبار جذب کنیم متأسفانه شاخص‌های مناسبی هم وجود ندارد.

توسلی با تأکید بر توزیع عادلانه اعتبارات گرفت: اجازه نخواهیم داد ظلمی به شهرستان در توزیع اعتبارات شود چرا که حق مردم است، و مدام پیگیری می‌کنیم که این روند تغییر کند و اگر شما کمک نکنید تغییری رخ نخواهد داد.

وی گفت: وضعیت استان همدان در موضوع درآمدها ۹۸ درصد از طریق مالیات است و این فاجعه است برای استان و باید استان به سمت درآمدهای پایدار برود نمی‌شود که با افزایش درصدی وصول به اقشار مختلف جامعه فشار وارد شود و باید دست به دست هم داد تا تولید را رونق بدهیم.

نماینده بهار و کبودراهنگ با اشاره به شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردمی گفت: مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال همه ما را تکلیف کردند و باید در کارها مردم را شریک بدانیم.

وی با تأکید بر حساسیت مدیران در اعتبارات ادارات گفت: متأسفانه سال گذشته حدود ۹۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی در حال بازگشت به خزانه بود که با پیگیری‌های نمایندگان و استاندار از آن جلو گیری شد، و یکی از شاخص‌های تخصیص اعتبارات عملکرد آن دستگاه است و طبق عملکرد بررسی می‌کنند.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ ادامه داد: بیش از ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس اخذ کردیم و فقط حدود ۷ میلیارد برای تجهیز مدارس از تهران آوردیم.

وی همچنیین با اشاره به نشست خود با رئیس بانک مرکزی گفت: در جلسه با رئیس بانک مرکزی پیگیر منابع بودیم و تأکید شد که مردم از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات راضی نیستند و خواهش داریم برای منطقه دلسوزی شود.

وی در پایان گفت: اورژانس جز اولویت‌های شهرستان است و باید تا پایان سال تحویل مردم شریف داده شود همچنان که درمانگاه تأمین اجتماعی کبودراهنگ با سرعت در حال ساخت است و اعتبارات آن نیز وجود دارد.

کد خبر 6087674

دیگر خبرها

  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • مسئولان مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را پیگیری کنند
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • ایران جزو کشورهای برتر در سدسازی است | بهره برداری از سد و نیروگاه بزرگ ساخت ایران در سریلانکا
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری و صدور ۱۲ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه در اهواز
  • بهره برداری از فاز اول پایانه شرق تا پایان خرداد ۱۴۰۳
  • جذب اعتبارات مورد نیاز طرح‌های آبرسانی البرز ویژه پیگیری می‌شود