Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم‌مقام وزارت اطلاع رسانی یمن و رئیس مرکز اطلاع رسانی انصارالله اعلام کرد که تصمیمات سازمان ملل بر اساس خواسته آمریکا و دلارهای سعودی و اماراتی اتخاذ می شود.

به گزارش مشرق، تحولات مربوط به یمن با وجود گذشت ۵ سال از آغاز تجاوز ائتلاف سعودی به این کشور و برجای ماندن شهدا و ویرانی های گسترده در یمن، همچنان توجه تحلیلگران سیاسی و فعالان حقوق بشر را به خود جلب می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم ترین تحولات اخیر این کشور مربوط به گسترش بحران انسانی است به طوریکه مسئولان صلیب سرخ جهانی اعلام کرده اند که بیش از نیمی از مردم یمن به کمک‌های غذایی نیاز دارند تا زنده بمانند.

بیشتر بخوانید

یمن در آستانه پیروزی بزرگ

مسئولان این نهاد بین‌المللی افزودند: ۶۶ درصد از یمنی‌ها هیچ غذایی برای خوردن پیدا نمی‌کنند و ۱۱ درصد از آنها از سوء تغذیه حاد رنج می‌برند.

هم چنین به تازگی، مدیر اجرایی شرکت نفت یمن اعلام کرده است که ذخایر سوختی این کشور در حال اتمام است و طی روزهای آتی یک فاجعه بزرگ رقم می‌خورد.

وی بیان کرد: جهانیان بیشتر نگران تهدید شدن زندگی موجودات دریایی در سایه نشت نفت از نفتکش صافر هستند در حالی که هیچ نگرانی در خصوص زندگی ۲۶ میلیون یمنی که از محاصره رنج می‌برند وجود ندارد. ما از سازمان می‌خواهیم جلوی دزدی دریایی علیه نفتکش‌های یمنی را بگیرد چرا که اوضاع در بیمارستان‌های کشور فاجعه بار شده است.

«نصرالدین عامر» قائم‌مقام وزارت اطلاع رسانی یمن و رئیس مرکز اطلاع رسانی انصارالله در خصوص دلیل سکوت سازمان ملل در قبال جنایات ائتلاف سعودی علیه یمن گفت: سازمان ملل از همان ابتدا به صورت کامل طرفدار کشورهای متجاوز بوده است چرا که آمریکایی‌ها همواره به صورت همه جانبه بر تصمیمات سازمان ملل تسلط داشته و این مسئله چیز جدیدی نیست.

وی افزود: علاوه بر آن، پول‌های سعودی و اماراتی تا حد زیادی بر تصمیمات سازمان ملل تاثیرگذار است و این مسئله در سخنان بان کی مون دبیر کل سابق سازمان ملل که نام عربستان را از لیست ناقضان حقوق کودکان حذف کرد، مشخص بود؛ چرا که این اقدام بعد از تهدیدات ریاض مبنی بر توقف حمایت مالی از سازمان ملل صورت گرفت و بعد از چند روز از این تهدیدات نام عربستان از این لیست حذف شد. سازمان ملل نه تنها در قبال تجاوز به یمن ساکت بوده بلکه به نفع قاتلین و علیه قربانیان اقدام می کند.

در برابر این اقدامات دست بسته نخواهیم ماند و عاقبت مجبور می شویم از گزینه‌های نظامی استفاده کنیم؛ گزینه های نظامی که بسیاری از گروه های جهانی حامی این جنایتکاران را آزرده خاطر می کندوی در خصوص بحران سوخت در یمن و اقدام سعودی ها در توقیف کشتی های حامل مواد سوختی اظهار داشت: در خصوص بحران سوخت که عامل اصلی آن اقدامات کشورهای متجاوز است باید بگویم شرایط عمومی به ویژه اوضاع بهداشتی بیانگر وقوع یک فاجعه در سایه گسترش ویروس کرونا در یمن است؛ ویروس کرونایی که همین کشورهای متجاوز آن را وارد یمن کرده و در حال حاضر نیز برای گسترش آن از طریق ممانعت از ارسال کمکهای لازم برای رویارویی با این ویروس تلاش می‌کنند.

بحران سوخت نیز باعث شده تا بخش اعظمی از مراکز درمانی در یمن از دور خارج شود. این در حالی است که این مراکز درمانی اساساً ضعیف بوده و به تعداد کمی باقی مانده اند چرا که جنگنده های ائتلاف متجاوز از آغاز حمله به یمن بارها این مراکز درمانی را بمباران کرده اند.

محاصره یمن توسط ائتلاف سعودی در زمینه فرآورده های نفتی یک جنایت بسیار بزرگ به شمار می رود و در عین حال یک رسوایی برای سکوت کنندگان در جهان محسوب می شود. اما بدون شک ما در برابر این اقدامات دست بسته نخواهیم ماند و عاقبت مجبور می شویم از گزینه‌های نظامی استفاده کنیم؛ گزینه های نظامی که بسیاری از گروه های جهانی حامی این جنایت را آزرده خاطر می کند.

این مسئول انصارالله یمن در پاسخ به سؤالی درباره دستاوردهای میدانی نیروهای مقاومت علیه متجاوزان سعودی بیان کرد: این دستاوردها در عرصه نظامی همچنان محقق می‌شود و تا توقف تجاوز سعودی ها و لغو محاصره کشور و آزادسازی تمام خاک یمن و توقف غارت ذخایر ملی ادامه خواهد داشت.

ما با توکل بر خدا می توانیم عملاً این تجاوز را متوقف و محاصره یمن را لغو کرده و کشورهای متخاصم را مجبور کنیم که این اقدامات را انجام دهند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم یمن عربستان سعودی انصارالله تصمیمات سازمان ملل گزینه های نظامی اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۳۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و طوفان این‌بار چین را هدف گرفت

طوفان‌های شدید و باران‌های سیل‌آسا که سراسر جنوب چین را درنوردیده است، دست کم چهار نفر را به دلیل بالا آمدن آب در شهرهای اطراف رودخانه مروارید گوانگجو به کام مرگ کشاند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شینهوا گزارش داد که تا روز دوشنبه، حدود ۱۱۰ هزار نفر در سراسر این استان تخلیه شده‌اند، در حالی که ۲۵ هزار و ۸۰۰ نفر در پناهگاه‌های اضطراری به سر می‌برند. دولت اعلام کرد که گوانگژو، مرکز استان گوانگدونگ، در ماه آوریل بارندگی کلی ۶۰.۹ سانتی‌متری را ثبت کرده است که بالاترین میزان بارندگی ماهانه از زمان ثبت رکورد در سال ۱۹۵۹ است.

گرمای جهانی احتمال بارش شدید باران و سیل فاجعه‌بار را افزایش می‌دهد

خبرگزاری رسمی شینهوا اعلام کرد که سه نفر در شهر ژائوکینگ و یک امدادگر در شهر شائوگوان جان باختند. این دو شهر در استان گوانگدونگ از جمله مناطقی هستند که بیشترین آسیب را از باران‌های سیل‌آسا متحمل شده‌اند که از اواخر هفته گذشته آغاز شده است. فیلم‌های دوربین مداربسته تلویزیون دولتی نشان می‌دهد که امدادگران در قایق‌های لاستیکی ساکنان را از خیابان‌های و مناطق مسکونی که آب‌گرفته شده تخلیه می‌کنند.

سیل همچنین استان جیانگشی را تحت تأثیر قرار داده است به‌طوری که ۱۵۰۰ هکتار از محصولات کشاورزی را از بین برده و بیش از ۴۱ میلیون یوان (۵.۷ میلیون دلار) خسارت مالی به بار آورده است.

گوانگدونگ که زمانی «صحنه کارخانه جهان» نامیده می‌شد، مستعد سیل‌های تابستانی است. از روز پنجشنبه، گوانگدونگ تحت تأثیر بارندگی‌های شدید، پایدار و گسترده غیرمعمول قرار گرفته است و طوفان‌های قدرتمند شروع زودتر از حد معمول فصل سیل سالانه این استان در ماه‌های می و ژوئن را آغاز کرده است. سیل در بعضی از روستاهای این منطقه پس از نابودی مزارع برنج و سیب‌زمینی به طبقه دوم خانه‌ها رسیده است.

چندین رودخانه اصلی، آبراه‌ها و مخازن آب در این شهر سرریز شده‌اند و مقامات می‌گویند که سطح آب «به طور خطرناکی بالا» است. بیش از ۸۰ خانه یا فروریخته یا به شدت آسیب دیده‌اند که منجر به خسارت مستقیم اقتصادی نزدیک به ۱۴۰ میلیون یوان (۲۰ میلیون دلار) شده است.

دانشمندان می‌گویند که رویدادهای آب و هوایی در چین به دلیل گرم شدن کره زمین شدیدتر و غیرقابل پیش‌بینی شده است و بارندگی‌های بی‌سابقه و خشکسالی اغلب همزمان دومین اقتصاد بزرگ جهان را تحت تأثیر قرار داده است.

کد خبر 747089

دیگر خبرها

  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • شوک بزرگ؛ تیم اماراتی الهلال را از آسیا حذف کرد
  • حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است
  • اخذ تصمیمات مهم برای تسریع در اجرایی پروژه فیبر نوری استان بوشهر
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته
  • سیل و طوفان این‌بار چین را هدف گرفت
  • زلزله در دورتموند: ضربه غیرمنتظره از واتسکه