Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر حق‌دوست معاون آموزشی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ترم آینده دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت تلفیقی (مجازی – حضوری) برگزار خواهد شد، گفت: کلاس‌های آموزشی از ۱۵ شهریور  آغاز می‌شود و دانشجویان جدیدالورود نیز با تاخیر حدود دو هفته‌ای کلاس‌های درس خود را شروع خواهند کرد.

حق دوست  ضمن بیان این مطلب به تشریح نحوه آموزش دانشگاه‌های علوم پزشکی برای ترم آینده پرداخت و اظهار کرد: ما سناریوهای مختلفی را برای ترم تحصیلی آینده طراحی کردیم و بر این اساس به این نتیجه رسیدیم که ترم آینده نیز باید تلفیقی از آموزش حضوری و ترکیبی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تلاش هستند زمینه را برای ارائه این نوع آموزش (ترکیبی) آماده کنند تا اگر مشکلی ایجاد شد بتوانند آموزش‌های مجازی را بهتر از ترم جاری ارائه دهند.

وی در ادامه تصریح کرد:  مقررات آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی از الان قابل پیش بینی نیست اما به طور کلی دانشگاه‌های علوم پزشکی در ترم آینده فعال خواهند چرا که علاوه بر ارائه نقش آموزشی خدمات نیز ارائه می‌دهند. امیدواریم شرایط آموزش ما در ترم آینده بهتر از ترم جاری باشد. همانطور که عنوان کردم آموزش تلفیقی خواهیم داشت اما بر نحوه آموزش دانشگاه‌ها در استان‌های مختلف ممکن است با توجه به شرایط تغییراتی داشته باشیم.

معاون آموزشی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: در واقع برای ترم آینده استان‌هایی که از نظر ابتلا به کرونا ویروس آلوده‌تر باشند آموزش مجازی در دانشگاه‌های این استان‌ها پررنگ‌تر خواهد بود و بالعکس آموزش‌های مجازی در سایر استان‌ها به همان شیوه تلفیقی ادامه خواهد داشت.

حق دوست با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم دانشگاه‌های علوم پزشکی فعالیت‌های آموزشی ترم آینده را از ۱۵ شهریور شروع کنند، خاطرنشان کرد: بسته به اینکه نتایج نهایی کنکور کی اعلام شود کلاس‌های آموزشی این دانشجویان نیز برگزار خواهد شد اما احتمالا کلاس‌های آموزشی این دانشجویان با تاخیر حدود دو هفته‌ای از میانه مهر ماه آغاز شود.

وی همچنین از بازنگری آئین‌نامه‌ها و مقررات آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: ما در حال حاضر تک تک این آئین‌نامه‌ها را مرور می‌کنیم. بعد از درسی که از شرایط ناشی از شیوع کرونا گرفتیم، بسته به شرایط تصمیم می‌گیریم تا مشکلاتی که در کریکلوم‌های آموزشی داشتیم را برطرف کنیم اما حتما آموزش بعد از کرونا با ‌آموزش قبل از شیوع کرونا متفاوت خواهد بود.

معاون آموزشی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در خصوص وضعیت دانشجویان مبتلا به کرونا که امکان حضور در امتحانات پایان ترم جاری دانشگاه‌ها را نداشتند نیز گفت: تصمیم گیری در این زمینه بر اساس شرایط دانشجو و درس مربوطه صورت می‌گیرد اما بطور کلی اگر این‌گونه تصور شود که به دلیل شیوع کرونا باید تمام استانداردهای آموزشی خود را زیر پا بگذاریم، اینچنین نیست. ما در کنار اینکه سختی‌های آموزش ترم جاری را درک می‌کنیم و در جریان فشارهای ایجاد شده به دانشجویان هستیم اما به شدت اصرار داریم که کیفیت آموزش‌های پزشکی حفظ شود.

وی در خصوص برنامه وزارت بهداشت برای برگزاری ترم تابستانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز گفت: کلاس‌های ترم تابستانی در بسیاری از دانشگاه‌های علوم پزشکی شروع شده و دانشجویان به صورت مجازی می‌توانند در این کلاس‌ها شرکت کنند و واحدهایی به دانشجویان داده خواهد شد که بتوانند به صورت تمام مجازی در کلاس‌ها حضور داشته باشند.

حق دوست در خصوص وضعیت آموزش واحدهای عملی دانشجویان برای نیمسال تحصیلی جاری نیز گفت: دانشجویانی که نتوانستند در شرایط فعلی در کلاس‌های آموزشی حاضر شوند نمره آنها به صورت ناتمام ملاک خواهد شد و دانشجویان در ترم آینده می‌توانند این آموزش‌های خود را پاس کنند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در خصوص وضعیت ابتلا دانشجویان علوم پزشکی به ویروس کرونا گفت: آماری در این زمینه هنوز ندارم اما تا کنون هیچ مرگ و میری به دلیل ابتلا به کرونا در بین دانشجویان علوم پزشکی نیز گزارش نشده است.

۴۷۲۱۲

کد خبر 1410014

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ویروس کرونا آموزش عالی معاون آموزشی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی کلاس های آموزشی دانشگاه ها ترم آینده خواهد شد ترم جاری استان ها کلاس ها حق دوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۳۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن مرادی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد در نشست بررسی مطالبات دانشگاهیان از مجلس دوازدهم که با حضور نمایندگان منتخب مردم مشهد و کلات در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: بخش عمده توسعه شهر‌های کشور مرهون خدمات بی شائبه دانشگاه آزاد اسلامی است و شهر گلبهار نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی با ارائه توضیحاتی درباره زمین ۲۰۰ هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در گلبهار و خواستار همکاری بیشتر استانداری، کمیسیون ماده صد و معاونت عمران استانداری برای احیای حق مسلم اساتید و کارکنان دانشگاه شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با انتقاد از نظام توزیع منابع در کشور، ساختار توزیع منابع و امکانات را مناسب ندانست و گفت: به عنوان نمونه هزینه غذای دانشجویی برای دانشجویان دانشگاه‌های دولتی به مراتب پایین‌تر از دانشگاه آزاد اسلامی بوده و در این فضا، دانشجویان این دانشگاه هیچ سهمی از آنچه با عنوان جیره غذایی است برای آنها وجود ندارد.

مرادی با بیان اینکه این واحد دانشگاهی برای ترمیم خوابگاه و مسائل رفاه دانشجویان، اردو‌های جهادی و راهیان نور از اعتبارات دولتی سهمی دریافت نمی‌کند، افزود: اردو‌های جهادی و راهیان نور که یکی از بهترین و منظم‌ترین اردو‌هایی است که هر ساله برگزار می‌شود و نقش بسزایی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین نقش رزمندگان و مردم شریف کشور در دفاع از حقانیت و تمامیت ارضی دارد از اعتبارات دولتی بی بهره‌اند.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به‌عنوان قطب فرهنگی غرب مشهد در مناسبت‌های مختلف نقش ایفا کرده و منشاء خدمات فراوانی در این باره بوده است. با وجود اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یکی از بازوان پرتوان آموزش عالی سهم ۱۹ درصدی در تولید علم کشور را دارد؛ اما از حمایت‌های دولت، امکانات و اعتبارات پژوهشی و آموزشی برخوردار نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • دبیر رسانه‌ای شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی منصوب شد
  • اعلام زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی
  • زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
  • اخذ مجوز راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم