Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۴۶ پروژه برای تصویب در جلسه اقتصاد مقاومتی استان در این جلسه مطرح می‌شود، گفت: تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها نیازمند ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

اقبال عباسی ۲۴ تیرماه در جلسه مشترک شورای برنامه‌ریزی و ستاد اقتصادمقاومتی چهارمحال و بختیاری با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه ۴۶ پروژه برای تصویب در این جلسه مطرح می‌شود، اظهار کرد: تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها نیازمند ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز این پروژه‌ها از منابع دولتی و مابقی از تسهیلات بانکی تامین می‌شود، این اعتبارات برای اجرای این پروژه‌ها مازاد بر اعتبارات دولتی است.

وی از افتتاح بیمارستان بروجن خبر داد و گفت: برای احداث جاده دسترسی این بیمارستان و پل زیرگذر و روڱذر این مسیر نیازمند ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان اعتبار هستیم، کلنگ این پروژه امروز بر زمین زده می‌شود.

عباسی خاطرنشان کرد: تامین اعتبار پروژه راه‌آهن مبارکه به سفیددشت، توسعه کشاورزی در اراضی شیب‌دار و تجهیز به سیستم آبیاری نوین، احداث کنارگذر شمالی شهرکرد به سامان، محور شهرکرد- بروجن به لردگان و محور شهرکرد به ناغان، آبرسانی به روستائیان و عشایر، تجهیز مراکز آموزشی از مهم‌ترین پروژه‌های مصوب سفر قبلی رئیس سازمان برنامه و بودجه به چهارمحال و بختیاری است.

استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان بیان کرد: ۱۵۰۰ واحد مسکن محرومان امروز افتتاح و کلنگ یک‌هزار واحد دیگر به زمین می‌خورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی میلیارد تومان اعتبار چهارمحال و بختیاری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل چهاربانده همدان- بهار- گل‌تپه- علیصدر نیازمند تزریق اعتبار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فتح‌الله توسلی در شورای اداری شهرستان بهار گفت: این طرخ یکی از مطالبات چندین ساله بزرگ و مهم استان همدان بود که اکنون در حال اجراست و برای تکمیل باید اعتبار آن تأمین شود. 

او در ادامه با تأکید بر مدیران دستگاه‌های اجرایی مبنی بر تعیین نقشه راه و هدف‌گذاری برای مجموعه خود افزود: نیاز است مدیران گزارش دقیقی از عملکرد و برنامه خود ارسال و ارائه کنند چراکه به طور قطع این امر برنامه‌ریزی و جذب اعتبارات بهتری را برای حوزه این شهرستان به همراه خواهد داشت.

توسلی با اشاره به اینکه بازگشت اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای به خزانه پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: نقش مدیران شهرستانی در برنامه‌های توسعه و پیشرفت شهرستان باید بسیار پررنگ و تأثیرگذار باشد و بی‌اطلاعی مدیران در رابطه با اعتبارات و اولویت‌های شهرستان به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس با بیان اینکه استان همدان به ویژه حوزه انتخابیه ظرفیت بالایی در صنایع تبدیلی دارد، تأکید کرد: اقلیم شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ کشاورزی است، اما به علت تغییر اقلیم و خشکسالی محیط جدیدی ایجاد شده که این شرایط را برای ما سخت‌تر کرده است و باید فکری برای صنایع تبدیلی شود.

توسلی با انتقاد از عملکرد بانک‌ها افزود: عملکرد برخی از بانک‌ها در بخش تسهیلات تکلیفی و اشتغال و سرمایه‌گذاری قابل‌قبول نیست و موجب ایجاد نارضایتی‌هایی شده است لذا نظارت دوچندان بر عملکرد بانک‌ها ضروری است.

این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت استان و اینکه ۹۶ درصد درآمد استان همدان از محل مالیات است، گفت: عمده مالیات در استان در سه بخش مالیات بر شرکت‌ها، ارزش افزوده و مشاغل و حقوق کارکنان است و ما تکلیف داریم درآمد‌های غیرمالیاتی را افزایش دهیم.

او با اشاره به نامگذاری شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید کرد: باید از اقتصاد نفتی فاصله گرفت و امکانات کشور و منابع بانک‌ها را به چرخه تولید اختصاص داد چراکه جهش تولید و مشارکت مردم، به عنوان نقطه هدف در اقتصاد به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • اردوگاه‌های دانش آموزی نیازمند اعتبار و بودجه
  • تکمیل بیمارستان بهلول گناباد نیازمند هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور هستند
  • چهارمحال و بختیاری بارانی می‌شود
  • تکمیل بزرگراه‌ها نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • تکمیل بزرگراه‌های استان اردبیل نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • تکمیل چهاربانده همدان- بهار- گل‌تپه- علیصدر نیازمند تزریق اعتبار