Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@10:46:01 GMT

۱۳ مدافع سلامت ساوه کرونا گرفتند

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۳۷۴۸

۱۳ مدافع سلامت ساوه کرونا گرفتند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  اشرفی مدیر بخش پرستاری بیمارستان مدرس ساوه با اشاره به ابتلای ۱۳ نفر از نیرو‌های درمانی بیمارستان مدرس ساوه به کرونا از مردم از درخواست کرد از تجمع در محیط‌های شلوغ بخصوص بدون ماسک خودداری کنند.

اشرفی با بیان اینکه کادردرمانی حدود پنج ماه است درگیر بیماری کرونا هستند و درمان خسته شده اند تصریح کرد: شرایط به وجود آمده نتیجه رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم است که نتیجه آن فشار مضاعف کاری به سیستم بهداشت و درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: شرایط ایجاد شده موجب شده است که افراد زیادی از جمله نیرو‌های درمانی به کوید ۱۹ مبتلا شوند و از خدمت‌رسانی به مردم و مراقبت و درمان از بیماران جا بمانند.

مدیر بخش پرستاری بیمارستان مدرس ساوه بیان کرد: در حال حاضر با هجوم تعداد زیادی بیماران جدید روبرو هستیم و گاه مشاهده می‌شود که اعضای یک خانواده بستری می‌شوند و این مسئله نشان می‌دهد که متاسفانه این افراد در تجمعات شرکت داشته اند.

او اض‌ها رکرد: متاسفانه برخی از مردم حتی در منزل هم مراسم عزا و عروسی برگزار می‌کنند که تبعات این قبیل کار‌ها در بیمارستان مشخص می‌شود.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا استان مرکزی کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۳۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد

حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: آشنایی با مسائل شرعی از یک طرف و مسائل حقوقی از طرف دیگر بسیار حائز اهمیت است، یعنی دانش مورد نیاز حوزه کاری شما یک بخشی شرعی و یک بخشی حقوقی است، تخصص پزشکی و رشته‌ای هم در جای خود حائز اهمیت است که باید هر روز به صورت عمیق‌تر آن را بررسی کنید.

وی ادامه داد: برای مثال یک دندانپزشک باید بداند اگر یک دندان را آنطور که باید درست نکرد و بعداً برای این مراجعه‌کننده مشکل و بیماری درست کرد و خسارت مالی به بار آورد، این تا قیامت مدیون می‌ماند، بسیاری از مردم همین که بفهمند مدیون شدن چیست خیلی احتیاط می‌کنند.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: باید مسائل دینی را به‌صورت محسوس و ملموس به پزشکان، پرستاران و کادر درمان گوشزد کنیم، مردم هم طالب مسائل دینی هستند، چون این مسائل با فطرت منطبق است، ما نباید در این مسائل کوتاهی کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: شعار امسال جهش تولید و مشارکت مردم است، اگر ما بخواهیم برش فضای بهداشت و درمانی این شعار را در نظر بگیریم، آن را به همان آموزه‌های دینی بر می‌گردانیم، دین ما به مقوله بهداشت و درمان اهمیت زیادی قائل است و پیش از آنکه کشور‌های غربی به بسیاری از مسائل بهداشتی و اهمیت آن پی ببرند، دین ما به آنها سفارش کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی تأکید کرد: بیان این مسائل هم باور مردم را نسبت به فرهنگ غنی خودشان بیشتر می‌کند و هم باعث می‌شود از این فرصت‌ها استفاده کنند، ما چقدر باید از این سرمایه‌های معنوی بهره ببریم.

امام جمعه قزوین بیان کرد: در روایات آمده سه چیز است که نباید مشترک باشد، یکی شانه، یکی مسواک و دیگری حوله، امروز می‌بینیم دنیا چقدر روی اینها مانور می‌دهد، مشارکت دادن مردم صرفاً حرف نیست، ما اگر بخواهیم در حوزه بهداشت و درمان مردم را مشارکت بدهیم.

وی یادآور شد: مشارکت مردم کار شما را سبک می‌کند، برای مثال شما ممکن است بگویید امسال ما هزار نفر مراجعه‌کننده به دندانپزشکی به خاطر پوسیدگی دندان داشته‌ایم، اگر مردم را با مسائل بهداشتی آگاه کنیم، این تعداد بسیار کاهش پیدا می‌کند و دست شما برای درمان با کیفیت بیشتر باز می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: برخی چیز‌ها زیرساختی و در حوزه پیشگیری است، ما باید سراغ زیرساخت‌ها برویم تا مردم گرفتار نشوند، ممکن است برای مثال با برخی شوینده‌ها برخی بلا‌ها بر سر ریه، پوست و جان آدم‌ها بیاید، قبل از اینکه مردم مبتلا شوند باید نظارت‌های شما دقیق باشد تا امنیت غذایی و بهداشتی مردم را تأمین کنید.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی عنوان کرد: امیرالمؤمنین (ع) در تعریف رسول اکرم (ص) می‌فرماید طَبیب دَوّار بِطِبّه، طبیب دوّار بودن رسول خدا (ص) یک معنای ایمانی، اخلاقی و حتی بهداشتی دارد.

وی بیان کرد: باید نگاه جامع و پدرانه در کل مجموعه شما وجود داشته باشد، برخی گلایه‌های مردمی از وضعیت بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها می‌شنویم که ناراحت‌کننده است، البته این طور نیست که هر کس هر گلایه‌ای کند ما آن را بپذیریم، اما برخی گلایه‌های آنقدر پی در پی توسط افراد گوناگون عنوان می‌شوند که مشخص می‌شود درست است، باید نگاه جامع و پدرانه داشته باشید، باید با مدیریت و تدبیر کار کنید، باید انتقادات را پذیرفت و در صدد اصلاح مشکلات برآمد.

امام جمعه قزوین اضافه کرد: جوانی جمعیت و رسالت جامعه پزشکی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است، برخی می‌گویند ما به فلان بیمارستان یا مطب برای موضوع باروری مراجعه کرده‌ایم و وقتی کادر درمان متوجه شده‌اند که برای مثال این بچه سوم ماست، با ما به تندی برخورد کرده‌اند، یعنی آن کسی که باید حمایت کند، قتلگاه برای نابود کردن آدم‌ها درست کرده است، این بدترین قتلگاه است.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی یادآور شد: در بحث نظارت و اشراف بر مجموعه شما در برخی موارد گلایه‌هایی وجود دارد، بی‌تفاوت نبودن نسبت به مسائل و مفاسد یکی از مسائل حائز اهمیت است، وقتی آدم در مسئولیت قرار می‌گیرد باید گوش‌هایش تیز و حواسش جمع باشد تا آدم‌هایی که بوی فساد می‌دهند، آدم‌هایی که می‌خواهند جیبشان را پر کنند و حرام و حلال و بیت‌المال نمی‌فهمند را شناسایی کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: در جذب نیرو‌های مؤمن و متعهد دست و دلبازتر برخورد کنید، در دفع نیرو‌هایی که به درد نمی‌خورند دقت بیشتری داشته باشید، همان قدر که به بحث مؤمن و متعهد بودن توجه می‌کنید، به متخصص و علمی بودن نیرو‌ها هم توجه کنید.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی گفت: در بحث تأخیر در پرداخت‌ها نیز گلایه‌هایی وجود دارد که باید روی این مسائل دقت کنید.

وی تأکید کرد: باید تلاش کنید ارائه خدمات دولتی پیچیدگی پیدا نکند یا محل تاخت و تاز هوا‌های نفسانی نباشد، برای مثال فلانی پزشک بیمارستان دولتی است، اما کاری می‌کند بیمارش خود به خود ترغیب شود که به بیمارستان خصوصی برود.

امام جمعه قزوین بیان کرد: یعنی ممکن است ما شرایطی فراهم کنیم که بیماران را از بیمارستان‌های دولتی برانیم، ممکن است انگیزه‌های دنیاطلبانه و مادی پشت این مسائل باشد و باعث گرفتاری مردم شود، نظارت‌ها باید در این زمینه‌ها نیز بیشتر شود، برای مثال یک عملی که می‌شود با یک مبلغ معمولی اتفاق بیفتد، با یک مبلغ کلان و نجومی اتفاق می‌افتد.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی عنوان کرد: رعایت عفاف و حجاب نیز یکی دیگر از مسائل حائز اهمیت است، خوب است همه فضا‌های بیمارستانی شما این مسئله را مدنظر قرار دهند، قانون کشور ما حجاب است، شما به این کارمندان حقوق می‌دهید، خیلی‌ها تمایل دارند جای این افراد باشند، وقتی ما برای این افراد امتیاز قائل شده‌ایم و آنان را وارد کار کرده‌ایم، آنها هم باید حرمت قوانین و دین را نگه دارد، قانون حرمت دارد، ما باید مجری قانون در محیط‌های حوزه بهداشت و درمان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی