Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: برای سرعت بخشیدن به پروژه‌های نیمه تمام باید بخش خصوصی را وارد کنیم.

غلامحسن اصغری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص پروژه‌های نیمه تمام ورزشی استان خراسان رضوی اظهار کرد: ماده 27 قانون الحاق، به دستگاه‌های دولتی اجازه می دهد برای اتمام پروژه‌های دارای کد موافقت‌نامه، از توانمندی بخش خصوصی استفاده شود تا هرچه زودتر بهره‌برداری از پروژه آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: این اجازه به اداره کل ورزش و جوانان داده شده که بخش خصوصی را وارد کار کنیم، امیدواریم با سرمایه گذاری که بخش خصوصی انجام می‌دهد، روند انجام پروژه ها سرعت یابند.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، جلساتی را با حضور نماینده‌های ادارات دولتی از جمله دارایی، استانداری، سازمان برنامه و بودجه، دادگستری و بازرگانی برگزار کردیم، 5 پروژه را در دستور کار جلسه داشتیم و در آن با توجه به جمع‌بندی نقطه نظرات حاضران و گزارش‌های کارشناسان اقتصادی، مصوب شد که روال اداری طی شود تا انشالله از توانایی بخش خصوصی مطابق قانون استفاده کنیم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی خراسان رضوی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های نیمه‌تمام لرستان در امر مولدسازی اولویت‌بندی شوند

احسان کرمزاده اظهار کرد: لرستان در زمینه مولدسازی و شناسایی و فروش اموال مازاد در دستگاه‌های اجرایی یکی از استان‌های پیشروست.

وی اضافه کرد: در ارزیابی وزارت اقتصاد داشته لرستان یکی از استان‌های برتر کشور در این راستاست.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان گفت: در مواردی با محدودیت‌هایی مواجه هستیم به عنوان مثال مولدسازی اموال مازاد آموزش و پرورش باید صرفا در همان راستا هزینه شود.

کرمزاده ادامه داد: در یک سری از موارد که استفاده عام دارد که هرچه جلوتر برویم و تبدیل به اعتبار شوند آن را به پروژه‌های نیمه تمام تزریق خواهیم کرد تا روند پیشرفت آنها شتاب بگیرد.

وی بیان کرد: پروژه‌های که شروع شده و یا از سال‌های گذشته مانده تحت عنوان پروژه‌های نیمه تمام استان محسوب می‌شوند که می‌توان راه آهن لرستان را یک پروژه نیمه تمام در نظر گرفت و آسفالت یک روستا را نیز یک پروژه نیمه تمام فرض کرد منتها کاری که اهمیت دارد این است که این پروژه‌ها را اولویت بندی کنیم.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان اظهار کرد: ضرورت دارد پروژه‌های کلان نیمه‌تمام در یک دسته بندی و پروژه‌های کوچک را نیز در دسته دیگر اولویت‌بندی کنیم.

کرمزاده تصریح کرد: در حال حاضر پروژه شاخصی که در دستور کار استان قرار گرفته راه‌آهن است که به صورت جدی در دست اقدام است و میزبان وزیر راه و شهرسازی خواهیم بود.

وی افزود: سد معشوره نیز دیگر پروژه بوده که صدور مجوز‌های آن در دست پیگری و حل شده است و روند اجرایی آن در روز‌های آینده تسریع خواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • دلیل توقف واحدهای تولیدی و نیمه‌تمام لرستان کمبود اعتبار است
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • پروژه‌های نیمه‌تمام لرستان در امر مولدسازی اولویت‌بندی شوند
  • تکمیل طرح‌های نیمه تمام آموزشی در دولت سیزدهم شتاب گرفتند
  • پروژه‌های نیمه‌تمام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شود
  • پروژه‌های نیمه‌تمام ایلام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شوند
  • شهرداری‌ها با تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را جذب کنند
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۲
  • ۱۷ پروانه بهره‌برداری صنعتی در غرب خراسان رضوی صادر شد
  • ادامه اجرای طرح مولدسازی اموال مازاد دولتی در زنجان