Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به سیاست‌های غلط دولت در حوزه مسکن، گفت: کمیسیون عمران دو راهکار دارد یکی از این راهکار‌ها یک طرح دو فوریتی در حوزه ساخت مسکن است و دومی کنترل بخشی از سفته بازی است.

مجتبی یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: با شعار و گفتاردرمانی نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد و این مورد در مسئله مسکن هم صدق می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مسکن یک صنعت است یعنی محرک ایجاد اشتغال و رونق تولید است و مسئولین تا حدودی می‌توانستند مسئله بیکاری را با رونق دادن به ایجاد آن حل کنند یعنی در ساخت مسکن ۳۵۰ شغل مستقیم و غیرمستقیم دخیل هستند.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در این ۷ سال دچار رکود شد و دولت می‌توانست در این بخش خوب عمل کند ولی متاسفانه این اتفاق رخ نداد، اما در این اواخر وزیر کنونی مسکن تمام و سعی تلاشش را دارد انجام می‌دهد تا مشکلات حل شود.
یوسفی با بیان اینکه سیاست‌های غلط دولت در حوزه مسکن باعث به وجود آمدن این لجام گسیختگی قیمتی شده است، گفت: کمیسیون عمران دو راهکار دارد یکی از این راهکار‌ها یک طرح دوفوریتی در حوزه ساخت مسکن است و دومی کنترل بخشی از سفته بازی است.
وی افزود: متاسفانه فرصتی که در این مدت بود از دست رفته است. ما باید امروز مسکن ارزان و مناسب برای قشر محروم و مستضعف تامین کنیم نه اینکه هر روز سفره‌هایشان را کوچک‌تر کنیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به یک طرح دو فوریتی کمیسیون عمران که هفته آینده به هیئت رئیسه تحویل داده خواهد شد، بیان داشت: نگاه کمیسیون عمران کمک به دولت است نه مچ‌گیری؛ پس کمیسیون با کمک وزارت راه وشهرسازی و همچنین بانک مرکزی قصد دارد یک خط اعتباری خاص مسکن مخصوص قشر محروم ایجاد کند.
یوسفی ادامه داد: این خط اعتباری باید با دو شاخصه سود ۶ تا ۹ درصد و پرداخت نصف قیمت مسکن باشد نه این که ۱۵ تا ۲۰ درصد قیمت مسکن را پوشش دهد بلکه باید حدود ۵۵ تا ۶۰ درصد قیمت مسکن را پوشش دهد.
این نماینده مجلس در پایان با بیان اینکه ۴۰۰ روز تا اتمام دولت دوازدهم باقی مانده است، گفت: دولت تاکنون مالیات بر خانه‌های خالی را اجرایی نکرده است، این را باید بدانیم نمایندگان مجلس وظیفه نظارت و قانون‌گذاری دارند یعنی نمی‌توانند قیمت مسکن را کاهش دهند، ولی می‌توانند یک برنامه ۴۰۰ روزه برای دولت بنویسند و از دولت بخواهند که طبق این برنامه جلو برود و طوری پیش نرود که بعد از ۶ ماه مشاهده کنیم که حرکتی صورت نگرفته است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس یازدهم مسکن کمیسیون عمران یوسفی دولت عضو کمیسیون عمران مجلس قیمت مسکن طرح دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره سفر رئیس‌جمهور به پاکستان گفت: ایران و پاکستان دو قدرت مطرح منطقه و دو قدرت جهانی به حساب می‌آیند.

وی اظهار کرد: پاکستان ظرفیت‌های خوبی دارد که ایران می‌تواند از آن استفاده کند همچنین ایران یکسری ظرفیت‌هایی دارد که پاکستان می‌تواند استفاده کند لذا همکاری دو کشور یک فرصت هم‌افزا ایجاد می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: زمینه‌های مشترک زیادی بین ایران و پاکستان وجود دارد؛ علامه اقبال لاهوری در ایران شناخته شده‌تر و محبوب‌تر است تا در پاکستان همچنین حافظ و سعدی هم در پاکستان خیلی شناخته شده هستند.

وی گفت: در طول تاریخ معاصر با پاکستان تنش جدی نداشتیم، اما یکسری سوءتفاهماتی بوده که باید رفع شود. 

عباس‌زاده مشکینی تصریح کرد: تروریست‌ها از خاک پاکستان استفاده می‌کنند و به امنیت ما آسیب می‌زنند و شهروندان ما قربانی اقدامات تروریستی می‌شوند لذا پاکستان نباید از تروریست‌ها میزبانی کند کمااینکه ما اجازه نمی‌دهیم از خاکمان علیه پاکستان استفاده شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: سفر رئیس‌جمهور می‌تواند در رفع سوءتفاهمات در شکل‌گیری توافقات جدید و عملیاتی کمک کند و موانع توسعه روابط را بردارد، چون حیف است دو کشور از ظرفیت‌های خود استفاده نکنند و در این راستا ایران هم حسن‌نیت و هم جدیت دارد و امیدواریم پاکستان هم جدیت و حسن‌نیت داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • مردم عزیز ما در معیشت و مسکن با مشکلات زیادی مواجه هستند که باید برای حل آن تدبیر فوری کرد
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد
  • طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • حسینی، نماینده مجلس: به جای تغییر در تیم اقتصادی دولت باید به دنبال بهبود سیاست‌ها بود/ اتفاقات بین‌المللی در قیمت ارز به شدت تاثیرگذار است
  • بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع
  • تاکید قالیباف بر اتفاق‌نظر دولت‌ومجلس برای مشکلات ارزی