Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوشین امیرعضدی روز سه شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: مادرانی که به کرونا مبتلا شده یا مشکوک به ابتلا هستند می‌توانند با استفاده از وسایل حفاظتی مانند ماسک و شست‍شوی دست‌ها شیر دادن به نوزادشان را ادامه دهند چرا که تغذیه با شیر مادر تاثیر موثری بر سیستم ایمنی نوزاد دارد.

وی در خصوص تاثیر کرونا بر جنین مادران باردار نیز گفت:  تاکنون نشانی از تاثیری ویروس کرونا در بدن مادر بر روی جنین مشاهده نشده است و این ویروس مشکلی را برای جنین مادران ایجاد نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول واحد مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مادران باردار توصیه کرد در صورت داشتن علائم کرونا مراجعه به پزشک و مراکز تشخیصی را جدی بگیرند و  ادامه داد: هر سردرد و سرفه‌ای نشانه ابتلا به کرونا نیست اما مادران باردار درصورت داشتن علائمی مانند سرفه خشک، تنگی نفس و تب هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنند چرا که مسولیت جان دونفر را به عهده دارند.

امیرعضدی با بیان اینکه به خاطر محدودیت کیت از مادران باردار بدون علامت تست گرفته نمی‌شود، افزود: مادران باردار در بوشهر می‌توانند در صورت داشتن علائم با رعایت کامل نکات بهداشتی و استفاده از ماسک و به مرکز تشخیصی ۱۶ ساعته نبی اکرم  برای معاینه و آزمایش مراجعه کنند و اگر علائم شدید است حتما به بیمارستان مراجعه کنند.

وی یادآورشد: در صورت مثبت بودن آزمایش اگر حال عمومی مادران باردارخوب باشد  مانند سایر افراد لزومی به بستری بیمارستانی وجود ندارد و ممکن است با استراحت ویا تجویز دارو در خانه قرنطینه شوند یا حتی درصورت داشتن علائم خفیف با مصرف مایعات فراوان و مصرف استامینوفن برای کاهش تب بهبود یابند.

 مسئول واحد مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: داروهایی که برای بیماران کرونایی تجویز می‌شود ضرری به جنین نمی‌رساند و به این لحاظ داروهای امنی محسوب می‌شوند.

نوشین امیر عضدی در خصوص چکاپ‌های بارداری در دوره شیوع کرونا نیز گفت: مراجعات مادران باردار به مراکز بهداشت استان برای انجام چکاپ ها از ۶ بار در طول بارداری به ۴ بار کاهش یافت و مراجعه بیش از این ضروری نیست.

وی افزود: درباره مراجعه به پزشک متخصص نیز پزشکان فاصله مراجعه بانوان باردار را بیشتر کرده‌اند اما درصورتی که شرایط مادر خاص باشد مانند فشار خون یا خونریزی حتما به پزشک مراجعه کنند چرا که ممکن است جانشان به خطر افتد.

مسئول واحد مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: مادران باردار سونوگرافی‌های دوره بارداری را به تاخیر نیندازند و با رعایت اصول بهداشتی برای انجام به موقع آن اقدام کنند.

امیر عضدی بیان کرد: بانوان باردار بیشتر از بقیه افراد کرونا نمی‌گیرند اما با توجه به وضعیت سیستم ایمنی آن‌ها در این دوره توصیه می‌شود رعایت نکات بهداشتی پیشگیرانه را جدی‌تر بگیرند.

وی به مادران باردار توصیه کرد: مصرف مایعات را جدی بگیرند، از حضور در مکان‎‌های شلوغ اجتناب کنند، حتی در میهمانی‌ها و تجمعات خانوادگی نیز شرکت نکنند و در خروج از منزل حتما از ماسک استفاده کنند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

مسئول واحد مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآورشد: تا کنون نزدیک به ۱۷۰ مادر باردار در استان به کرونا مبتلا شده اند که بسیاری از آن‌ها دوره بیماری را به سلامتی گذرانده‌اند .

برچسب‌ها کرونا بوشهر انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر بارداری پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بوشهر بارداری کرونا بوشهر بارداری مادران باردار مراجعه کنند داشتن علائم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران باردار و دارای کودک شیرخوار یارانه تشویقی می گیرند

به گزارش خبرنگار مهر، علی دانشی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در طرح یسنا، امنیت غذایی تعداد بیشتری از مادران و نوزادان مورد توجه قرار گرفته است.

وی بیان داشت: در مرحله اول طرح یسنا مادران دهک اول درآمدی جامعه زیرپوشش قرار گرفتند و در مرحله دوم سه دهک تحت پوشش قرار می‌گیرند.

دانشی افزود: مادران سه دهک اول درآمدی می‌توانند با ورود به برنامه کاربردی «شما» کد ملی سرپرست خانوار را وارد و از وضعیت خود مطلع شوند و افراد مشمول این طرح می‌توانند از تمام فروشگاه‌های طرف قرارداد با کالابرگ الکترونیکی خرید خود را انجام دهند.

وی تصریح کرد: یارانه ۴۰۰ هزارتومانی مادران در مرحله دوم طرح، به ۶۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت و مادران مشمول طرح یسنا، می‌توانند از بسته‌های حمایتی پیش‌بینی‌شده که شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی‌جات، میوه‌جات و سبزی‌ها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شوینده‌های بهداشتی برای کودک و مادر است تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به‌صورت رایگان خرید کنند.

کد خبر 6085370

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • ۹۸۱ مادر باردار زنجانی از سقط جنین منصرف شدند
  • پیگیری علت فوت مادر باردار در اندیمشک
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • مادران باردار و دارای کودک شیرخوار یارانه تشویقی می گیرند