Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی فدراسیون کشتی در واکنش به اعتراض دوباره قهرمان سنگین وزن کشتی آزاد المپیک لندن گفت: در مورد مشترک شدن مدال کشتی گیران ایران و روس، توافقی در کار نبوده است. - اخبار ورزشی -

محمدابراهیم امامی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درحالیکه کمیل قاسمی بار دیگر فدراسیون کشتی را در خصوص اشتراک مدال طلای المپیک لندن بین او و بلال ماخوف روس زیر سوال برده است، اظهار داشت: در این خصوص باید به سه نکته اشاره کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی اینکه از ابتدا دنبال مدال طلای کمیل قاسمی بودیم که خوشبختانه مسجل شد و به وی اهدا خواهد شد. دوم اینکه در رشته‌های انفرادی مثل کشتی، در المپیک رده بندی تیمی وجود ندارد که دوستان نگران مقام سومی تیم ایران هستند. موضوع بعدی اینکه براساس قانون اتحادیه جهانی که روی سایتش قرار گرفته، این مدال به صورت مشترک از آن ایران و روسیه می‌شود.

وی ادامه داد: در این باره توافقی اتفاق نیفتاده، این قانون را ما عوض نکردیم. در این زمینه جلسه گذاشته‌اند و چون قبلا چنین چیزی پیش بینی نشده بود، قانون جدیدی نوشته‌اند. قبلا چنین قانونی در مورد دیسکالیفه شدن کشتی گیران اول و دوم یک وزن (فینالیست‌ها) وجود داشت که اگر در هنگام مسابقه نقض مقررات کرده و دیسکالیفه شوند، بین دو کشتی گیر سوم همان وزن مسابقه برگزار شده و مدال‌های طلا و نقره بین آنها تقسیم شود. اما در مورد دوپینگی شدن نفرات اول و دوم قبلا قانونی وجود نداشت که روس‌ها به این موضوع اعتراض کردند و قانون جدیدی نوشته شد. با این قانون، سنگین وزن کشتی آزاد المپیک 2012 لندن مدال نقره ندارد. دو نفر اول شده‌اند و دو نفر سوم.

سخنگوی فدراسیون کشتی تاکید کرد: هیچ گونه توافقی برای این قضیه صورت نگرفت، این قانونی است که اتحادیه جهانی می‌گذارد و ما ملزم به اجرای آن هستیم. اگر می‌گویند در این خصوص قانون وجود داشته، آن را بیاورند.

امامی در پاسخ به این سوال که پس چرا سال گذشته اتحادیه جهانی رنکینگ جدید این وزن المپیک را اعلام کرد و کمیل قاسمی در آن به تنهایی صاحب مدال طلا شده بود؟، خاطرنشان کرد: ما که به جای اتحادیه جهانی نباید مواخذه شویم. روس‌ها بعد از این رنکینگ جدید مدعی شدند، شما روی چه قانونی نفر اول را کشتی گیر ایران اعلام کرده‌اید. روس‌ها دنبال این بودند که رنگ مدال خودشان را خوش رنگ‌تر کنند، ما هم دنبال طلای مان بودیم و ما پای موضع‌مان ایستادیم و الان هم برنده شده‌ایم.

قاسمی: در جریان اشتراکی شدن مدال طلایم در المپیک لندن نبودم/ در ازای طلای مشترک چه چیزی قرار است نصیب کشتی ایران شود؟



انتهای پیام/

R1435/P/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط المپیک کشتی بیشتر بخوانید... بنی‌تمیم: برای دریافت پاداش ۳ هزار دلاری بنا و محمدی، فدراسیون کشتی باید پیگیری کند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: المپیک کشتی المپیک کشتی فدراسیون کشتی اتحادیه جهانی کمیل قاسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۵۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در وزن ۷۷ انتخابی برگزار شود/ تجربه‌ «گرایی» را نباید فراموش کرد

جمشید خیرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره شرایط کشتی فرنگی و کسب ۶ سهمیه المپیک گفت: کشتی فرنگی ایران تنها تیمی است که فعلاً ۶ سهمیه را به صورت کامل دریافت کرده و در المپیک حضور پیدا می‌کند. این تیم قهرمانی در آسیا هم به دست آورد؛ در مسابقات گزینشی هم اکثر تیم‌ها به دنبال کسب سمیه بودند و با همه توان در این رقابت‌ها شرکت کرده بودند که ما به دو سهمیه رسیدیم. خدا را شکر کشتی فرنگی تا به اینجا خوب کار کرده و نتایج درخشانی کسب کرده است.

وی در مورد تصمیم کادر فنی در رابطه با وزن ۶۷ کیلوگرم و انتخاب از بین گرایی و اسماعیلی اظهار داشت: در وزن ۶۷ کیلوگرم سعید اسماعیلی یکی از پدیده‌های کشتی فرنگی است، او در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال طلای آسیا شد. او کشتی‌های خوبی گرفت، از آن طرف هم گرایی قهرمان المپیک است و یک کشتی‌گیر معمولی نیست. واقعیت این است که ما نمی‌توانیم محمدرضا گرایی را نادیده بگیریم. البته محمدرضا مشکل وزنی دارد و امیدوارم بتوانند این مشکل را با درایت مدیریت کنند. گرایی باید به درستی ریکاوری شود و بعد از وزن کشی، دوباره وزنش به حالت عادی برگردد و در مسابقات سرحال کشتی بگیرد.

خیرآبادی بااشاره به حضور ورزشکاران باتجربه در المپیک تأکید کرد: گرایی یک کشتی‌گیر استثنایی است و نشان داده قهرمان المپیک و جهان است و چندین مدال را در کارنامه خودش دارد. المپیک جای ورزشکاران با تجربه و آماده است، البته منظورم این نیست که در المپیک نباید ورزشکاران جوان حضور پیدا کنند، اما واقعیت این است که در المپیک باید کشتی‌گیری به میدان برود که کمترین اشتباه و خطا را داشته باشد. به نظرم اگر ما به دنبال مدال در وزن ۶۷ کیلوگرم هستیم باید کمی ریسک پذیر باشیم و بدون انتخابی کشتی‌گیر مورد نظر را انتخاب کنیم. چون وزن محمدرضا عادی نیست و نمی‌توانیم او را چند بار سر وزن بیاوریم و همین موضوع باعث می‌شود او آسیب ببیند. هر کشتی‌گیری که آسیب ببیند در واقع تیم ملی دچار آسیب دیدگی می‌شود بنابراین کادر فنی باید با هوشیاری تمام فرد مورد نظر را انتخاب کند.

وی گفت: در المپیک بدن‌های ناآماده اصلاً وجود ندارد، همه با تمام توان به میدان می‌آیند. به همین دلیل اعتقاد دارم المپیک جای باتجربه هاست. درست است که الان برخی می‌گویند کشتی‌گیر جوان آمریکایی هم موفق شد دیوید تیلور باتجربه را شکست دهد و به المپیک اعزام شود، اما در المپیک باز هم تجربه اهمیت زیادی دارد و شاید همین کشتی‌گیر به خاطر نبود تجربه نتیجه دیگری کسب کند.

کارشناس کشتی فرنگی در مورد شانس کسب مدال طلا کشتی فرنگی در المپیک عنوان کرد: به نظرم مربی حرفه‌ای هیچ زمانی قول مدال آوری نمی‌دهد، بنابراین اعضای کادر فنی هم باید این موضوع را در نظر بگیرند. با این وجود به اعتقاد من هر ۶ نفر کشتی‌گیر فرنگی ایران در المپیک می‌توانند صاحب مدال شوند، قطعاً کار هم خیلی سخت است چون همه کشتی‌گیران با تمام وجود به میدان می‌آیند. میلیون‌ها دلار برای کسب مدال در المپیک هزینه می‌شود و رسیدن به آن کار راحتی نیست. در تمامی ادوار المپیک اگر لندن را کنار بگذاریم، ما در کشتی فرنگی چند مدال طلا کسب کردیم؟! کسب مدال طلا خیلی سخت است.

وی در مورد اعزام کشتی‌گیر در وزن ۷۷ کیلوگرم به المپیک خاطرنشان کرد: به هر حال بهترین فرد برای انتخاب کشتی‌گیر در این وزن اعضای کادر فنی هستند، آن‌ها با این کشتی‌گیران زندگی کردند و شرایطشان را به خوبی می‌دانند و امیدوارم بهترین فرد را انتخاب کنند. با این حال فکر می‌کنم مسابقه رودرو به خیلی از حرف و حدیث‌ها پایان می‌دهد. کادر فنی شب و روز با این کشتی‌گیران زندگی می‌کند و از شرایط همه آن‌ها مطلع هستند اما به نظرم برای اینکه حاشیه‌ای به وجود نیاید برگزاری مسابقه انتخابی به خیلی از مسائل پایان می‌دهد.

کد خبر 6086189 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور | جنگ برای سهمیه المپیک
  • در وزن ۷۷ انتخابی برگزار شود/ تجربه‌ «گرایی» را نباید فراموش کرد
  • دیوید تیلور، عددی نبود!/ پیش‌بینی پارسال محقق شد
  • دیوید تیلور عددی نبود!
  • تمجید اتحادیه جهانی کشتی از شاگردان رنگرز
  • سهمیه کشتی فرنگی ایران کامل شد؛ مهمدی به المپیک رسید
  • پایان تلخ ۳ اسطوره کشتی آمریکا در انتخابی المپیک
  • رقیب آمریکایی یونس امامی در المپیک مشخص شد
  • یاری: یک مدال برنز کشتی هم در المپیک پاریس برای ایران آرزوست! / یزدانی حریفانش را با یک دست شکست می‌دهد +فیلم
  • یاری: یک مدال برنز کشتی هم در المپیک پاریس برای ایران آرزوست! / یزدانی حریفان قاسمپور را با یک دست شکست می‌دهد +فیلم