Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید آمده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،‌ افزود: باشگاه های ورزشی یکی از بخش هایی است که شیوع کرونا بیشترین آسیب را به آنها وارد کرده است به گونه ای که با وجود بازگشایی این اماکن ورزشی، تبعات اجتماعی آن همچنان گریبان گیر باشگاه هاست.

وی اظهار داشت: با مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا بیش از ۴۰ روز از آغاز مجدد فعالیت باشگاه های ورزشی می گذرد ولی با این وجود، ورزشکاران حاضر در باشگاه ها همچنان به یک پنجم قبل از شیوع کرونا نرسیده است و این موجب شده تا خسارت های ناشی از تعطیلی ۳ ماهه این باشگاه ها نه تنها جبران نشود بلکه تشدید نیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام قم ادامه داد: حدود ۳۰۰ باشگاه ورزشی ویژه آقایان و بانوان در قم وجود دارد که هزینه تحمیلی این باشگاه تنها ناشی از اجاره بها رقمی بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است ضمن اینکه کل این خسارت ها به باشگاه های قم بیش از سه برابر این رقم است.

آمده با بیان اینکه بخش زیادی از سرانه ورزشی قم ناشی از فعالیت باشگاه های ورزشی است گفت: با آغاز موج تعطیلی باشگاه های ورزشی در ماه های آینده احتمال کاهش شدید سرانه ورزشی در این استان دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به اقدام های وزارت ورزش و جوانان برای جبران بخشی از خسارت های وارده به باشگاه های ورزشی افزود: تاکنون سه نوع وام به ارزش ۶۰،‌ ۳۰۰ و ۱۶۰ میلیون ریالی برای مربیان و باشگاه های کشور در نظر گرفته است که روند پرداخت بخشی از این وام ها در حال انجام است.

رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام قم افزود: وام ۶۰ میلیون ریالی قرض الحسنه برای مربیان ،‌ وام ۳۰۰ میلیون ریالی برای باشگاه داران و وام  ۱۶۰ میلیونی وزارت ورزش هم برای باشگاه های دارای بیمه تخصیص داده شده است.

آمده، ‌با بیان اینکه حدود ۱۰۰ باشگاه برای دریافت وام ۳۰۰ میلیون ریالی در قم ثبت نام کرده اند، ادامه داد: شرط پرداخت وام ۱۶۰ میلیون ریالی دارای بودن بیمه توسط باشگاه است و با توجه به اینکه تنها ۶ باشگاه استان بیمه هستند، با پیگیری های انجام شده این شرط برای پرداخت وام برداشته شده و قرار است باشگاه های فاقد بیمه با ثبت نام در سامانه وزارت ورزش از این تسهیلات برخوردار شوند.

بیش از ۲۰ هزار ورزشکار در باشگاه های بدنسازی و پرورش اندام قم پیش از شیوع کرونا روزانه مشغول فعالیت ورزشی بودند که از این تعداد حدود پنج هزار ورزشکار بیمه شده زیر مجموعه این هیات هستند./

برچسب‌ها ویروس کرونا قم فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام وزارت ورزش و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم پروندهٔ خبری رقابت های ورزشی ، قربانیان کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قم فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام وزارت ورزش و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم ویروس کرونا قم فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام وزارت ورزش و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم بدنسازی و پرورش اندام باشگاه های ورزشی میلیون ریالی وزارت ورزش باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۵۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده سرمایه‌گذاری هماهنگ برای توسعه اقتصاد ورزش

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان اکنون بسیاری از رشته‌های ورزشی چه در شکل قهرمانی و چه به شکل تفریحی در جامعه عمدتا به صورت تجاری سازماندهی می‌شوند. بدین صورت که ورزشکاران در ورزشهای حرفه‌ای در ازای شرکت در تمرینات ورزشی و انجام مسابقات یا انجام نمایشهای ورزشی حقوق و پاداش دریافت می‌کنند و پرداخت  این حقوق و پاداش ممکن است به شکل دستمزد، پرداخت هزینه‌ها، پرداخت مخارج شخصی و یا هر شکل مناسب دیگر انجام پذیرد.

تا قبل از سال ۱۹۷۰ هرگز تصور نمی‌رفت که ورزش با اقتصاد جامعه تا این حد پیوند خورده باشد اما اکنون توسعه و گسترش ورزش بدون محاسبات دقیق اقتصادی، تجاری و بالاخص توجه به جوانب متفاوت بازاریابی امکان‌پذیر نیست.

توسعه ورزش در شرایط کنونی به عوامل زیر بستگی دارد:

الف: حمایت صاحبان و مالکان سرمایه و شرکتهای تجاری و صنعتی از تشکیل تیم‌های ورزشی و حضور آنها در مسابقات.

ب: برگزاری لیگ‌ها و مسابقات ورزشی به منظور کسب درآمد حاصل از فروش مستقیم بلیط به تماشاچیان و جذب تماشاچبان بیشتر به ورزشگاهها.

ج:  انعقاد قراردادهای مالی با رسانه‌های گروهی به ویژه تلویزیون و پخش رویدادها و مسابقات ورزشی به منظور جلب حمایتهای اقتصادی و اجتماعی.

باید توجه داشت چنانچه فعالیتهای ورزشی به مثابه یک صنعت در جامعه تلقی شود، اثرات مثبت و سودمند آن در اقتصاد و تولید جامعه مشاهده خواهد شد. در جریان تحقیقی در دوازده کارخانه بزرگ تولیدی که در فرایند آن روزانه برنامه‌های ورزشی مناسب در زمان نیم ساعت به اجرا در آمد، مشاهده شد که کارگران انگیزه و اشتیاق بیشتری برای انجام کار داشتند. ضرورت ساختن فضاهای ورزشی در کنار کارخانجاتی که بیشتر از یکصد نفر پرسنل دارند، امری اجتناب‌ناپذیر است و اعتقاد بر این است که برنامه‌های تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی چنانچه به صورت صحیح و اصولی بر اساس نیازهای واقعی شرکت‌کنندگان ارائه شود برای جامعه نوعی سرمایه‌گذاری اساسی به شمار خواهد آمد که در زمینه منابع انسانی انجام می‌شود.

متخصصان علم اقتصاد سرمایه را به دو قسمت تقسیم‌بندی می‌کنند: سرمایه فیزیکی (مادی) و سرمایه انسانی. سرمایه انسانی به عنوان یک عامل تولیدی که خود نیز تولید شده و محصولی از سرمایه‌گذاری است، جزئی از مفهوم کلی سرمایه در جامعه را تشکیل می‌دهد. مهارتها، ظرفیتها و توانایی‌هایی که یک فرد چه در زمینه تخصصی حرفه خویش و چه در سایر زمینه‌های اجتماعی دریافت می‌دارد و یا تحصیل می‌کند جزو سرمایه‌های انسانی محسوب می‌شود. فعالیتهای ورزشی مناسب در بهبود کیفیت نیروی انسانی در جامعه نقش موثر و عمده دارد و توسعه ورزش موجب بهره‌وری بیشتر در تولید می‌شود.

باید گفت با عنایت به کارکردهای مثبت و شایسته ورزش در جامعه باید سرمایه‌گذاری‌های هماهنگ، مناسب و  متناسب با نیازها همگام با سایر برنامه‌های اقتصادی- اجتماعی در بخشهای زیر انجام شود:

۱- سرمایه‌گذاری در احداث و توسعه اماکن و فضاهای ورزشی قهرمانی و تفریحی

۲- سرمایه‌گذاری در ارائه خدمات ورزشی

۳- سرمایه‌گذاری در ساختن آزمایشگاههای طب ورزشی و ارائه خدمات درمانی و پزشکی

۴- سرمایه‌گذاری خاص برای صادرات کالاها و خدمات ورزشی

۵-  سرمایه‌گذاری در بخش تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه‌های مختلف علوم ورزشی

۶- سرمایه‌گذاری در تربیت و آموزش نیروهای انسانی متخصص و تربیت مربی در زمینه ورزشی

۷-  سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در تولید  و تجارت لوازم و کالاها و تجهیزات ورزشی

۸-  سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در توسعه باشگاههای ورزشی و توسعه ورزش به عنوان یک صنعت سودآور در جامعه

۹- سرمایه‌گذاری برای ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم با رونق گردشگری و توسعه بازارهای محلی از طریق حوادث ورزشی

۱۰- سرمایه‌گذاری و توسعه در زمینه رسانه‌های ورزشی

دیگر خبرها

  • خانه شطرنج اسلامشهر افتتاح شد
  • حمایت کم‌سابقه از ورزش بوشهر/ اماکن ورزشی استان تجهیز می‌شوند
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئت‌های ورزشی بوشهر
  • آموزش راهکارهای بیماری پارکینسون در برنامه نفس دوم
  • آخرین وضعیت مسعود اسکویی گوینده رادیو در بیمارستان
  • اجرای طرح ورزش و مردم در خوزستان
  • صدای همیشه جوان
  • ده سرمایه‌گذاری هماهنگ برای توسعه اقتصاد ورزش
  • طرح آمایش سرزمینی ورزش در کرمانشاه در حال انجام است
  • احداث ۴ زمین ورزشی در ائل‌گلی تبریز