Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان در نامه‌ای از محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی درخواست کرد تا اعتبار ویژه‌ای برای توسعه زیرساخت‌های هواشناسی این استان اختصاص یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا ، در بخشی از نامه احمد علی موهبتی خطاب به محمد اسلامی آمده است: این استان با دارا بودن ۱۱.۴ درصد از مساحت کشور تنها دارای ۱۲ ایستگاه هواشناسی و هشت ایستگاه اقلیم شناسی، یک ایستگاه جو بالا و ۲ ایستگاه سنجش گردوغبار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقلیم سیستان و بلوچستان به دلیل بارندگی‌های موسمی و بادهای ۱۲۰ روزه دارای شرایط ویژه و در برخی مواقع اضطراری در حوزه هواشناسی است که اهمیت وجود ایستگاه‌های هواشناسی بر اساس فناوری‌های روز و به تعداد لازم را بیش از پیش نشان می‌دهد.

موهبتی پیش از این در دیدار مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان خواستار توسعه زیرساخت‌های هواشناسی استان شد و گفت« استانداری آماده است برای توسعه هواشناسی استان اعتبار اختصاص دهد».

وی در این دیدار با اشاره به اختصاص ۵۰ درصد اعتبارات توازن منطقه‌ای کشور به سیستان و بلوچستان پیشنهاد داد هرچقدر سازمان هواشناسی کشور برای توسعه زیرساخت‌های هواشناسی استان هزینه کند معادل آن استانداری پرداخت می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هواشناسی اعتبار توسعه زیرساخت های هواشناسی سیستان و بلوچستان برای توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر هوایی از مناطق سیل‌زده بلوچستان + فیلم

حجم کم سابقه سیلاب شهرها و روستاهای منطقه بلوچستان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان را فرا گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتیاری، حجم کم سابقه سیلاب شهرها و روستاهای منطقه بلوچستان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان را فرا گرفته است.

حجم بارش‌ها به اندازه‌ای بوده که محسن حیدری مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از شکسته شدن رکورد بارش 10 ایستگاه‌های هواشناسی بارانسنجی منطقه بلوچستان در جنوب استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ایستگاه‌های چابهار 146.4، زرآباد 270، کهیر 121، کنارک 247، شارک 247، پلان144، تیس 141، مومان143، بانست 175 و بریس 117 میلیمتر بارندگی گزارش شده که رکوردهایی جدید محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه گزارش این میزان بارش از این 10 ایستگاه از بدو تاسیس تاکنون بی سابقه بوده است، داد: از 155 ایستگاه هواشناسی و باران سنجی گزارش باران مخابره شده، از زاهدان 29.5، راسک 47، نیکشهر 92.1، ایرانشهر 79.5، بمپور 91.5، دلگان67، خاش 30.1، سراوان 45، مهرستان 66، نصرت آباد 7.5، میرجاوه 3.5، زابل 8.7 و زهک 13.3 میلیمتر باران گزارش شد.

حیدری بیان کرد: از پنجشنبه در سطح استان به ویژه ارتفاعات شرقی و جنوبی استان رگبار بهاری و رعد و برق با احتمال تگرگ گاهی تندباد موقتی پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: توصیه می‌شود از اسکان و تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه ها خودداری، از محصولات کشاورزی محافظت، از چرای دام در مناطق مرتفع خودداری و در ترددهای جاده‌ای احتیاط شود.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • تصاویر هوایی از مناطق سیل‌زده بلوچستان + فیلم
  • آخرین جزئیات راه های مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • شکستن رکورد بارش۱۰ایستگاه بارانسنجی جنوب سیستان وبلوچستان
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها به ویژه راه‌ها درسیستان وبلوچستان
  • شکسته شدن رکورد بارش ۱۰ ایستگاه‌های هواشناسی درجنوب سیستان وبلوچستان
  • رکوردزنی بارش در ۱۰ ایستگاه‌ هواشناسی سیستان و بلوچستان
  • لغو پرواز درسیستان وبلوچستان،بدلیل وضعیت جوی
  • بازدید استاندار سیستان وبلوچستان ازمحور ترانزیتی چابهار_نیکشهر