Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: وضعیت معیشت و افسارگسیختگی قیمت‌ها نگران‌کننده است و نباید نسبت به این مسائل در کشور بی‌تفاوت بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، حجت‌الاسلام ناصرشکریان امیری ظهر امروز در چهارمین گردهمایی مدیران، معاونان و روسای ادارات و نمایندگی‌های تبلغات اسلامی شهرهای مازندران در سالن شهید آوینی این اداره کل در بابل به اشاره به وجود فتنه‌های متعدد در تاریخ تحلیلی اسلام و بویژه در دوران حکومت امیر مومنان علی (ع) به‌ویژه فتنه رنگی جمل، فتنه مذاکره، فتنه صفین خوارج و جریان‌های مذهبی، اظهار کرد: امروز برخی عملکردها موجب نارضایتی عموم جامعه شده و هیچ گونه برنامه‌ای هم برای تغییر وضع موجود دیده نمی‌شود و این اتفاقات زیبنده نظام اسلامی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از برخی موضع‌گیری‌ها در خصوص برنامه‌ریزی برای مذاکره جدید، افزود: عملا مذاکره با کشورهای غربی در جریان برجام هیچ دستاوردی برای کشور نداشت و هنوز هم برخی ساده‌لوحانه به‌دنبال مذاکره با این کشورهای غربی و اروپایی هستند که رهبری معظم انقلاب بارها در بیانات خود فرمودند این‌ها هم قابل اعتماد نیستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از وضعیت موجود و عدم ثبات در قیمت برخی کالاهای اساسی در کشور، تصریح کرد: علت وضع موجود امروز کشور غفلت مسؤولان از ظرفیت و توان داخلی کشور است و نگاه به بیرون هیچ‌گاه نمی‌تواند وضعیت موجود را تغییر دهد اما عده‌ای هنوز به بیرون کشور و برخی کشورهای غربی و اروپایی چشم دوخته‌اند.

این مسؤول در ادامه سخنان خود با انتقاد از گره زدن مشکلات کشور به مذاکره و وجود تحریم‌ها، تاکید کرد: بسیاری از مشکلات امروز کشور نتیجه عدم مدیریت و ضعف در سیستم‌های توزیع و نظارتی است که باید برای آن ساز و کارهای درستی اتخاذ شود.

این عضو شورای فرهنگ عمومی استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص توجه به مسئله تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی، خاطر نشان کرد: انتخاب شعارهای سال مقام معظم رهبری و برنامه ریزی های معظم له در حوزه اقتصاد مقاومتی و توجه به تولید و توان داخلی نشان از اهمیت این موضوع در کشور است اما متاسفانه منویات معظم له در حوزه اقتصاد و تولید مورد توجه قرار نگرفت و بیشترین برنامه‌ریزی مسؤولان مربوطه صرف مذاکره و برجام شد که امروز نتیجه تهی بودن آن را به وضوح می‌توان دید.

شکریان‌امیری در ادامه به بدعهدی و فریب‌کاری طرف‌های غربی به‌ویژه ایالات متحده آمریکا در جریان مذاکرات و برجام اشاره و بیان کرد: تنها راه برون رفت از وضع موجود تقویت و حمایت از تولید داخلی و توجه به رهنمودهای رهبری معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی است و باید دستگاه‌های اجرایی و نظارتی و قوای سه‌گانه با وحدت و همدلی برای رفع این مشکلات در کشور شبانه‌روز تلاش کنند.

این استاد برجسته حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های مازندران در پایان با اشاره به اهداف شوم دشمن و اهرم تحریم و فشار برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران، اظهار کرد: قطعا ملت بزرگ ایران اسلامی از اهداف شوم دشمنان باخبرند و این ملت بصیر و مقاوم ایران اسلامی تا آخرین لحظه پای آرمان‌های مقدس امام راحل و مقام معظم رهبری ایستاده‌اند و برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی مقاومت خواهند کرد و این اهرم فشار و تحریم نمی‌تواند خللی در اراده پولادین ملت غیور ایران اسلامی وارد کند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران افزایش قیمت کالاها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود

بسیاری از کارشناسان حوزه تولید شوینده بر این باور هستند که اگر مسائل سیاسی و تحریمی کنار رود، فضای کشور برای رقابت و تولید بسیار خوب است. به همین واسطه است که هنکل، یونیلیور و سایر مجموعه‌های کوچک‌تر به خوبی به کار خود ادامه می‌دهند و با مشکلی مواجه نمی‌شوند. این مجموعه‌ها هم سهمی قابل توجهی از بازار را پوشش می‌دهند و هم مصرف کنندگان از کیفیت تولیدات آن‌ها راضی هستند.

به گزارش اکو نگار، به گفته نایب رئیس انجمن صنایع شوینده، این تجربه سبب شده تا فضای رقابتی در حوزه شوینده‌ها سالم و بدون رانت باشد و این نتیجه ایجاد فضای رقابتی توسط بخش خصوصی و عدم دخالت بخش‌های دولتی است. در این عرصه علاوه بر این که حضور شرکت‌های خارجی لطمه‌ای به تولید داخل وارد نکرده؛ بلکه باعث رونق بخش خصوصی داخلی نیز شده است. علت این امر این است که خارجی‌ها نیز در این عرصه تولیدکننده هستند و به سمت واردات و رانت نمی‌روند. در راستای بررسی جزئی‌تر این مساله، علیرضا کیانی، نایب رئیس انجمن صنایع شوینده، با خبرنگاران گفت‌وگویی تفصیلی انجام داده که در ادامه می‌خوانید.

۹۷ درصد تولیدات داخلی ست

*در سال‌های گذشته بر خلاف بسیاری از صنایع از جمله خودروسازی‌ها، صنعت شوینده توانسته با کیفیت مطلوب رو به توسعه حرکت کند. علت این امر چیست؟

صنعت شوینده کشور جز معدود صنایعی است که تقریبا ۱۰۰ درصد آن توسط بخش خصوصی اداره می‌شود. این صنعت به دو بخش شوینده‌ها و آرایشی و بهداشتی تقسیم می‌شود. در این دو بخش عملا ظرفیت تولید بیش از نیاز کشور است. به همین علت است که می‌توان با قاطعیت گفت که مشکل سخت افزاری در مسیر تولید وجود ندارد.

در حوزه شوینده‌ها که تقریبا نیمی از بازار این عرصه را تشکیل می‌دهد، تنوع زیادی وجود دارد و مصرف کننده در بازار خواهان مدل‌های مختلفی از شوینده‌ها است که با همت بخش خصوصی، ۱۰۰ درصد محصولات متنوع تولید و نیاز مصرف کننده به صورت کامل برطرف شده است. در حوزه آرایشی و بهداشتی نیز ظرفیت تولید بیش از نیاز کشور است؛ اما ۹۷ درصد تنوع محصولی را پوشش می‌دهد و آن ۳ درصد دیگر از خارج کشور تامین می‌شود. بخش خصوصی در سال‌های اخیر نشان داده که هر کجا به آن اعتماد شده، عملکرد موفقی داشته و توانسته گام‌های مهمی در مسیر پیشرفت تولید کشور بردارد.

*تجربه موفق شرکت‌های شوینده در استفاده از ظرفیت‌های برند‌های جهانی مانند هنکل و رقابت با برند‌های داخلی چه دست آورد‌هایی داشته است؟

امروز علاوه بر هنکل، یونیلیور نیز با چندین برند متفاوت در داخل کشور در حال تولید محصولات شوینده، آرایشی و بهداشتی است که این مجموعه‌ها بسیار بازار خوبی دارند و عملکرد موفقی در سال‌های اخیر داشته‌اند. این امر نشان می‌دهد که اگر مسائل سیاسی و تحریمی کنار رود، فضای کشور برای رقابت و تولید بسیار خوب است. به همین واسطه است که هنکل، یونیلیور و سایر مجموعه‌های کوچک‌تر به خوبی به کار خود ادامه می‌دهند و با مشکلی مواجه نمی‌شوند. این مجموعه‌ها هم سهمی قابل توجهی از بازار را پوشش می‌دهند و هم مردم از کیفیت تولیدات آن‌ها راضی هستند.

امروز برند‌های ایرانی و جهانی دوش به دوش یکدیگر در حال تولید محصولات خود در داخل ایران هستند و در برخی حوزه‌ها برند‌های خارجی پیشرو هستند و برخی محصولات کیفیت نمونه‌های ایرانی بهتر است که این اتفاق به واسطه رقابت سالم میان تولیدکننده‌ها رقم خورده است. فضای رقابتی در حوزه شوینده‌ها سالم و بدون رانت است و این نتیجه ایجاد فضای رقابتی توسط بخش خصوصی و عدم دخالت بخش‌های دولتی است. در این عرصه علاوه بر این که حضور شرکت‌های خارجی لطمه‌ای به تولید داخل وارد نکرده؛ بلکه باعث رونق بخش خصوصی داخلی نیز شده است. علت این است که خارجی‌ها نیز در این عرصه تولیدکننده هستند و به سمت واردات و رانت نمی‌روند.

ارز به اندازه نیاز تخصیص نمی‌یابد

*مهمترین موانع پیش روی تولید شوینده‌ها در کشور چیست؟

صنعت شوینده‌ها با دو معضل اساسی مواجه است، نخست قیمت‌گذاری دستوری از طرف دولت که این مشکل بزودی حل می‌شود و صنایع شوینده به گروه چهارم که فاقد قیمت‌گذاری دستوری است، منتقل می‌شوند. این یک کمک بسیار بزرگ به صنعت شوینده‌ها و آرایشی و بهداشتی است. معضل دوم این صنعت، تخصیص ارز است که به اندازه نیاز این صنعت، ارز در اختیار آن قرار نمی‌گیرد. آینده صنعت شوینده‌ها در داخل کشور روشن است، زیرا در مسیر درستی قرار گرفته است و رقابت خوبی ایجاد شده است. این رقابت است که شرکت‌های داخلی را به سمت ارتقای میزان و کیفیت تولید سوق داده است. دولت باید پای حذف قیمت‌گذاری دستوری بایستد تا به صنایع تولیدی کمک بسزایی شود. این اتفاق و تخصیص ارز به میزان کافی می‌تواند منجر به شکوفایی دوچندان تولیدکنندگان داخلی شود. علاوه بر این دولت باید مانع واردات غیرضروری شود. بعضا مشاهده می‌شود که یک محصول در داخل کشور به وفور و با کیفیت خوب تولید می‌شود، اما باز هم واردات آن انجام می‌شود که باید در این حوزه یک ساماندهی صورت گیرد. اختصاص ارز واردات به بخش تولید علاوه بر شکوفایی اقتصادی به اشتغالزایی نیز منجر می‌شود. این امر سبب می‌شود تا تولید ناخالص داخلی رنگ و بویی واقعی‌تر به خود گیرد.

*گردش مالی حوزه شوینده‌ها در سطح کشور چه میزان است و چه تاثیری بر اقتصاد کشور دارد؟

پیش بینی می‌شود که گردش مالی حوزه شوینده‌ها در سال ۱۴۰۳ رقمی نزدیک به ۱۹۵ هزار میلیارد تومان باشد که نقش بسزایی در اقتصاد کشور و پیشبرد آن دارد. نیمی از این رقم مربوط به شوینده‌ها و نیمی دیگر مربوط به حوزه آرایشی است. این حجم از چرخش مالی منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد نیز شده و واحد‌های صنعتی پرشماری را رونق داده است.

دیگر خبرها

  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت +جدول
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • اثر دلار کاهشی بر قیمت خودرو‌های پرطرفدار داخلی
  • خدمت به خانواده شهدا جزو وظایف اصلی مسوولان است
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: امنیت نیروگاه‌ها و مراکز هسته‎‌ای کشور به طور صددرصد برقرار است/ با عبور از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ظرفیت فعال در سایت‌های ۲ و ۳ سه نیروگاه اتمی بوشهر در مقایسه با پیش از آن ۱۲ برابر شده است
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • افت قیمت ۴ تا ۱۰۰ میلیون تومانی برخی خودروها در بازار | جدول قیمت خودروهای داخلی و خارجی را ببینید