Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - گروه صنعتی ایران خودرو مطابق با راهبرد داخلی سازی و توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه،‌ سه قرارداد همکاری با جهاد دانشگاهی را به امضا رساند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ایکوپرس؛ مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در نشست انعقاد این قراردادها، با تاکید بر سه جانبه بودن قراردادهای اجرایی، از سازندگان،‌ سرمایه گذاران و بخش خصوصی دعوت کرد تا برای تسریع در اجرای قراردادها پای کار بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرشاد مقیمی افزود: با این اقدام، علاوه بر این که شبکه تامین، از دانش و فناوری جهاد دانشگاهی منتفع می‌شود، جهاد دانشگاهی نیز از سرمایه گذاری سازندگان منفعت خواهد برد.
وی بر حمایت ایران خودرو از سرمایه گذاری جهاد دانشگاهی تاکید کرد و گفت: تفاهم نامه ای با بانک تجارت و ملت امضا کرده ایم که می تواند در سرمایه گذاری پروژه‌های مشترک با جهاد دانشگاهی مورد توجه باشد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو برگزاری یکصد جلسه ظرف دو ماه اخیر را برای تنظیم قرارداد اجرایی، اقدامی جهادی توصیف و تصریح کرد:‌ اجرایی شدن پروژه ها بهتر از گسترده کردن دامنه همکاری هاست.
وی درعین حال اظهار داشت: ظرفیت های گسترده ای در ایران خودرو و جهاد دانشگاهی وجود دارد که می تواند منجربه همکاری راهبردی و ادامه دار شود. باید برنامه ها با سرعتی که آغاز شده ادامه یابد و مسایل به سرانجام خوبی برسد.
مقیمی افزود: تفاهماتی باید تبدیل به قرارداد شوند که تمامی ابعاد آن مشخص و امکان اجرایی شدن کامل آن برنامه ریزی شده باشد. تفاهمی که طبق نیازمندی ها بوده و نحوه سرمایه گذاری آن در بخش مالی و دانشی مشخص است، باید در اولویت قراردادی و اجرایی قرار گیرد.
وی بر کنترل و نظارت بر اجرای پروژه ها تاکید کرد و گفت: باید انحراف و مغایرت های پروژه ها شناسایی و با تعریف برنامه جبرانی، طبق برنامه زمان بندی به اجرا گذاشته شود.
مقیمی در پایان بر استفاده از ظرفیت های موجود در خودکفایی تولید در همکاری با دانشگاهیان تاکید و خاطرنشان کرد:‌ با همدلی می توانیم مدل مناسبی برای همکاری را تدوین کرده و در سال جهش تولید دستاوردهای مناسبی برای صنعت خودروی کشور رقم بزنیم.
رییس جهاد دانشگاه نیز در این نشست ضمن قدردانی از مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو برای حسن اعتماد به مجموعه جهاد دانشگاهی تصریح کرد: این اعتماد را با ارایه کار خوب پاسخ خواهیم داد.
محمدرضا طیبی یکی از وظایف اصلی جهاد دانشگاهی را تولید فن آوری های مورد نیاز صنایع کشور دانست و گفت: شرکت ایران خودرو با توجه به اهمیت، گستردگی، حجم اشتغال کشور و نقش آن به‌عنوان خودروساز ملی همواره مورد توجه جهاد دانشگاهی است و این نهاد به دنبال برقراری ارتباط با آن بوده تا بتواند در زمینه تولید فناوری های مورد نیاز این صنعت نقش آفرینی کند.
وی خاطرنشان کرد: هرجا که مدیران صنعت که صاحبان صنعت کشور هستند به ما اعتماد کرده و تجارب ارزشمند خود را در اختیار دانشگاه گذاشته اند، نتایج مثبتی کسب شده است. پیش از این، ایران خودرو همکاری هایی را با جهاد دانشگاهی آغاز کرد اما این ارتباط ثمره چندانی نداشت، درحال حاضر با حضور دکتر مقیمی این ارتباط سازمان یافت و جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف برای ارایه فناوری های مورد نیاز این شرکت وارد شده است.
طیبی ضمن اظهار خرسندی از تبدیل شدن تفاهم نامه دهم اردیبهشت ماه امسال، به قراردادهای اجرایی تصریح کرد: حجم جلسات مشترک برای تبدیل کردن تفاهم به قرارداد بیانگر اعتماد و اعتقاد طرفین به همکاری است. 15 محور اصلی مشخص شده که می توانیم در آن همکاری های گسترده ای داشته باشیم.
وی افزود: امروز سه محور از این تعداد تبدیل به قرارداد اجرایی شده و امیدواریم ‌تا پایان شهریور ماه قراردادهای اجرایی را برمبنای سایر محورها به امضا برسانیم.
رییس جهاد دانشگاهی با بیان این که صنعت خودرو همواره در حال تحول و پیشرفت است تصریح کرد:‌ باید فناوری هایی که از سوی جهاد دانشگاهی ارایه می شود نیز متناسب با آن به روز رسانی شود.
وی افزود: هر جا که موفقیتی حاصل شده، نتیجه ریسک معقول مدیران صنعت کشور بوده که با اعتماد به دانشگاه این ریسک را پذیرفته اند. جهاد دانشگاهی نیز باید مطابق تعهدات خود طبق قراردادهای حرفه ای که منعقد می کند، پایبند باشد.
طیبی تصریح کرد: با توان مهندسی که در کشور وجود دارد نه تنها نیاز فناورانه داخلی را می توانیم تامین کنیم بلکه با همکاری های مناسب، قادریم زمینه ورود به بازارهای بین المللی را فراهم کنیم.
وی در پایان،‌ با اشاره به منابع تامین مالی برای سرمایه گذاری در اجرای قراردادها گفت: در حوزه هایی که حجم سرمایه گذاری مورد نیاز بالاست، نیازمند حضور ایران خودرو و تعریف قراردادهای بلندمدت همکاری هستیم. بخشی از نیازمندی ها توسط منابع موجود جهاد دانشگاهی و تامین بخشی نیز طبق تفاهمات صورت گرفته ایران خودرو از طریق منابع بانکی برنامه ریزی خواهد شد. استفاده از ظرفیت های موجود در بازار سرمایه نیز در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است، سه محور تفاهم شده ایران خودرو در روز دهم اردیبهشت ماه با جهاد دانشگاهی شامل تولید کاتالیست، جوش لیزر خط بدنه ایکاپ و خودروهای متصل به عقد قرارداد اجرایی منتهی شد و عقد قرارداد در سایر محورها نیز با سرعت بالا دنبال می شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گروه صنعتی ایران خودرو جهاد دانشگاهی سرمایه گذاری مورد نیاز پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۶۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ وزیر امور خارجه عربستان سعودی در دیدار با مقامات پاکستانی برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف این کشور از جمله روند خصوصی سازی هواپیمایی ملی و فرودگاه‌ها و همچنین بخش گردشگری پاکستان اعلام آمادگی کرد.
سایت خبری «رادیو پاکستان» اعلام کرد «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی که در راس یک هیئت بلندپایه سیاسی - اقتصادی به پاکستان سفر کرده است امروز (سه شنبه) با مقامات این کشور از جمله «شهباز شریف» نخست وزیر و «آصف زرداری» رئیس جمهور این کشور بصورت مجزا دیدار و گفت و گو کرد.
به گفته منابع خبری طرفین در این دیدار‌ها درباره مرحله اول طرح سرمایه گذاری چند ده میلیارد دلاری عربستان سعودی در بخش‌های مختلف پاکستان بحث و تبادل نظر کردند.
در جریان مذاکرات دوجانبه پاکستان و عربستان سعودی که با حضور وزرای ارشد دو کشور برگزار شد، دولت اسلام آباد پیشنهاداتی مربوط به سرمایه گذاری در بخش‌های خصوصی سازی هواپیمایی ملی و فرودگاه‌های پاکستان، پروژه‌های تولید برق خورشیدی، بخش معدن و گردشگری این کشور را به طرف سعودی ارائه کرد که مورد استقبال مقامات ریاض قرار گرفت.
به گفته منابع در جریان این دیدار‌ها سرمایه‌گذاری در زمینه احداث شهرک‌های بهداشتی و همچنین بخش پالایشگاه‌های نفت در پاکستان نیز از سوی مقامات دولت اسلام آباد به طرف سعودی پیشنهاد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وزرای امور خارجه، دارایی، برنامه ریزی، صنعت پاکستان نیز در جریان دیدار نخست وزیر پاکستان با وزیر امور خارجه سعودی حضور داشتند.
وزیر امور خارجه عربستان همچنین در دیدار با «آصف زرداری» رئیس جمهور پاکستان ضمن بررسی موضوعات مورد علاقه دوجانبه بر تلاش مشترک جهت تبدیل روابط دوستانه به پیوند‌های استراتژیک و اقتصادی فی مابین تاکید کرد.
مقامات پاکستان و عربستان سعودی همچنین در زمینه تحولات مهم امنیتی منطقه از جمله بحران در سرزمین‌های اشغالی فلسطین گفت و گو کرده و آتش بس فوری را در غزه خواستار شدند.
بنابر اعلام رسانه‌های پاکستانی سفر وزیر امور خارجه سعودی به اسلام آباد به منظور بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری دوجانبه انجام شده که تفاهم‌نامه‌ها و قرارداد‌های مرتبط با آن در جریان سفر آتی «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی به پاکستان در ماه می ۲۰۲۴ به امضا خواهد رسید.
لازم به ذکر است عربستان سعودی به منظور حمایت‌های اقتصادی از پاکستان پیشتر از برنامه خود در مسیر سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد دلاری در بخش‌های مختلف پاکستان در چند سال آینده خبر داده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین نشست کمیته قضایی ایران، عراق و سوریه
  • آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار
  • تاکید سئول و توکیو بر گسترش روابط با واشنگتن
  • انتشار کتاب قرارداد‌های ناقل معدوم در فقه امامیه، حقوق ایران و فرانسه
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • انتشار کتاب «قرارداد‌های ناقل معدوم در فقه امامیه، حقوق ایران و فرانسه» در چهارمحال وبختیاری
  • ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه
  • در سفر نخست وزیر عراق به واشنگتن چه گذشت؟/ از قرارداد نظامی 140 میلیون دلاری تا سکوت رسمی درباره پاسخ نظامی ایران به اسرائیل
  • قدردانی رئیس جهاد دانشگاهی از رزمندگان حماسه تنبیه اسرائیل
  • هدف‌گذاری بهبود ۴۰ درصدی کیفیت قطعات خودرو در زنجیره تامین