Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اندیشکده راهبردی اربعین دانشگاه امام صادق(ع) از آغاز فعالیت رسمی دومین دوره مدرسه «معرفتی و مهارتی» تابستانه اربعین از فردا ۲۵ تیر ماه به صورت مجازی خبر داد.

«سیدمجید امامی» در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان  از آغاز رسمی فعالیت دومین دوره مدرسه «معرفتی و مهارتی» تابستانه اربعین خبر داد و گفت: مراسم افتتاحیه دومین دوره مدرسه «معرفتی و مهارتی» تابستانه اربعین فردا ۲۵ تیر ماه به صورت مجازی ساعت ۸ تا ۱۰ صبح با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین «دکتر ارزانی»، ‌مشاور وزیر و رییس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور؛ حجت الاسلام «حمید احمدی» رئیس کمیته فرهنگی و آموزش ستاد مرکزی اربعین؛‌ دکتر محمدهادی همایون،‌ رییس هیئت مدیره انجمن اربعین دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیر اندیشکده راهبردی اربعین دانشگاه امام صادق (علیه السلام) افزود: مدرسه معرفتی مهارتی اربعین در سال ۹۸ و به همت اندیشکده راهبردی اربعین دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، بسیج دانشجویی و هیئت دانشجویی انصارالقائم راه اندازی شد. این مدرسه در صدد آن است که بتواند از طریق حضوری و یا به شکل آنلاین و آفلاین به علاقمندان و فعالان مرتبط با اربعین،  آموزش هایی در سه عرصه «زبان عربی با لهجه عراقی»، «مباحث معرفتی و نظریه اربعین در منظومه اندیشه اسلام ناب» و «تخصص‌های لازم فرهنگی اجتماعی» مورد نیاز را در قالب پیشرفته ترین سرفصل ها و بهره مندی از بهترین اساتید آموزش‌هایی را ارائه دهد . 


مدیر اندیشکده راهبردی اربعین دانشگاه امام صادق (علیه السلام) خاطرنشان کرد: این مدرسه با برگزاری کارگاه ها و تالارهای مباحثه به شکوفایی فعالان این عرصه کمک می‌کند. نگاه ما به حرکت الهی اربعین، فراتر از یک مناسک و موسمِ زیارتی ِمحدود به دهه دوم ماه صفر است؛ بلکه زیارت اربعین را گنجینه‌ای از فرصت ها برای دیده شدن و به کارگرفته شدن ظرفیت های انقلاب اسلامی در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی می‌دانیم.


امامی تاکیدکرد: بنابراین اربعین «اسم رمزی» است که در قالب آن می توان آموزه های مورد غفلت واقع شده را با بیانی جذاب مطرح کرد بدون اینکه واکنش ها یا رویکردهای سیاسی در آن وجود داشته باشد.

وی در تبیین نوع و نحوه فعالیتهای مدرسه اربعین گفت: وقتی در رابطه با آینده‌ی الهی حکومت صالحان صحبت می کنیم سعی داریم، عمیق ترین تحلیل ها از انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی، مقاومت منطقه‌ای و مکتب مقاومت را مطرح کنیم که ثمره و ظهور آن در برپایی راهپیمایی اربعین آن هم در یکی از اشغالی ترین کشورهای دنیا است.


مدیر اندیشکده اربعین دانشگاه امام صادق علیه السلام ادامه داد: یا به عنوان مثال در خصوص چالش ها و مناسبات میان فرهنگی ایران و جهان اسلام بحث می شود که امروز جزو یکی از توطئه های جدّی معاندان اسلام ناب است. برای توضیح و تشریح بیشتر این مسئله به این سوال فکر کنیم که چرا امروز تصویر مردم ایران و عراق از یکدیگر به فجیع ترین وضعیت ممکن می‌رسد؟ دو ملتی که ارتباط آنها با یکدیگر می تواند ظرفیت محبان اهل بیت (علیهم السلام) را در جهان معاصر شکوفا کند، چرا و چگونه به مرز ستیز و نفرت قومی می رسند؟


وی تصریح کرد: در این مدرسه در رابطه با مسائلی از این قبیل، تحلیل ها ، راه حل ها و روشنگری های لازم ارائه می شود. چند این سرفصل برای مباحث وجود دارد و یکی از گرایش های تخصصی مدرسه، «خدمات و فناوری اجتماعی اربعین» است. به عبارت دیگر در قالب این گرایش برای مخاطبان توضیح داده می شود که چگونه می توان امنیت، خدمات، رفاه و بهره‌وری از این بزرگترین تجمع مذهبی جهان را محقق کرد؟ ثانیاً چگونه‌ می شود از الگوهای نهفته در آن آن برای حل مشکلات جوامع اسلامی الهام گرفت؟


امامی گفت: در همین راستا برای بهره مندی اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از این آموزش ها نیز تعاملاتی با ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور انجام گرفته است که اعضای کانون ها بتوانند به صورت آفلاین این آموزش ها را دریافت کنند. 

شایان ذکر است مراسم افتتاحیه دومین دوره مدرسه «معرفتی و مهارتی» تابستانه اربعین فردا ۲۵ تیر ماه به صورت مجازی https://vc.isu.ac.ir/ch/isu-conf قابل استفاده است.

 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: معرفتی حجت الاسلام ارزانی مهارتی امام صادق ع دومین دوره مدرسه معرفتی و مهارتی مدیر اندیشکده علیه السلام کانون ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۷۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مجتبی صفری در نشست با خبرنگاران، اظهار داشت: مهم‌ترین فایده‌ نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد : فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم‌ در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره‌ تیتر 13 یک رسالت ویژه‌‌ دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه‌ عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز اظهار داشت: انتقال معنا به مخاطب یا با زبان گفتار و یا به زبان نوشتار صورت می‌گیرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند، کسانی که در حوزه‌ نشریات فعال هستند و دست به قلم دارند، زبانشان‌ زبان نوشتار است، لذا اقتضای خاص خودش را دارد،

محمد علی وطن دوست افزود: ما افزون بر رویکرد توصیفی، نیاز به رویکرد نوینی به نام رویکرد حل مسئله داریم، بنابراین توصیه ما به نشریات دانشجویی این است که فعالیت‌های خود را با رویکرد حل مسئله و تحلیلی جلو ببرند، زیرا رویکرد تحلیلی، ناظر به آینده، بروز، کارآمد، مسئله محور و ناقد است.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد : هرکدام از فعالین انجمن‌ها، نشریات و تشکلات، اولویتش را حل مسائل دانشگاه قرار دهد، از حمایت ویژه‌ی ما برخوردار خواهد شد.

منتظمی، دبیر این جشنواره نیز اظهار داشت: جشنواره‌ تیتر با شورای سیاست‌گذاری کلید خورد، شورای سیاست‌گذاری متشکل است از معاونت فرهنگی، دو وزارت‌خانه‌ علوم و بهداشت، مدیرکل فرهنگی و پشتیبانی، دبیر جشنواره و دو نفر از افراد حقیقی که انتخاب می‌شوند.

وی در ادامه افزود: ما در ابتدا، فراخوان زدیم و آثار دانشجویان به دبیرخانه رسید و بعد از آن داوری در دو مرحله انجام شد بنابراین در مرحله‌ اول، 100 داور انتخاب و هر اثر 2 بار مورد داوری قرار گرفت و در مرحله‌ دوم، داوری حساس‌تر شد و از چهره‌های سرشناس حوزه‌ رسانه‌ دعوت ‌کردیم.

دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی عنوان کرد: در این جشنواره، اول از آثار برتر تقدیر می‌شود تا فعالین نشریات، یکدیگر را بشناسند و در آخر، آثار برتر جشنواره‌ تیتر در رسانه‌های معتبر منتشر خواهد شد.

گفتنی است، بیش از چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم فعالیت می‌کنند که سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از 15 تا 18 اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر 13» تا 30 آذر ماه 1402 فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی ماه توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی اعتبار۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین امسال
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود