Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه نه از اصلاح طلبی عبور می کنیم، نه از آن عقب می‌نشینیم،گفت: معیارمان برای اصلاحات هم منافع و مصالح ملی است. برخی حرف‌ها را به‌خاطر کشور، ملت و نظام تحمل می‌کنیم، اما اگر ببینیم مصالح کشور و ملت‌مان در خطر است، حتما سکوت نمی‌کنیم.

محمدرضا عارف در نشست شورای عالی بنیاد امید ایرانیان که به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی ) برگزار شد بر لزوم آسیب شناسی جدی فعالیت‌ها و برنامه‌ها و نقد و بررسی عملکرد بنیاد امید ایرانیان تاکید کرد و گفت: در شرایطی که وضعیت کشور هم به خاطر فشار و تحریم های ظالمانه آمریکا و هم به خاطر برخی سوء‌مدیریت ها و نیز شرایط کرونایی پیچیده‌تر و سخت‌تر از گذشته شده است شاهد فشارهای اقتصادی و معیشتی به مردم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شرایط فعلی کشور، بنیاد امید ایرانیان باید برنامه‌های راهبردی و عملیاتی خود را متناسب با شرایط و واقعیت‌های موجود کشور تدوین کرده و همه تلاش خود را در این شرایط بکار بندد تا به دستاوردهای ارزشمندی دست پیدا کنیم.

رئیس بنیاد امید ایرانیان تصریح کرد: بر این باوریم که در شرایط فعلی کشور، تشکل‌های مردمی بیش از تشکل‌های سیاسی می توانند و باید نقش آفرین باشند و اعتنای مردم به نخبگان اجتماعی و فرهنگی بیش از نخبگان سیاسی شده است. به همین دلیل ضرورت فعال‌تر شدن بنیاد امید ایرانیان و اهمیت حضور موثر بنیاد بهتر خود را نشان می‌دهد.

وی با مرور ماموریت‌های بنیاد امید ایرانیان ، یادآور شد: تلاش ما در بنیاد امید ایرانیان به عنوان یک موسسه فرهنگی و اجتماعی که در مسایل راهبردی ورود دارد این بوده است که در قالب گفتمان اصلاحات، چالش‌های اصلی کشور را احصا و برای حل چالش‌ها راه حل هایی با توجه به ظرفیت کشور ارائه دهیم که این روند باید با جدیت و تلاش بیشتر ادامه پیدا کند.

عارف با بیان اینکه معتقدم مشکل اساسی کشور در حوزه مسایل فرهنگی و اجتماعی است، تاکید کرد: اینکه چرا اعتماد مردم به مسئولان و حاکمیت کمرنگ شده به نظرم ورای مسایل مدیریتی به مسایل فرهنگی برمی‌گردد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با بیان اینکه رواج دروغ و عدم صداقت با مردم مشکل و چالش اصلی امروز جامعه ما است، بر ضرورت تلاش حاکمیت برای بازسازی سرمایه اجتماعی، کاهش شکاف حاکمیت و ملت و تقویت اتحاد و انسجام ملی تاکید کرد و گفت: حاکمیت اگر نتواند در مسیر تقویت و بازتولید اعتماد بین ملت و حاکمیت گام بردارد، نمی تواند بر بحران‌های کنونی و آینده فایق آید.

وی تاکید کرد: ما نه از اصلاح طلبی عبور می کنیم، نه از آن عقب می نشینیم. معیارمان برای اصلاحات هم منافع و مصالح ملی است. برخی حرف‌ها را بخاطر کشور، ملت و نظام تحمل می‌کنیم، اما اگر ببینیم مصالح کشور و ملت‌مان در خطر است، حتما سکوت نمی‌کنیم.

عارف با بیان اینکه هیچ قراردادی نمی‌تواند و نباید استقلال، آزادی و امنیت ما را خدشه دار کند، تصریح کرد: شعار اصیل انقلاب ما نه شرقی و نه غربی بود، قرار نیست با این اصل در جایی ضعیف عمل کنیم. نظام ما برآمده از رای ملت است، هیچ چیزی خارج از مرای و منظر مردم، مورد پذیرش نیست. در هر قرارداد اعتماد عمومی ملت یک اصل است و خوشبختانه قانون اساسی ما مسیری شفاف و روشن را برای هرگونه همکاری و قرارداد مشخص کرده است و همگان موظف به رعایت آن هستند و مردم اجازه نمی دهند فرد یا گروهی خلاف آن عمل کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برای از بین بردن معضلات اجتماعی، همچون فقر ، فساد و تبعیض باید به یک تغییر رویه کلان دست زد  و نیاز به یک عزم عمومی و ملی است هشدار داد که  ادامه این رویه بحران‌های عمیقی را برای کشور و نظام  رقم می‌زند.

وی به موضوع حکمرانی خوب اشاره کرد و گفت: من در نامه اخیرم به مردم عزیز ایران درباره حکمرانی خوب صحبت کردم ما نیازمند رعایت اصول حکمرانی خوب هستیم. نمی توانیم با اقدامات‌مان  گسترش طبقه آسیب دیده را شاهد باشیم. نمی توانیم طبقه متوسط و نخبه کشور را تضعیف کنیم، نمی توانیم رویه‌های ضد علمی و ضد توسعه و پیشرفت داشته و انتظار بهبود اوضاع را داشته باشیم.

عارف ادامه داد: نمی توانیم دستاوردهای جامعه نخبگان و دانشگاهیان را در زمینه های اجتماعی نادیده بگیریم و انتظار معجزه داشته باشیم.

وی همچنین با بیان اینکه متاسفانه امروز فضای عمومی کشور با تندخویی ،اهانت و تهمت و افترا همراه شده است و این زیبنده انقلابی که دایه فرهنگی داشت نیست، خاطرنشان کرد: هنر عده ای سرمایه سوزی شده است و برای نیل به این هدف دروغ می گویند و تهمت می زنند.

عارف افزود: تلاش ما در بنیاد امید ایرانیان باید حاکمیت اخلاق در کشور باشد. برای حاکمیت اخلاق در کشور حاضریم هزینه بدهیم که تاکنون هم داده‌ایم حاضریم بسیاری از حرفهای ناروا را تحمل کنیم ولی از  منافع گفتمانی خود عبور نکنیم . برای تقویت همبستگی در جریان اصلاحات بسیاری از بداخلاقی ها را تحمل می کنیم.

رئیس بنیاد امید ایرانیان در پایان به اعضای این بنیاد چند توصیه را برای تدوین برنامه ها مطرح کرد.

لزوم توجه به عملگرایی ،واقع بینی و پابندی به شعار آرامش و امید،ترجیح منافع ملی بر منافع فردی و دوری از خودخواهی، خودبزرگ بینی، رعایت شعار محوری یعنی اخلاق مداری، انعطاف پذیری و سرعت عمل بالا در همه فعالیت ها،توجه به سرمایه اصلی و معنوی بنیاد امید یعنی نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی ،تکیه بر ارائه راهکارهای عملیاتی و دوری از نظریه پردازی و اهمیت به شعبات استانی و بومی سازی فعالیت‌ها از جمله توصیه‌های عارف به اعضای شورای عالی بنیاد امید ایرانیان بود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بنیاد امید ایرانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد روحیه امید و همبستگی ملی از ثمرات وعده صادق است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت سالاری مکی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه همه ثمرات عملیات وعدالصادق مقوم نشر بین المللی گفتمان قرآنی «ان الباطل کان زهوقا» است، اظهار کرد: این عملیات زیبایی‌های بسیاری برای ما به جا گذاشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه عملیات وعده صادق موجی از امیدآفرینی در کشور به وجود آورد، بیان کرد: باید با جوانان در زمینه این عملیات و نتایج آن گفت و گو کنیم.

سالاری مکی با تأکید بر اینکه یکی از ثمرات عملیات وعده صادق ایجاد همبستگی ملی و ایجاد روحیه امید است، اظهار کرد: مردمان آزادی خواه از این فتح جدید در جهان اسلام خوشحال هستند.

وی بیان کرد: بعد از انجام این عملیات آن‌هایی که به سمت غرب تمایل داشتند یقیناً در معادلات و رفتار خود تجدید نظر خواهند کرد.

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این کار برخاسته از اعتقادات و ارزش‌های دینی حاکم بر منطق مواجهه‌ی فرماندهان جبهه مقاومت است، یادآور شد: کار ایران یک شروع تازه‌ایی در فهم همگانی بود که می‌توان نسبت به آموزه‌های قرآن، عملیاتی تر اقداماتی انجام داد.

سالاری با بیان اینکه معتقدیم که اگر در جنگ تحمیلی حدود ۷۰ کشور دنیا عراق را همراهی کردند ولی این ایران بود که مقتدر ایستاد، گفت: در عملیات وعده صادق بیشتر از ده کشور در مسیر مستقیم و غیر مستقیم از اسرائیل دفاع کردند با این حال دست برتر با ایران اسلامی بود.

کد خبر 6080545

دیگر خبرها

  • لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به نفع جهش تولید است
  • طرح ۶ مرحله‌ای ایران برای مهار صهیونیست ها | سازمان ملل در آزمون ادعای صلح‌طلبی
  • شوی غربی برای حمایت از جنگ‌طلبی صهیونیست‌ها | دست بسته گروه ۷ در برابر ایران
  • تایید عبور پرتابه‌های ناشناس از آسمان عراق | واکنش فوری عراق به وقوع انفجارهای شدید در این کشور
  • امنیت پایدار مناطق غربی کشور موجب توسعه این مناطق خواهد شد
  • فرآیند ساخت ۲.۵ میلیون واحد مسکن در سطح کشور اجرایی شد
  • غایب بزرگ تراکتور کم نمی‌گذارد(عکس)
  • تولید فولاد ایران از مرز ۳۲ میلیون تن عبور کرد
  • شجاعت و شهادت طلبی نیروهای مسلح کشور را به بازدارندگی رساند
  • ایجاد روحیه امید و همبستگی ملی از ثمرات وعده صادق است