Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-25@13:12:57 GMT

برندگان و بازندگان بازار کالا در شش ماه گذشته

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۸۸۹۷

برندگان و بازندگان بازار کالا در شش ماه گذشته

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، طلا که قیمت هر اونس آن از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون رشد بیش از ۱۷ درصدی داشته، در رتبه نخست قرار گرفت و پس از آن نقره با حدود دو درصد رشد قیمت و پالادیم تقریبا با قیمت ثابت ایستادند.

پلاتین که در تولید کاتالیزورهای خودرو مورد استفاده قرار می گیرد با فاصله قابل توجهی پس از این سه فلز ارزشمند قرار گرفت زیرا فروش جهانی خودرو در نتیجه وضع مقررات قرنطینه در شش ماه گذشته به شدت کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال اوضاع ممکن است تغییر کند؛ تولیدکنندگان خودرو در چین که دومین بازار بزرگ خودروی جهانی است، روز جمعه اعلام کردند که فروش سه ماهه دوم بیش از ۱۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد کرده است. در واقع فروش ژوئن در چین به رکورد بالای جدیدی صعود کرد و ۲.۳ میلیون خودرو فروخته شد.

طلا هفته گذشته برای پنجمین هفته متوالی رشد هفتگی داشت و با تقاضای سرمایه گذاران برای خرید دارایی امن، سه شنبه هفته گذشته برای نخستین بار از سال ۲۰۱۱ به بالای مرز ۱۸۰۰ دلار صعود کرد و روز چهارشنبه تا مرز ۱۸۲۸ دلار پیش رفت که بالاترین قیمت در ۹ سال اخیر بود اما با سودگیری معامله گران روبرو شد و به عقب نشینی تن داد اما اکثر تحلیلگران مسیر حرکت طلا را صعودی پیش بینی می کنند.

بسیاری اکنون رکورد بالای قیمت طلا در ۱۲ ماه آینده را پیش بینی می کنند و گلدمن ساکس با اشاره به احیای اقتصادی متزلزل، قیمت هر اونس طلا را ۲۰۰۰ دلار پیش بینی کرده است. تحلیلگران این بانک وال استریت هفته گذشته در یادداشتی برای سرمایه گذاران نوشتند:  مس، نقره و فولاد بخرید و خریدار طلا بمانید.

سهام طلا و صندوق‌های ETF طلا در طول روند صعودی قیمت طلا شاهد موج ورود سرمایه بوده‌اند و شرکت‌های معدنکاری طلا شاهد رشد ۱۴۵ درصدی ارزش سهام خود در ۱۲ ماه گذشته بوده اند.

در این بین مجموع ذخایر طلا در صندوق‌های ETF طلای جهان در نهم ژوییه به رکورد ۱۰۴.۳ میلیون اونس رسید که معادل بیش از ۲۹۵۶ تن طلا است. برای این پی بردن به این که رقم مذکور تا چه حد عظیم است کافیست بدانیم که این میزان طلا بالاتر از ذخایر هر کشوری در جهان بجز آمریکا (۸۱۳۳.۵ تن) و آلمان (۳۳۶۳.۶ تن) است.

بدترین عملکرد به نام انرژی زده شد

انرژی بدترین عملکرد بخش اس اند پی ۵۰۰ را در نیمه اول سال ۲۰۲۰ داشت و حداکثر ۳۵.۳ درصد سقوط کرد که بالاتر از پیش بینی افت ۳۴.۹ درصدی از سوی بانک‌های وال استریت بود. گاز طبیعی، زغال سنگ و نفت همگی در شش ماه نخست سال میلادی جاری که محدودیت‌های سفر اعمال شد و چشم انداز تقاضا رو به وخامت گذاشت، بیش از ۲۰ درصد سقوط کردند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، مانند سایر بخش‌های آسیب دیده شامل ایرلاین‌ها، وضعیت جاری بخش انرژی ممکن است به منزله فرصت خوبی برای خرید بزرگ باشد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: قیمت پالادیم قیمت نقره قيمت نفت قیمت طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا قیمت سکه کاهشی شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بر اساس فرمول محاسبه نرخ سکه طلا در بازار تهران قیمت هر قطعه از این کالای سرمایه‌ای برابر است با حاصل‌ضرب بهای جهانی اونس طلا در قیمت روز دلار آزاد و ضریب تبدیل اونس به گرم سکه (عدد ثابت)؛ که مابه‌التفاوت این نرخ و قیمت روز بازار نیز تحت عنوان حباب این کالا شناخته می‌شود. یک بررسی اجمالی از روند نرخ شاخص‌های تشکیل‌دهنده قیمت سکه نشان می‌دهد که برخلاف رشد نسبی قیمت دلار در معاملات غیررسمی، بهای جهانی اونس طلا در بازار روز گذشته افت کرده است. این در حالی است که نرخ حباب این کالا (که نمایانگر میزان تقاضای موجود در بازار است) نیز نسبت به روز گذشته تفاوت چشمگیری نداشته و در نیمه دوم کانال ۷ میلیون تومانی محاسبه شده است.

در نتیجه می‌توان گفت که افت قیمت سکه طلا در ارزش ذاتی آن صورت گرفته و ناشی از نوسانات طلای جهانی است. در نهایت هر قطعه از این کالای گران‌بها با افت قیمتی ۴۰۰هزار تومانی نسبت به نرخ روز دوشنبه در رقم ۴۲میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رسید. نرخ دیگر قطعات خانواده سکه نیز در بازار روز گذشته افت کرد. هر قطعه نیم و ربع سکه طلا در عصر روز سه‌شنبه به ترتیب با ۲۰۰ و ۱۰۰ هزار تومان کاهش نسبت به نرخ‌های پیشین خود در ارقام ۲۵میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای نیم سکه و ۱۵میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برای ربع سکه معامله شدند.

دیروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه روند نرخ اسکناس دلار در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران افزایشی بود. هر برگ از این اسکناس آمریکایی که در معاملات روز دوشنبه با رشد ۲۵۰ تومانی خود در نیمه دوم کانال ۶۴ هزار تومانی معامله می‌شد، در بازار روز گذشته نیز فعالیت خود را با افزایشی تقریبا یکسان با روز دوشنبه، در مرز ۲ کانال ۶۴ و ۶۵ آغاز کرد. این رشد قیمت به گونه‌ای بود که برخی معاملات ظهر روز گذشته در سطوح قیمتی ابتدای کانال بالاتر بسته شد. اما در نهایت فعالیت روزانه شاخص ارزی با حدود ۲۰۰ تومان رشد نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۴ هزار و ۹۵۰ تومان به پایان رسید. برخی از فعالان بازار ارز تهران معتقدند که سطوح قیمتی نیمه دوم کانال ۶۴ هزار تومانی کریدور جدید نوسان قیمت دلار است. این افراد رقم ۶۴ هزار و ۵۰۰ تومان را حمایت بازار دانسته و معتقدند که دلار با اصلاح نرخ در روزهای اخیر در حال یافتن سقف قیمتی خود است. پیش‌بینی می‌شود درصورت عدم عبور نرخ از مرز ۶۵ هزار تومانی، این رقم حد بالای کریدور خواهد بود. در این میان نرخ دیگر شاخص‌های ارزی بازار تهران در روز گذشته نوسان چشم‌گیری نداشت. یورو و پوند بدون تغییر نسبت به نرخ روز دوشنبه به ترتیب در ارقام ۶۹ هزار و ۲۵۰ تومان و ۸۰هزار و ۲۵۰ تومان دادوستد شدند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898906

دیگر خبرها

  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • چرا قیمت سکه کاهشی شد؟
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید
  • رشد جنون آمیز قیمت کاکائو در جهان؛، شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد