Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@07:08:04 GMT

سوله بحران در محلات هدف بازآفرینی محمدشهر ایجاد شد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۹۳۰۷

سوله بحران در محلات هدف بازآفرینی محمدشهر ایجاد شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی درویش پور بعدازظهر سه شنبه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان البرز، اظهار کرد: ستاد بازآفرینی یک ظرفیت است که دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها می‌توانند از آن برای توانمندسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری استفاده کنند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های ستاد بازآفرینی در شرایط اقتصادی کنونی و محدودیت‌های منابع مالی یک فرصت طلایی است، ادامه داد: باید مطالعات بازآفرینی شهری توسط شهرداری‌ها انجام شود، برای این طرح‌ها مصوبه دریافت کنند تا با سرعت در محلات هدف به اجرا برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اشاره به اهمیت بهره برداری از ۳۰ درصد منابع مالی دستگاه‌های اجرایی برای پیاده سازی طرح‌های بازآفرینی شهری، گفت: در محمد شهر علاوه بر دریافت سهمیه قیر رایگان تخصیصی از ستاد بازآفرینی بیش از پنج پروژه از جمله سوله بحران نیز در محلات هدف بازآفرینی پیاده سازی شده و چند مورد از این پروژه‌ها به بهره برداری رسیده است.

درویش پور با تاکید بر اهمیت انجام کارهای آموزشی به منظور آشنایی دستگاه‌های اجرایی با ظرفیت‌های ستاد بازآفرینی بیان کرد: در سطح کمیته‌های برنامه ریزی شهرستانی ستاد بازآفرینی باید این موضوع به درستی مورد توجه باشد.

وی عنوان کرد: در حوزه بازآفرینی اقدامات مشترک سایر دستگاه‌های اجرایی و یا کارهای مربوط به مسکن اولی‌ها باید بخوبی در سطح شهرستان‌های استان البرز مشخص و اجرایی شود.

کد خبر 4974125

منبع: مهر

کلیدواژه: استان البرز شهرستان کرج شهرداری کرج ستاد ملی بازآفرینی شهری سوله بحران ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا گرگان قزوین شهرکرد ستاد مقابله با کرونا حجاب و عفاف ایلام بیرجند خطبه های نماز جمعه سیستان و بلوچستان استانداری سمنان دستگاه های اجرایی ستاد بازآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۹۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی برای جلوگیری از ایجاد بحران‌ها

مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور شهرسازی و معماری گفت: با توجه به مشکلات متعدد زیست‌محیطی که کلان‌شهرهایی همچون اصفهان را تهدید می‌کند ورود مدیریت شهری برای جلوگیری از ایجاد بحران‌هایی که زندگی مردمان را تهدید می‌کند، امری ضروری و حائز اهمیت است.

وحید مهدویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از سال ۱۹۶۹ میلادی و به‌دنبال جنبش‌های دانش‌آموزی ضد جنگ و با این باور که انرژی زمین به دلیل آلودگی آب و هوا در معرض خطر است، روز دوم اردیبهشت هر سال (۲۲ آوریل)، روز جهانی زمین پاک نام‌گذاری شده است.

وی افزود: از جمله اهداف روز جهانی زمین پاک، افزایش آگاهی در مورد محیط زیست، انجام فعالیت‌های مثبت و اعتراضات در کمال آرامش و صلح است؛ این روز به مردم آموزش می‌دهد که نتیجه رفتار آن‌ها می‌تواند تأثیراتی بر اکوسیستم و زندگی خودشان روی زمین داشته باشد.

مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور شهرسازی و معماری ادامه داد: با توجه به مشکلات متعدد زیست‌محیطی که کلان‌شهرهایی همچون اصفهان را تهدید می‌کند، ورود مدیریت شهری برای جلوگیری از ایجاد بحران‌هایی که زندگی شهروندان را تهدید می‌کند، امری ضروری و حائز اهمیت است.

مهدویان با اشاره به اقدامات شهرداری اصفهان با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط طی سال‌های اخیر گفت: عقد تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری اصفهان و بنیاد جهانی انرژی با حضور وانگانگ نویمن رئیس بنیاد و کریستین مویر دبیرکل شهرهای پایدار جهان در اردیبهشت ۱۴۰۱، تدوین بسته تشویقی از ساختمان‌ها و فضاهای شهری سازگار با محیط زیست با همکاری معاونت محیط زیست و خدمات شهری در سال ۱۴۰۱ و دریافت مصوبه از شورای اسلامی شهر، برگزاری نشست تخصصی با عنوان «الگوی پیشنهادی ارزیابی ساختمان‌های پایدار در ایران» در مرداد ۱۴۰۱ با ارائه بهروز محمدکاری و برگزاری نشست تخصصی با عنوان (خانه هوشمند انسان طبیعت و شهرسازی)، با ارائه جمشید پرویزیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و حامد ترکش، عضو اسبق هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در آذر ۱۴۰۱، از جمله این اقدامات است.

وی ادامه داد: برگزاری نشست تخصصی با عنوان اثر نو پدیدها و کلان‌روندها بر کلان‌شهرهای هوشمند پایدار در مرداد ۱۴۰۲ با سخنرانی ساسان پور دانشیار دانشگاه خوارزمی، تشکیل دبیرخانه ساختمان پایدار در معاونت شهرسازی و معماری و با همکاری معاونت خدمات شهری و محیط زیست، سازمان نظام مهندسی ساختمان، دانشگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌ربط از تیر ۱۴۰۱، برگزاری نشست تخصصی با عنوان «اعلان فراخوان ارزیابی و شناسایی ساختمان پایدار در شهر اصفهان» در مهر ۱۴۰۲ با سخنرانی محمد بهاروند رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان و بهروز محمدکاری رئیس بخش انرژی و نور مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و طاهری اصل عضو هیئت رئیسه نظام مهندسی کشور، فراخوان ارزیابی و شناسایی ساختمان پایدار در شهر اصفهان توسط دبیرخانه ساختمان پایدار معاونت شهرسازی و معماری و ارزیابی ساختمان‌های شرکت‌کننده در فراخوان توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی، همکاری در برگزاری اولین همایش ملی پایداری در محیط‌های انسان‌ساخت در پانزدهم و شانزدهم آذرماه ۱۴۰۲ و تقدیر از سه ساختمان برتر که شاخص‌های ساختمان پایدار و سبز را رعایت کرده‌اند، دریافت مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان در رابطه با آئین‌نامه اجرایی حمایت از ساختمان‌ها و فضاهای شهری سازگار با محیط زیست در بیست‌وششم اسفند ۱۴۰۲، اضافه کردن شاخص تعداد پروانه‌های صادره سازگار با محیط زیست در شاخص‌های ارزیابی برنامه راهبردی شهرداری اصفهان و ابلاغ آئین‌نامه و دستورالعمل اجرایی ساختمان‌های پایدار به مناطق شهرداری و سایر مراجع ذی‌ربط از جمله سایر اقدامات است.

مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور شهرسازی و معماری تصریح کرد: امیدوارم با توجه به ایجاد بسترهای مورد نیاز به‌ویژه بسته تشویقی حمایت مالی از ساختمان‌های سازگار با محیط زیست یا همان ساختمان سبز در شهر اصفهان، سال جاری شاهد اتفاقات اجرایی قابل توجه در حوزه ساخت‌وساز شهری، ارتقای فرهنگ شهروندی در این زمینه و کاهش مخاطرات زیست‌محیطی در شهر باشیم.

کد خبر 746497

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • آمادگی دستگاه‌ های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ایران بیشترین کشفیات موادمخدر دنیا را دارد
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان
  • استفاده از ظرفیت هنر برای ارائه مضامین پیشگیری از اعتیاد
  • لزوم ورود مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی برای جلوگیری از ایجاد بحران‌ها