Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: برای افزایش بازدهی، تحقق جهش تولید وهدفگذاری تولید سالیانه ۲۰ هزار تن میگو در جزیره، نیازمند ارتقا دانش فنی و توجه به آموزش های تخصصی هستیم.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، چهاردهمین نشست شورای هماهنگی اقدامات پسا کرونا منطقه آزاد قشم با حضور حمیدرضا مومنی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، پروین فرشچی، عضو هیات مدیره و معاونان و مدیران این سازمان و شرکت های تابعه شامگاه روز دوشنبه ۲۳ تیرماه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی مصوبات جلسه پیشین، گزارش آخرین وضعیت کرونا در جزیره، تجزیه و تحلیل مشاغل و پراکندگی محیطی کرونا در جزیره، برنامه های معاونت اقتصادی و شیلاتی جهت کسب درآمد سازمان و تکمیل زنجیره ارزش از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

 حمیدرضا مومنی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ضمن تاکید بر لزوم به کارگیری نیروهای متخصص در صنعت پرورش میگوی جزیره اظهار داشت: ارتقای ظرفیت تولید به کمک افزایش دانش فنی حاصل می شود.

وی افزود: مطالعه جامع در حوزه شیلات و کشاورزی باید بر اساس نیازهای جزیره طراحی و برنامه ریزی شود تا بتوانیم به حجم تولیدی منطبق با ماموریت طراحی شده برای اداره  شیلات و کشاورزی دست پیدا کنیم.

در این جلسه، منصور آزاد، سرپرست اداره شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم ضمن بررسی موقعیت جزیره قشم به لحاظ شیلاتی، به گزارش میزان سهم صید و صیادی جزیره درمقایسه با استان پرداخت و میزان درآمدزایی قشم را در سال ۹۸ از حوزه شیلات که شام؛ پرورش میگو، صید ماهی موتو و ماهی است راعددی بالغ بر ۱۶ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

مرتضی شیخ زاده، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت کرونا ویروس در جزیره ارایه کرد و به معرفی مشاغل آسیب دیده ناشی از کرونا و مشاغلی که مشمول تسهیلات دولتی شده اند، پرداخت.

به گفته وی، در ایام شیوع بیماری فراگیر کووید ۱۹، مشاغلی هم دوران طلایی صعود را تجربه کرده اند که از این مشاغل می توان به مشاغلی در حوزه های خدمات و تجهیزات پزشکی، تهیه و توزیع مواد غذایی و مراقبت های شخصی و بهداشتی اشاره کرد و صنایعی مانند گردشگری، صنایع دریایی و هوایی و اتومبیل سازی جزء صنایعی محسوب می شوند که در این ایام بالاترین آسیب‌ را دیده اند.

شیخ زاده عنوان کرد: بالاترین میزان مرگ و میر در جزیره همانند آمار کشوری در اختیار بانوان خانه دار است و نقشه پراکندگی بیماری نشان می دهد که سراسر جزیره با کروناویروس درگیر می باشد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم همچنین از آغاز طرح غربالگری افراد بالای ۶۰ سال در روستاهای جزیره به دستور مدیرعامل این سازمان خبر داد و گفت: هرچند که اجرای این طرح باعث افزایش شمار بیماران بستری در بیمارستان شده اما کاهش آمار مرگ و میر در جزیره را به همراه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قشم تولید میگو سازمان منطقه آزاد قشم هیات مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۹۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استانها، شهرام دبیری، در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، با بیان اینکه اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد، تاکید کرد: ضمن تلاش برای رفع نیازهای جامعه، باید مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسلهای آینده نرسد.

دبیری تأکید کرد: مجموعه شوراهای کشور و شورای عالی استانها با بیش از 126 هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارند.

وی اهمیت فرهنگ سازی و آموزش در حوزه محیط زیست را یادآور شد و افزود: آموزش و پرورش، شوراها و سازمان محیط زیست می توانند قدم های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ و حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استانها اظهار داشت: کارها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کارهای اجرایی صورت گیرد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می شود، شهرداری ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودروها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهرها تعداد خودروها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهرها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم.

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد
  • برگزاری مسابقات والیبال ساحلی بانوان در قشم
  • انتخاب رشته ۲۷ هزار داوطلب آزمون دکتری ۱۴۰۳
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • اولویت انتخابات سرمایه‌گذار در کیش اعلام شد
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • تحقق شعار سال و کمک به تولید، با ارتقای تصفیه خانه پرکندآباد ۲ مشهد
  • مازندران ظرفیت لازم برای ارتقای کیفیت گندم را دارد