Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فرخزاد بعدازظهر سه‌شنبه در جلسه کارگروه پسماند استان قزوین تاکید کرد: براساس قانون، شهرداری ها موظف به اجرای ضوابط زیست محیطی در امر جمع‌آوری، حمل و فرآیند دفع زباله هستند و بر همین اساس، هرگونه اهمال و کم کاری از سوی آنان، به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

به گفته وی، اوضاع جمع‌آوری و دفع زباله در حوزه‌های خانگی، صنعتی، پزشکی قابل قبول نبوده و در این بخش نیازمند بازنگری و اعمال مقررات سخت گیرانه‌تری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول عمرانی، موضوع پسماندهای شهری و روستایی را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: با توجه به اینکه استانداری و محیط زیست در حوزه پسماند به عنوان دستگاه‌های اجرایی محسوب نمی‌شوند از این رو و براساس ماده ۷ قانون رسیدگی به پسماند، وظیفه رسیدگی به این مساله در شهرها برعهده شهرداری و در حوزه روستایی نیز برعهده بخشداری‌ها قرار داده شده است.

فرخزاد با اشاره به آخرین وضعیت دفع زباله در بخش رودبار الموت شرقی، تصریح کرد: با توجه به پایان مطالعات و نقطه‌گذاری جهت احداث سایت جدید پسماند این بخش، از بخشداری می‌خواهیم هرچه سریع‌تر نسبت به جمع‌آوری زباله‌های دپو شده در ۵۲ روستای منطقه و انتقال آن به سایت محمدآباد قزوین اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: از دفتر روستایی نیز درخواست داریم تا هر چه سریع‌تر نسبت به پایان مطالعات و تخصیص زمین جهت احداث سایت پسماند در بخش‌های رودبار الموت غربی، طارم، کوهین و بخش مرکزی آوج اقدامات لازم را به عمل آورد.

استان قزوین دارای ۸۴۵ روستا است که زباله ۲۲۰ روستا به سایت محمدآباد قزوین منتقل شده، ۲۲۳ روستا نیز دارای جایگاه مشترک بوده، ۱۲۹ روستا جایگاه اختصاصی و ۲۷۳ روستا نیز فاقد جایگاه دفع زباله هستند.

برچسب‌ها مدیریت پسماند دفع زباله قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت پسماند دفع زباله قزوین مدیریت پسماند دفع زباله قزوین دفع زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۹۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف پاتوق مافیای زباله در این منطقه از تهران

رضا محمدی مدیرعامل سازمان پسماند شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار همشهری آنلاین، با اشاره به فعالیت مافیاهای زباله‌گردی در گاراژها، گفت: مافیا یک شبکه پیچیده و گسترده است که گاراژهای فروش ضایعات مخفیگاه این شبکه است. نمونه بارز آن خیابان خاوران است که ظاهرا به‌دلیل دریافت مجوز فعالیت از درگاه ملی، کارهایشان قانونی است، اما براساس بند۲۰ ماده‌۵۵ قانون شهرداری فعالیت ضایعات‌فروشان در داخل شهر ممنوع است و باید به خارج از شهر بروند. در چنین شرایطی خرید زباله در این گاراژها تخلف است؛ چراکه مالکیت زباله‌های خشک داخل مخزن متعلق به شهرداری است و خرید و فروش غیرمجاز آن ممنوع است و برابر دستور قضایی با متخلفان برخورد می‌شود.

او با اشاره جریمه ۱۲میلیارد تومانی پیمانکاران متخلف، گفت: در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم و مماشات نمی‌کنیم. پیمانکاران باید بدانند در چهارچوب مقررات عمل کنند و به ازای هر زباله‌گرد یک میلیارد تومان پیمانکاران جریمه می‌شوند. نمونه بارز جریمه ۱۲میلیارد تومانی یک پیمانکار است که در حوزه استحفاظی‌اش تفکیک پسماند خشک از مخزن صورت می‌گرفت. این برخورد سبب شده تا پیمانکاران بدانند شهرداری با تخلفات در حوزه پسماند با جدیت برخورد خواهد کرد.

محمدی با تاکید بر اینکه شهرداری؛ مالک زباله‌های خشک مخازن است، بیان کرد: طبق قانون ماده ۱۶ مدیریت پسماند زمانی که زباله داخل مخزن گذاشته می‌شود، مالکیتش برای شهرداری تهران است. پس برداشتن این پسماندها از مخازن به مثابه سرقت است و به همین دلیل به این افراد زباله‌دزد می‌گوییم. این اقدام از نظر قانون جرم است، اما به‌دلیل اینکه مجازات این جرم بسیار ناچیز بود، قدرت بازدارندگی نداشت؛ چرا که درآمد این زباله‌دزدها بیشتر از جریمه تعیین شده بود.

کد خبر 846351 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم زباله‌گرد تفکیک زباله شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • کشف پاتوق مافیای زباله در این منطقه از تهران
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • تحویل زباله خشک از درب منزل و ارائه پول به ازای آن