Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@22:14:45 GMT

ممنوعیت واگذاری اراضی ملی در فارس

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۹۸۶۶

ممنوعیت واگذاری اراضی ملی در فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، شهرام منتصری مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس گفت: برای صیانت و حراست از عرصه‌های طبیعی و ابلاغیه سازمان جنگل‌ها و مراتع، واگذاری اراضی ملی در محدوده‌های خسارت دیده از آتش سوزی‌ها ممنوع شده است.

او، با اشاره به اینکه برخی از سودجویان با هدف تصرف اراضی ملی، اقدام به آتش زدن و تخریب پوشش گیاهی اراضی ملی می‌کنند، بیان کرد: بر اساس سیاست‌های ابلاغی جدید سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری و برای صیانت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی هرگونه واگذاری در محدوده‌هایی که دچار آتش سوزی شده ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتصری با بیان اینکه طبق ابلاغ سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری، محدوده‌های آسیب دیده از آتش‌سوزی در سطح اراضی ملی نقشه‌برداری شده و در لیست سیاه واگذاری قرار می گیرد این اقدام را برای صیانت از عرصه‌های مرتعی و جنگلی به عنوان میراث ملی ارزیابی کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس تصریح کرد: با ابلاغ این دستورالعمل از این پس اراضی دچار آتش سوزی به هیچ عنوان قابل تصرف، کشت یا انجام فعالیت‌های عمرانی نظیر فعالیت‌های معدنی نبوده و در این اراضی تنها عملیات‌های اصلاحی و احیایی منابع طبیعی مانند درختکاری، بوته کاری و بذرپاشی برای ترمیم و احیاء انجام می‌شود.

منتصری ادامه داد: با این اقدام حفاظت بیشتری از مناطق انجام شده و به این ترتیب آتش زدن عمدی و هدفمند اراضی ملی به شدت کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/ت

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری خسارت دیده از آتش سوزی استان فارس منابع طبیعی اراضی ملی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۲۷ سازه آبخیزداری در اردبیل اجرایی شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری اردبیل گفت: ۹۲۷ سازه آبخیزداری در مناطق مختلف استان اجرایی و عملیاتی شده است. - اخبار استانها -

محمود قلیزاده در گفت‌وگو باخبرنگار خبرگزاری تسنیم در اردبیل اظهار کرد: با عملیاتی شدن این سازه‌های ارزشمند بالغ بر 23 میلیون مترمکعب آب در پشت این بندها و سازه های آبخیزداری جمع آوری و به شکل درست هدایت شده است.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال جاری شدن سیل سال گذشته در انگوت، گرمی، اصلاندوز و بیله سوار عملیات احداث سازه های آبخیزداری به ویژه در سرشاخه‌های روان‌آب‌ها شروع شده تا برنامه کنترل و ذخیره اجرایی را شاهد باشیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل بیان کرد: با اجرای این طرح ها منابع آب مورد نیاز در پشت این بندها و سدهای کوچک محلی جمع شده و در فصل زراعی تحویل باغداران و زارعان می شود.

قلیزاده افزود: در 65 حوزه استان مطالعه و عملیات تفصیلی و اجرایی طرح های آبخیزداری جزو برنامه های اصلی بوده تا ما بتوانیم در 478 هزار هکتار ثمرات و نتایج این طرح ها را مشاهده کنیم.

وی تصریح کرد: اجرای سازه‌های آبخیزداری در حقیقت یک تیر و چند نشان است تا ما در فصول مختلف سال بتوانیم روان آب ها را مدیریت کرده و در شهرها و روستاهای مختلف هدایت و توزیع منابع آب را انجام دهیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل افزود: علاوه بر اعتبارات تملک دارایی از محل مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و بسیج سازندگی 350 میلیارد تومان منابع برای این پروژه ها پیش بینی شده و این مبلغ تا یک هزار میلیارد تومان نیز قابل افزایش است.

قلیزاده ادامه داد: با مهار آب ها و اجرای طرح های آبخیزداری نه تنها جلوی خسارت در فصول جاری شدن سیل گرفته می شود بلکه رفاه و آسایش و افزایش تولید نصیب روستائیان شده و آنها می توانند به راحتی از تولید بالاتر و کیفی تر استفاده کنند.

وی اظهار کرد: در مشگین شهر به ویژه منطقه ارشق با توجه به کم بارشی و شرایط خشکسالی اجرای طرح های آبخیزداری نتایج سودمندی را به همراه دارد و اسباب رضایتمندی روستائیان و کشاورزان شده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت چرای زودهنگام دام در عرصه‌های منابع طبیعی بوئین میاندشت
  • رفع تصرف ۳۰۰ هکتار از عرصه‌های طبیعی کرمانشاه
  • رفع تصرف ۱۰ هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار متر مکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • اجرای پروژه مشارکتی آبخیزداری و آبخوان‌داری با اعتبار ۳۵ میلیارد تومانی در اقلید
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار مترمکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • ۹۲۷ سازه آبخیزداری در اردبیل اجرایی شد
  • سمنان پیشرو کشور در تثبیت مالکیت اراضی ملی و منابع طبیعی است
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان قائم شهر
  • آزادسازی ۳ هکتار از اراضی ملی ساری