Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: حجّت‌الاسلام محمّد حاج ابوالقاسم دولابی، عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بیانات رهبر معظّم انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس یازدهم گفت: مجلس شورای اسلامی از اصلی‌ترین نهادهای نظام است و وظایف مهمی را به دوش دارد، از جمله اینکه می‌تواند از دولت و مسئولین سؤال داشته باشد و حتی در برخی موارد، برخی از ارکان دستگاه اجرایی را استیضاح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سؤال و استیضاح اگر در مسیر درست نباشد گرهی بر گره‌ها خواهد افزود

وی ادامه داد: نکته مهم این است که این ظرفیت با چه هدفی برای مجلس قرار داده شده است. طبیعتاً هدف از این ظرفیت، حل مسائل کشور و جلوگیری از هدر رفت منابع و معطل ماندن سرمایه‌های کشور است. اگر قرار باشد این ظرفیت تبدیل به ابزاری برای تسویه حساب و یا خدای ناکرده رفتارهایی برخاسته از عصبانیت و مانند آن شود و در غیر چارچوب اخلاقی و شرعی صورت بگیرد،‌ به ضدّ خودش تبدیل می‌شود.

عضو مجلس خبرگان تأکید کرد: ابزار سؤال و استیضاح اگر خارج از چارچوب و غیر از مسیر درست خود انجام شود، نه‌تنها موجب حل مسائل نمی‌شود بلکه منجر به گره خوردن بیشتر مسائل کشور می‌شود.

سؤال و استیضاح باید با روحیه حل مشکل انجام شود

حاج ابوالقاسم افزود: با توجه به این نکات، باید گفت که مجلس می‌تواند از سؤال و حتی استیضاح بهره ببرد، به شرط اینکه اولاً این سؤال و استیضاح با روحیه حل مشکل باشد، ثانیاً همه جوانب مسئله دیده شده باشد، ثالثاً تبعات و پیامدهای این سؤال یا استیضاح به ‌طور کامل مورد توجه نمایندگان قرار بگیرد تا در نهایت این سؤال یا حتی استیضاح به حل مسائل کشور بیانجامد و گرهی بر گره‌ها نیافزاید.

وی با بیان اینکه انقلاب جریانی است که آرمانگرایی را با عقلانیت در هم آمیخته و انقلابی‌گری به معنای حرکات احساسی و غیر عاقلانه و خارج از مجرای اعتدال نیست، تصریح کرد: فرد انقلابی با حفظ تمامی ارزش‌ها و با تکیه بر عقلانیت و رعایت همه جوانب، روحیه انقلابی را جلو می‌برد.

عقلانیت انقلابی باید بر تمامی فعالیت‌های مجلس سایه بیاندازد

عضو خبرگان افزود: طبیعتاً مسئله نظارت که از اصلی‌ترین وظایف مجلس است در همین چارچوب ارزیابی می‌شود و لازم است که عقلانیت انقلابی بر تمامی فعالیت‌های مجلس انقلابی از جمله نظارت سایه بیاندازد و به تعبیری، نظارت و سؤال در یک سازوکار عقلانی شکل بگیرد که هر بیننده‌ای را به تأیید و تشویق وادار کند نه اینکه خدای ناکرده احساس شود که این سؤال و پیگیری، برخاسته از جوزدگی و یا جانب‌داری از یک جریان خاص و یا عدم جامع‌نگری مجلس شورای اسلامی اتفاق افتاده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: سؤال و استیضاح سؤال و استیضاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: مشکلات سیل‌زدگان براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد

آفتاب‌‌نیوز :

وزیر کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان در فرمانداری شهرستان کنارک اظهار داشت: مسائل و مشکلات سیلزدگان از لحظات اولیه توسط مسوولان به ویژه استاندار و فرمانداران در حال پیگیری است و مشکلات براساس اولویت پیگیری و مرتفع خواهد شد و دولت در کنار مردم هست و از هیچ کوششی برای حل مشکلات مردم دریغ نخواهد کرد و این را مطمئن باشید.

وی افزود: در بحث برق اقدامات لازم در حال انجام است و ان شاالله بزودی تمام مشکلات مردم سیلزده حل شود و در ابتدا باید آب مردم بصورت سالم و بهداشتی تامین شود تا شاهد مشکلات دیگر در این مناطق نشوییم.

وی گفت: کار اساسی برای زیرساخت‌ها انجام گیرد تا مشکلات کمتر شود و مردم به راحتی بتوانند با آسوده خاطر زندگی کنند و ترس و هراسی در هنگام بارندگی نداشتی باشند.

وزیر کشور با اشاره به اینکه بیشتر جمعیت استان در روستا‌ها هست لذا سرعت بیشتر در اجرای طرح‌های حوزه راه، برق، آب، تلفن و اینترنت و آبخیزداری در اولویت باشد، بیان کرد: مشکلات آبگرفتگی خانه‌ها در شهر کنارک نیز باید پیگیری شود و طرح‌های نیمه تمام فاضلاب شهری و هدایت آب‌های سطحی به نتیجه برسد تا همیشه در کمترین بارندگی مردم با مشکل مواجه نشوند. امام در ابتدا به وسیله پمپ‌های قوی آب داخل خانه هر چه سریعتر تخلیه شود.

وحیدی ادامه داد: گرگرو‌ها (فرسایش خندقی خاک) برخی روستا‌ها را با مشکل جدی تخریب مواجه کرده که امیدواریم با انجام طرح‌های آبخیزداری و مهار آب‌ها بتوانیم گرگرو‌ها را ساماندهی کنیم و این آبی که سد‌ها ر پر کرده است برای اشتغال و تولید مفید است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • رفع دائم مشکل کم‌آبی به تدبیر دولت انقلابی نیاز دارد
  • وزیر کشور: مشکلات سیل‌زدگان براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد
  • رویکردهای تازه قوه قضائیه در سند تحول
  • پیام تسلیت منتخب مردم استان در ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به مناسبت عروج محمد کیانی
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • واکنش معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به احتمال استیضاح «مراد صحرایی»
  • مساله بحرین و استیضاح دولت هویدا + عکس های تاریخی
  • ایجاد روحیه امید و همبستگی ملی از ثمرات وعده صادق است
  • عضو مجلس خبرگان رهبری: عملیات وعده صادق مایه عزت و افتخار امت اسلامی شد