Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی بین استانداری خراسان شمالی و سازمان بسیج سازندگی کشور به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان منعقد شد.

 محمد علی شجاعی، استاندارخراسان شمالی، امروز ۲۴ تیرماه، در نشست شورای برنامه ریزی استان که در محل استانداری برگزار شد، بیان کرد: این تفاهم‌نامه طی دو سال اجرایی می‌شود که سهم استان و سازمان بسیج هر کدام ۵۰ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در اجرای پروژه‌های این تفاهم‌نامه باید مشارکت مردم و سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی افزایش یابد و موج مردمی به کار گرفته شود چرا که اطمینان دارم با پای کار آمدن مردم بسیاری از هزینه‌ها کاهش می‌یابد.

شجاعی اظهار کرد: آب شرب روستایی از محوریت‌ها و اولویت‌های اصلی طرح محرومیت‌زدایی باشد و  تا دو سال آینده روستای فاقد لوله کشی آب نداشته باشیم.

استاندار خراسان شمالی تاکید کرد:  ایجاد زیر ساخت‌هایی مانند برق، گاز، راه و اشتغال در بخش کشاورزی و بهداشت و درمان از دیگر اولویت‌ها برای هزینه اعتبارات مربوط به این تفاهم‌نامه باشد.

وی ادامه داد: بگذاریم مردم در این نظام مردم از حداقل‌ها برخوردار شوند چرا که عدم رسیدگی ما به ۴۳ درصد روستانشینان استان موجب مهاجرت آنان به شهرها و گسترش حاشیه نشینی و بروز ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شود.

شجاعی تصریح کرد: با توجه به سهم شهرستانی و روستایی توزیع عادلانه اعتبارات مربوط به تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی داشته باشیم.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد: اجزای حاکمیت استان به معنای واقعی در کنار یکدیگر و مردم کارکرده‌اند و آنچه را که داشته‌اند برای حل مشکلات به کار برده‌اند.

وی افزود: در سند توسعه تجارت و صادرات استان تکلیف استان مشخص شده است و از این به بعد نشست با تجار استان سازماندهی خواهد شد.

شجاعی تصریح کرد:  اگر به وظایف خود عمل نکنیم و به موقع حرکت نکنیم مشکلات مردم حل نمی‌شود.

گفتنی است در این جلسه سند توسعه صادرات خراسان شمالی نیز مصوب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تفاهمنامه بسيج سازندگي محرومیت زدایی محرومیت زدایی خراسان شمالی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه بازوی توانمند دولت در حوزه محرومیت‌زدایی

فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به ماموریت‌های متعدد سپاه کربلا در حوزه محرومیت‌زدایی و آبرسانی گفت: همراهی با دولت و تولید امید از ماموریت‌های سپاه کربلا به شمار می‌آید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سردار سیاوش مسلمی؛ فرمانده سپاه کربلا با حضور در نیروگاه شهید سلیمی نکا، ضمن‌ بازدید از بخش‌های مختلف نشستی صمیمی با مدیران، کارکنان و بسیجیان این نیروگاه داشت.

سردار مسلمی با اشاره به ماموریت‌‌های متنوع  سپاه گفت: فعالیت در نیروگاه از جمله مشاغلی است که با آحاد مردم، اقشار و صنوف سر و کار دارد و همچنین نوع محصولی که تولید می‌شود بسیار با ارزش و حیاتی است.

وی با طرح این پرسش که اگر خدای نکرده در طی یک اتفاق همه واحدهای نیروگاه مختل شود چه اتفاقی می افتد؟! افزود: خیلی از صنایع و اقشار مورد تهدید قرار می‌گیرند، در واقع ماهیت و وجودشان تحت شعاع قرار می‌گیرد. از همین رو باید با اشرافیت در کار  از بعضی اقدامات مراقبت کنیم.

فرمانده سپاه کربلا مراقبت و هوشیاری همه نیروهای نیروگاه را خواستار شد و گفت: در نیروگاه باید به واسطه نوع محصولی که تولید می‌شود و جایگاهی که در حوزه صنعت در استان مازندران دارد، یک امنیت پایدار برقرار باشد، لذا امنیت صد در صدی مورد انتظار است.

سردار مسلمی یکی از ماموریت‌های سپاه را کمک به صنعت دانست و با اشاره به قرارداد 60هزار میلیاردی جهت کارهای عمرانی افزود: در قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در سال گذشته، با حضور سردار آبرومند که نماینده ریاست جمهور و آقای قالیباف هستند، قرادادی بین دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در کشور و استاندار بسته شد و در واقع چیزی در حدود 60 هزار میلیارد تومان کارهای عمرانی تفاهم شد.

وی با اشاره به برخی از حوزه‌های ماموریتی سپاه تصریح کرد: حوزه‌های اشتغال، مسکن، آبندان رودخانه‌ها، برق و خانه‌های محرومین، مباحث کاری عملیاتی سپاه کربلا هستند که به‌عنوان یکی از ماموریت‌های سپاه مورد توجه قرار گرفته است و ما باید آنجا ورود پیدا کنیم تا مردم دچار مشکل نشوند و به ایجاد امید در مردم کمک کرده باشیم و با القای ناامیدی در سطح جامعه که از اقدامات دشمن است مبارزه کنیم.

سردار مسلمی گفت: در حوزه راه در قسمت بالادست و روستایی حدود 1500 کیلومتر راه احتیاج است که 500 کیلومتر آسفالت و هزار کیلومتر هم تامین زیرساخت و آسفالت است. همچنین تاکنون حدود 23 هزار میلیارد تومان در حوزه آب اختصاص یافته است که 1350 روستا در استان مازندران شناسایی شده و در قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) کار آبرسانی در دستور کار قرار گرفته و 1750 میلیارد تومان از محل قرارگاه بودجه تخصیص داده شده که ما ظرف سه سال آینده مشکل آب را در استان مازندران برطرف کنیم.

فرمانده سپاه کربلا ادامه داد: با توجه به اصل 150 قانون اساسی که به ماموریت سپاه اشاره شده است ما در مجموعه سپاه اندازه یک دولت مسئولیت داریم و همه جا باید خودمان را آماده کنیم تا به عنوان یک بازو در کنار دولت باشیم.

سردار مسلمی تصریح کرد: امروز ما باید به اهمیت صنعت برق توجه کنیم چه در حوزه گسترش شبکه، چه در حوزه تولید برق و گسترش شبکه بسیار حائز اهمیت است.

فرمانده سپاه کربلا یادآور شد:  نیروگاه شهید سلیمی قدمگاه شهداست و حدود 35 شهید عزیز هم در عرصه دفاع مقدس و هم در سه مرحله بمبارانی که در اینجا شکل گرفته، تقدیم انقلاب شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز/ اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد
  • اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد
  • تاسیس بنیاد مسکن بر مبنای محرومیت زدایی بوده است
  • سپاه بازوی توانمند دولت در حوزه محرومیت‌زدایی
  • انعقاد تفاهم نامه فی مابین سازمان انرژی اتمی، دانشگاه بیرجند و سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی
  • محرومیت‌زدایی یک میلیاردی خادمان رضوی در آران و بیدگل
  • بیشتر بانوان ایرانی مقید به حجاب هستند
  • خیران فارس ۱۳۶ تفاهم نامه به ارزش ۵۴۳ میلیارد تومان منعقد کردند
  • مسوولان برای توسعه روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کنند
  • خودسازی و محرومیت‌زدایی مهمترین هدف اردو‌های جهادی است