Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مواردی بودند که به بیمارستان منتقل و بنا به تشخیص پزشک، مرخص یا بستری شدند. خوشبختانه تا به‌ حال، هیچ مورد فوتی از سربازان نظام‌ وظیفه مبتلابه کرونا ثبت ‌نشده است.

سردار حسن عراقی‌زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح در گفتگو با خبرنگار امنیتی و دفاعی خبرگزاری دانشجو، پیرامون وضعیت بهداشتی و درمانی سربازان نظام‌ وظیفه در مراکز نظامی، اظهار داشت: امنیت کشور را به خاطر کرونا نمی‌توان تعطیل کرد و نیرو‌های مسلح باید مأموریت‌های محوله خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در شرایط کرونایی، بخش‌های اقتصادی کشور فعالیت‌های خود را دارند اما نکته مهم آن است که همه این موارد باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت گیرد.
وی ادامه داد: ستاد کل نیرو‌های مسلح، پروتکل‌های متعدد بهداشتی را برای پادگان‌های آموزشی و مراکز نظامی تهیه و ابلاغ کرده است و بر اجرای این پروتکل‌ها هم نظارت دارد؛ اگر سربازی به یکی از مراکز آموزشی نظامی برود، باید استاندارد‌های بهداشتی برای آن فرد در آن مرکز رعایت شود.
رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره عملیاتی شدن پروتکل‌های بهداشتی در مراکز نظامی، بیان داشت: ظرفیت پذیرش سرباز تا ۵۰ درصد در مراکز آموزشی کاهش پیداکرده است و فاصله‌گذاری اجتماعی هم رعایت می‌شود. یک سری اقدامات پیشگیرانه در آسایشگاه‌ها، غذاخوری‌ها و ترتیب کلاس‌های آموزشی سربازان انجام شده است.   سردار عراقی‌زاده در خصوص مسائل مطرح‌شده پیرامون وضعیت سربازان مبتلا به ویروس کرونا، گفت: تا به‌ حال شرایط در کنترل بوده و مشکل خاصی رخ نداده است. پادگان‌ها فضای صد درصد ایزوله نیستند و ممکن است که افرادی به منزل خود بروند و هنگام بازگشت به پادگان، مبتلا شده باشند؛ اگر سربازی بیمار شد، استاندارد‌های لازم از قبیل قرنطینه و انتقال به مراکز درمانی برای او اجرا می‌شود.
وی افزود: مواردی بودند که به بیمارستان منتقل و بنا به تشخیص پزشک، مرخص یا بستری شدند. خوشبختانه تا به ‌حال، هیچ مورد فوتی از سربازان نظام‌ وظیفه مبتلابه کرونا ثبت ‌نشده است.
رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه بیمارستان‌های وابسته به مراکز نظامی بدون هیچ محدودیتی فعالیت‌های خود را دارند، عنوان کرد: بیمارستان‌های وابسته به سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، ارتش و بقیه نهاد‌های نظامی با تمام توان و ظرفیت خود مشغول به خدمت‌رسانی و پذیرای هم‌وطنان مبتلابه این ویروس هستند.
سردار عراقی‌زاده با تأکید بر اینکه تمهیدات لازم برای تجهیز نگه‌ داشتن مجدد بیمارستان‌ها در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: در این چند وقت ممکن است که در بیمارستان‌های سطح کشور با توجه به تعداد بالای مراجعات، بخشی از توان بهداشتی و درمانی دچار کاستی‌هایی شده باشد و تلاش خواهیم کرد که این آمادگی را مجدداً در بیمارستان‌ها برقرار کنیم.
وی ادامه داد: برحسب تدبیر ستاد ملی مبارزه با کرونا، تعدادی نقاهتگاه و مراکز نگهداری از مبتلایان در کشور برپا شد که در حدود ۲۶ هزار تخت، در کل کشور از استان‌ها و شهرستان‌ها به تفکیک آماده خدمت ‌رسانی هستند.
رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح در خصوص ساخت کیت تشخیص کرونا، گفت: وزارت دفاع و نیرو‌های مسلح از نخستین مراکزی بودند که کیت تشخیص کرونا را تولید کردند و این کیت توانست مجوز‌های لازم را از وزارت بهداشت بگیرد. در حال حاضر این خط تولید فعال است و تولیدات خود را در اختیار مراکز درمانی کشور قرار می‌دهد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سربازی کرونا فاصله گذاری اجتماعی سپاه پایان خدمت پادگان عراقی زاده بیمارستان ها سربازان نظام مراکز نظامی عراقی زاده پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی

به گزارش خبرگزاری مهر، اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: مجوز استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر شد.

وی افزود: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیروهای مسلح، صادر شد که بر اساس آن، به مدت ۲ سال استفاده از تعداد محدودی نیروهای وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون تعداد ۹۳۸ پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌منظور دسترسی به حداقل استانداردهای لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی موردنیاز است که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه می‌تواند در رفع این مشکل، مؤثر واقع شود.

کریمی همچنین درباره اثربخشی موضوع گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیروهای مسلح بالغ بر ۳۵۰ نیروی امریه در پایگاه‌های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آنها شد.

وی افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیروهای امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستاها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی اظهار داشت: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستاد کل نیروهای مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه درباره چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکارهای رفع آنها بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم در این باره گرفته شد.

کد خبر 6086816

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای سربازان؛ آتش‌نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • خبر خوش برای سربازان
  • آتش نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • آتش نشانی هم سرباز می گیرد
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته اند
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • زلنسکی: برای جنگ مدرن، به سربازان جوان تازه‌نفس نیاز داریم