Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

تصمیماتی که کارفرما درباره امور مالی و مالیاتی اش میگیرد پاشنه آشیل کسب و کارش است شرکت حسابداری محاسبان تلاشگر خبره در ادامه به شرح وظایف یک موسسه حسابداری میپردازد و اینکه چطور با گرفتن مشاوره درست و برون سپاری حسابداری شرکت ، کارفرما حداقل میزان ممکن را برای مالیات پرداخت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جرأت می توان گفت که مهم ترین بخش هر شرکتی، قسمت حسابداری و حساب و کتاب آن است؛ زیرا تمام تصمیمات و آینده نگری های کارفرما تحت تاثیر قرار میدهد قافل شدن از امور مالی و مالیاتیِ کسب و کار منجر به شکست آن می شود پس در ادامه با محاسبان تلاشگر خبره همراه ما باشید تا شما را با تاثیرات توجه به امور مالی و حسابداری در پایداری و رونق یک کسب و کار موفق آشنا کنیم .

وظایف شرکت های حسابداری چه می باشد؟

شرکت های حسابداری وظایف گسترده ای دارند. تنظیم اسناد و ارائه ی صورت های مالی و گزارش آن، ارائه مشاوره به مدیران شرکت، ارائه مشاوره در جهت برنامه ریزی های شرکت، تعیین بودجه ی پیش بینی شده شرکت برای فعالیت های آن، ارزیابی بازار موجود برای شرکت، انجام فعالیت های مالیاتی و ثبت اسناد آن و تبادل با اداره مالیات، تهیه کامل صورت های مالی لازم برای شرکت و در صورت وجود، تهیه گزارش های تلفیقی و صورت های مالی تلفیقی برای شرکت نمونه ای از فعالیت های وسیع شرکت های حسابداری می باشد.

اشتباهات رایجی که صاحبان شرکت ها در حیطه ی فعالیت های مالی انجام می دهند:

- بسیاری از مدیران و افراد والا مقام در شرکت ها، به امور مالی شرکت بی توجه می باشند و برای حل مشکلات نظیر مالیات ، به دفاتر و موسسات حسابداری رجوع نمی کنند. این عوامل باعث می شود که در کار های خود، دچار مشکل شوند.

- عدم تهیه صورت های مالی یا تهیه به صورت ناقص

شرکت هایی که برای رفع مشکلات مالی خود، از شرکت های حسابداری موجود کمک نمی گیرند، باعث می شود که در تهیه صورت های اساسی شرکت دچار نقصان شوند و در مشکلات زیادی مانند مشکلات مالیاتی، مشمول بخشودگی نخواهند شد.

شرکت های حسابداری، با ارائه مشاوره مالی، باعث حرکت به سمت جلو در شرکت خواهند شد.

- عدم اعتماد به نیرو های متخصص شرکت حسابداری

برخی از شرکت ها، به افراد ماهر حسابدار، اعتماد لازم را ندارند و سعی می کنند تا امورات مالی شرکت را، خودشان و به روش سنتی انجام دهند. این روش بسیار خطرناک می باشد و در بازه زمانی طولانی مدت، مشکلات زیادی را برای شرکت مذکور به وجود می آورند.

- ترس از هزینه ی بالای خدمات حسابداری

اکثر مدیران، برای کاهش هزینه های خود، خدمات حسابداری لازم را دریافت نمی نمایند. نکته ی جالب این است که هزینه ای که این مدیران برای یک مجموعه ی حسابداری منظم و دقیق و کامل پرداخت می نمایند، بسیار کمتر از هزینه ای است که باید به سازمان امور مالیاتی یا سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نمایند. ضمن آن که در صورت تهیه نکردن این تکالیف قانونی، هزینه ها و جرایم مربوطه نیز به مراتب بیشتر خواهد بود.

مواردی که در بالا ذکر شد، نمونه ای از مشکلاتی است که مدیران در راه دریافت خدمات حسابداری با آن ها رو به رو می شوند. در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن سطح خدمات، تمام شرکت ها اعم از شرکت های کهنه کار و تازه تأسیس، به دنبال جا گذاشتن رقیبان می باشند. بنابراین با وجود چنین مشکلات و سطوح پیشرفته ای، هرگز نباید هزینه ی خدمات شرکت های حسابداری را فدای کیفیت و جا ماندن از سایر رقبا کرد. بدون شک یک شرکت حسابداری با نیرو های ماهر و باتجربه، می توانند کمک شایانی به شرکت ها کنند تا در راه خدمت رسانی و تولید انبوه و کسب سود، گام بردارند.

خدمات مشاوره مالی حسابداران به مدیران شرکت

حتما بخوانید : معرفی انواع نرم افزار حسابداری

پیشرفت شرکت با برونسپاری امور مالی و مالی به شرکت حسابداری

شاید با توضیحاتی که در بالا گفته شد با خود فکر کنید که تمام وظایف سنگین و سودآوری شرکت به عهده ی شرکت های حسابداری می باشد. عوامل متعددی باعث موفقیت شرکت در زمینه ی موجود می شوند. نیروی کار ماهر، مدیریت قوی، خدمات حسابداری ویژه، استفاده از مواد با کیفیت و . . . از جمله عوامل موفقیت یک شرکت می باشد اما از مهم ترین ارکان موفقیت شرکت، نقش مهم مدیران مالی می باشد؛ زیرا عدم توانایی این مدیران، باعث پسرفت شرکت و اغلب منجر به ورشکستگی واحد های تجاری می شود. برای مثال:

- شرکت مخابراتی مکس ول، در سال ۱۹۹۱ به دلیل عدم توانایی مدیران خود، متوجه بدهی بالای شرکت خود و عدم توانایی در پرداخت آن شد و اعلام ورشکستگی کرد.

- شرکت مارسونی که در بریتانیا قرار داشت، در سال ۲۰۰۱ به دلیل عدم کفایت مدیران سطح، ارزش بسیاری از دارایی های خود تا سقف ۹۹ درصد کاهش یافت که این امر موجب ورشکستگی کامل این شرکت شد.

- نمونه ی داخلی این موارد را می توان از شرکت ارج نام برد که مدیران نالایق موجود در این شرکت ها، نتوانسته اند از عهده ی امور مالی بر بیایند و این شرکت پس از ۱۰ سال زیان پی در پی، درسال ۱۳۹۵ اعلام ورشکستگی کرد.

شرکت های حسابداری، با ارقام و نمودار ها سر و کار دارند.

جمع بندی نهایی

همانطور که پیشتر گفته شد، هر شرکتی برای موفقیت در عرصه های گوناگون، نیازمند مشاوره و انجام خدمات مالی می باشد. شرکت ها با استخدام افراد یا شرکت های حسابداری، نیازمندی های خود را در سطح وظایف مالی انجام می دهند. این شرکت های حسابداری، با تعامل ویژه ای که با مؤسسات مالیاتی انجام می دهند، صورت های مالی مخصوص را تهیه می نمایند تا از هرگونه جریمه یا زیان مالی شرکت جلوگیری شود. بدیهی است که امور مالی، بدست هر شخصی انجام نمی شود و نیاز به افرادی متخصص و ماهر دارد تا به درست و بدون اشتباه این کار ها را انجام دهند.

حتما بخوانید : معرفی دفاتر خدمات مالی در تهران

فعالیت های مانند انجام امور مالیاتی، اسناد مورد نیاز مالیاتی، بودجه بندی های لازم، تهیه صورت های مالی به صورت مدون و طبق مدل مربوط و . . . از وظایف شرکت های حسابداری می باشد که اگر به دست افراد متخصص و باتجربه در زمینه حسابداری انجام شود، می تواند منجر به رشد و صعود هر شرکتی در بازار های موجود شود و باعث درآمدزایی شرکت شود. بنابراین نباید به اصطلاح کیفیت را فدای کمیت کنیم. درست است که مبلغی را بابت خدمات حسابداری به این شرکت ها می دهیم ولی از طرف دیگر، فعالیت های انجام شده توسط این شرکت که در راستای فعالیت های شرکت می باشد، باعث می شود روند سودآوری شرکت، شکل صعودی به خود گیرد و مانع ورود عوامل زیان آور به شرکت می شود.


منبع

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده شرکت حسابداری شرکت های حسابداری خدمات حسابداری شرکت حسابداری صورت های مالی مالی و مالی امور مالی ی حسابداری برای شرکت کسب و کار شرکت ها ی شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۰۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تائید فنی ۶۰ پروژه فناوری زیستی برای استفاده از اعتبار مالیاتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمدحسین متألهی با بیان اینکه ستاد توسعه زیست فناوری با یاری همه بازیگران و فعالین نظام زیست فناوری به دنبال رشد مستمر و متوازن در حوزه‌های مختلف اقتصاد زیستی با توجه به فناوری های آینده ساز است، اظهارداشت: قطعاً رسالت و مأموریت ستاد توسعه زیست فناوری محدود به حوزه زیست مهندسی نیست و عملکرد ۹ ماهه ستاد نیز موید نگاه جامع آن است اما توسعه فناوری ها و اکوسیستم مرتبط با زیست مهندسی در کشور، فرایندی زمانبر و مصداق بارز کاشتن برای آینده است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری بر اقدامات این ستاد در سالی که گذشت (۱۴۰۲) متمرکز شد و گفت: تائید فنی ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی جهت استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی، تفاهمنامه بین ستاد و دانشگاه علم و صنعت در راستای توسعه فناوری های نوین و بین رشته ای در حوزه زیستی، انعقاد تفاهمنامه با شرکت لیدکو پیرامون حمایت از توسعه فناوری‌های نوین و امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه ستاد توسعه زیست فناوری، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب استان قم، انعقاد تفاهم نامه با انجمن جلبک ایران در راستای توسعه فناوری های مرتبط با حوزه جلبک و زیست دریا و امضای تفاهم نامه با سازمان دامپزشکی در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه دامپزشکی، از جمله این اقدامات است.

هچمنین رویداد توانافزایی نهادهای ترویجی، برگزاری مدرسه ملی زیست فناوری با استفاده از ظرفیت نهادهای ترویجی و اساتید دانشگاه، حمایت از رویداد استعدادیابی ایران در حوزه بیوتکنولوژی (رویداد استارواکس)، حضور در نمایشگاه ایران فارما به صورت پاویونی برای اولین بار، برگزاری دومین دوره جشنواره ملی انجمن های علمی زیست فناوری کشور، پنجمین دوره مسابقه مساله محور «ره زیست»، اولین آیین نوورودی های حوزه زیست فناوری، اقدامات است.

به گفته او، نشست با هیئت مدیران ارشد آژانس BRIN اندونزی، بازدید هیئت دوم اندونزی از دستاوردها و ظرفیت‌های حوزه زیست فناوری کشور، برگزاری جلسه B۲B شرکت‌های مرتبط در حوزه زیست فناوری با هولدینگ دولتی بیوکوبافارما برای ایجاد فرصت همکاری، فراخوان کارگزار ایجاد پلتفرم آنلاین بین المللی معرفی فناوریهای زیستی قابل صادرات و .... از فعالیت های این ستاد در حوزه تعاملات بین المللی است.

همچنین، به گفته او، برگزاری مسابقه زیمان در ۴ استان تهران، چهارمحال بختیاری، آذربایجان شرقی و هرمزگان و رقابت هیجان انگیز برای دانش آموزان در حل چالش‌های منطقه‌ای، حمایت و همکاری با شرکت صنایع پیشرفته رضوی در رویداد ملی «فناوری‌های حوزه سلامت و درمان»، رویداد زیست فناوری و مهندسی ژنتیک گامی به سوی آینده در استان یزد، آئین اختتامیه کارسوق ملی مهندسی ژنتیک در آبان ۱۴۰۲ به میزبانی استان زنجان و.... نیز از اقدامات ستاد توسعه زیست فناوری در سطح منطقه ای و استانی است.

متالهی ادامه داد: فراخوان کارگزار ایجاد پلتفرم آنلاین بین المللی معرفی فناوری های زیستی قابل صادرات، فراخوان پیاده سازی پلتفرم داروهای الیگونوکلئوتیدی، فراخوان حمایت بسته کشاورزی و امنیت غذایی، فراخوان حمایت در حوزه های نوظهور و آینده ساز، فراخوان حمایت ستاد توسعه زیستفناوری جهت کسب دانش فنی و تولید بار اول، فراخوان حمایت از پژوهش های حوزه انقلاب زیستی، فراخوان جامع «کلان‌طرح‌های توسعه فناوری» در حوزه زیست‌فناوری، فراخوان سامانه ملی ثبت دنا، فراخوان حمایت از طرح های حوزه نیشکر، فراخوان توسعه تجاری و شتابدهی در حوزه بیوتک صنعتی و محیط زیست، همکاری با بنیاد علم ایران برای طراحی و اجرای فراخوان انقلاب زیستی و همچنین فراخوان حمایت از طرح های فناورانه در حوزه زیست دریا از فراخوان هایی است که از سوی این ستاد منتشر شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال گذشته از محل منابع ستاد توسعه زیست فناوری مجموعاً ۹۲ طرح به مبلغ ۱۱۰ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان شامل ۵۵ طرح در مقیاس تولیدی (۴ طرح انقلاب زیستی، ۱۷ طرح سلامت، ۱۹ طرح امنیت غذایی، ۵ طرح بیوتک صنعتی و محیطزیست و ۱۰ طرح زیست دریا)، ۱۵ طرح ترویجی و۲۲ طرح پژوهشی تعهد ایجاد شده است. همچنین ۱۰۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل بودجه معاونت علمی جهت حمایت از ۵ طرح در حوزه درمان و ۲ طرح در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی اختصاص یافته است.

لازم به ذکر است که ۴۲ میلیارد تومان ذیل برنامه ملی نکست جهت حمایت از برگزیدگان این رویداد ملی به ۴ شرکت فعال در حوزه زیست فناوری از محل منابع معاونت علمی اختصاص یافته است که ۳۰ میلیارد تومان در قالب تسهیلات و ۱۲ میلیارد تومان در قالب گرنت به شرکت های برگزیده اختصاص یافته و همچنین ۴۴۰ درخواست جهت بهره مندی از حمایت های labs net دریافت شده که ۱۱۸ مورد آن مورد پذیرش و حمایت قرار گرفته است.

کد خبر 6084271 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟
  • ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری شناسایی شدند
  • رونمایی از کتاب "نگاهی به عملکرد شرکت‌های دولتی"
  • شفافیت در هزینه کرد‌ها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • شفافیت در هزینه کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • شناسایی ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری
  • منظور از صورت سود و زیان چیست؟
  • شناسایی ۱۴۰ شرکت با رفتار‌های مشکوک به شرکت‌های صوری
  • تائید فنی ۶۰ پروژه فناوری زیستی برای استفاده از اعتبار مالیاتی
  • جلوگیری از فرار مالیاتی چند همتی با شناسایی ۱۴۰ شرکت صوری