Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گچسارن با بیا اینکه امسال114 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات استانی در شهرستان گچساران توزیع شد، گفت: این اعتبارات در قالب 27 فصل و 223 پروژه توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران عصر امروز نشست کمیته برنامه ریزی و توزیع اعتباری شهرستان با ریاست فرماندار و با حضور معاون برنامه ریزی و بودجه استان و دیگر روسای ادارات در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست علی خوانپایه  با انتقاد از مدیرانی که در این نشست حضور نداشته، اظهار کرد: مدیرانی که در نشست کمیته ریزی و توزیع اعتبارات حضور ندارند حق رای ندارد.

وی ادامه داد: معاون ادارات به عنوان مدعو در جلسه حضور دارند اما حق رای ندارد.
فرماندار گچساران  در ادامه با بیان اینکه اعتبارات امسال شهرستان نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، گفت: امسال 114 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی به شهرستان اختصاص داده شد  در حالی که  سال گذشته ۱۷۴میلیارد تومان  اعتبار تخصیص داده شد.

 وی با بیان اینکه سال گذشته 50درصد اعتبارات از محل اعتبارات استانی، ملی، نفت، ارزش افزوده جذب شد، ابراز  کرد:  : این اعتبارات در قالب فصل‌های مختلف میان دستگاه‌های اجرایی گچساران توزیع شد.

فرماندار گچساران  عنوان کرد: اعتبارات امسال شهرستان در قالب 28 فصل  در بین 41 دستگاه اجرایی شهرستان توزیع شد.

وی با اشاره به  اینکه این اعتبارات به پروژه‌های با پیشرفت بالای 60درصد تخصیص داده می‌شود، عنوان کرد: باتوجه به آخرین سال دولت و تاکید دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام است این اعتبارات به پروژه‌های با پیشذفت فزیکی بیش از 60درصد تخصیص داده می‌شود.

 خوانپایه در ادامه ابراز کرد: کمیته برنامه ریزی شهرستان مجاز هستند که پنج درصد از اعتبارات برای نوسازی پاسگاه های انتظامی تخصیص دهند.

وی ادامه داد: همچنین تکمیل و توسعه و اتمام پروژه های نیمه تمام اقتصاد مقاومتی و پرداخت مطالبات و تخصیص اعتبار به پروژه های تولیدی از دیگر اولویت‌های توزیع اعتبارات است.

فرماندار گچساران عنوان کرد: شروع هر پروژه جدید در گچساران ممنوع است و اعتبارات امسال تنها به پروژه های نیمه تمام اختصاص می‌یابد.

خوانپایه تصریح کرد: در کمیته برنامه ریزی امسال حداکثر تا 20 درصد اعتبارات در قالب کمک فنی و اعتباری و با تکمیل طرح های اقتصادی مقاومتی مبلغ ۱۰میلیارد تومان به این پروژه ها اختصاص داده شد.

وی در ادامه  ابراز کرد: احداث و خریداری ساختمان جدید در سال اعتباری جدید ممنوع است.

فرماندار گچساران  با بیان اینکه تامین منابع لازم برای رشد 5 درصد شاخص های برخورداری و ساماندهی عشایر الزامی است، تصریح کرد: در سال مالی جاری در حوزه های مختلف اعتبارات خوبی از منابع ملی برای پروژه‌ها پیش بینی شده است.

 خوانپایه در ادامه  با بیان اینکه در سال مالی (99-1400) در پیوست قانون بودجه  به برخی از پروژه‌ها از منابع ملی اعتبارات خوبی تخصیص داده شد.

وی خاطرنشان کرد: در سال مالی جدید اعتبار مجتمع دانشگاهی از 7 میلیارد تومان  به ۱۲میلیارد تومان،  اعتبار پارک فناوری  بیش ازچهار میلیارد افزایش داشته است.

 فرماندار گچساران از افزایش مبلغ 20 میلیارد ی  از محل اعتبارات ملی برای آموزش و پژوهی خبر داد و افزود: همچنین برای طرح انتقال آب از سد چم شیر به اراضی پایین دست این سدمبلغ ۲۰میلیارد تومان اختصاص داده شد.

وی با بیان اینکه مدیران  شهرستانی  اعتبارات ملی را به جد دنبال کنند، گفت: برای ایجاد طرح گردشگری در سد چم شیر به مبلغ ۷0میلیارد تومان، تعمییرات در حوزه سلامت به مبلغ ۵۰میلیارد تومان، با توجه به توافقات اولیه با انرژی اتمی طرح توسعه پرتو دهی از ۲۵به ۴۲۵میلیارد تومان این اعتبارات افزایش یافته که انتظار می رود جهاد کشاورزی این طرح را دنبال کند.

خوانپایه ابراز کرد: طرح جاده چرام - باباکلان قطعه میشان افزوده شده است که اعتبارات آن از منابع ملی تامین می‌شود.

وی ادامه داد: طرح انتقال آب امازاده جفر که  برخی از روستاها به این طرح افزوده شده، اعتباری تخصیص داده شده است.

فرماندار گچساران ابراز کرد: از محل اعتبارات ملی  برای ایجاد موزه نفت مبلغ چهار میلیارد تومان و در پیوست قانون بودجه پیش بینی شده است.

خوانپایه افزود: در حوزه حمل و نقل و آب و خاک در بودجه سال قبل اعتبارات خوبی تخصیص داده شده است.

وی و با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲۵میلیون متر مکعب آب از سد چم شیر برای کشاورزی و صنعت تخصیص داده شد، عنوان کرد: در چند سال گذشته زیرساخت های خوبی در شهرستان صورت گرفت.

خوانپایه ادامه داد: در بحث عمران شهری و روستایی کارهای خوبی صورت گرفته است که می‌توان به طرح پایلوت بافت فرسوده به عنوان یک طرح نمادین در سطح کشور در شهر دوگنبدان اشاره کرد.

انتهای پیام/82031

منبع: فارس

کلیدواژه: اعتبارات گچساران نفت بودجه فرماندار گچساران محل اعتبارات میلیارد تومان تخصیص داده شد برنامه ریزی سال گذشته توزیع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۱۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری

پیام احمدی با تأکید بر اینکه در سال ۱۴۰۱ تلاش برای بازگشت رونق به فعالیت‌های فرهنگی و هنری با برپایی چند رویداد قوت گرفت، اظهار داشت: این اتفاقات در حوزه‌های تئاتر، موسیقی، ادبیات و... رقم خورد و انجمن‌ها و مؤسسات و آموزشگاه‌های مختلف نیز فعالیت‌های آموزشی خود را به تدریج قوت بخشیدند.

وی در خصوص اعتبارات فصل ۱۴ ناظر بر فصل فرهنگ و مذهب که در سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده بود، افزود: کمیسیون مربوط به این اعتبارات با حضور برخی نهاد‌های فرهنگی و دینی مانند اداره‌کل تبلیغات و نیز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تشکیل و ارقام مربوط به طرح‌ها نهایی و بین مؤسسات مختلف توزیع شد.

احمدی با اشاره به میزبانی استان از دو جشنواره ملی در سال گذشته و برای نخستین‌بار، اضافه کرد: جشنواره موسیقی نواحی و جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی به خوبی برگزار شد؛ برپایی ماه‌نشست‌های ادبی، جشنواره موسیقی محلی زاگرس‌نشینان و نمایشگاه قرآن از جمله رویداد‌هایی بودند که از محل تبصره ۱۴ سال ۱۴۰۲ برگزار شدند. تلقی همه ما این است که در سال ۱۴۰۲ رونق فعالیت‌های فرهنگی و هنری و قرآنی در مقایسه با سال پیش از آن بهتر و بیشتر بود.

وی با اشاره به تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی استان در یکی دو سال اخیر، اظهار داشت: با حجم بالایی از پروژه‌های نیمه‌تمام فرهنگی در استان مواجه بودیم که سال‌ها رها شده بودند لذا گفتگو‌های مفصلی با وزارتخانه و مدیریت برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری صورت گرفت که بی‌سابقه‌ترین اعتبار تملکی برای تکمیل تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام چهارمحال و بختیاری تخصیص یافت.

احمدی گفت: در این راستا، در سفر اول رئیس‌جمهور به استان، مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که ۱۷۰ میلیارد تومان مربوط به پروژه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و پروژه‌های بالای ۵۰ درصد پیشرفت را شامل می‌شد.

وی بیان داشت: اعتبارات سفر دوم ریاست جمهوری به استان فقط به پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت اختصاص می‌یافت، اما با رایزنی و مطالبه‌گری موفق شدیم موافقت وزیر فرهنگ را برای تخصیص اعتبارات مورد نیاز جهت تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام فرهنگی با هر میزان پیشرفت فیزیکی، جلب کنیم که در این راستا، رقم بی‌سابقه ۳۴۰ میلیارد تومان برای استان تصویب شد، البته پیگیر هستیم ۵۰ میلیارد تومان نیز به این اعتبارات اضافه و جذب کنیم.

بیشتر بخوانید

تولید مستند پُرتره در چهارمحال و بختیاری

احمدی تصریح کرد: اگر بتوانیم این اعتبارات را جذب کنیم، تمامی پروژه‌های فرهنگی شهر‌های مختلف نظیر بن، سامان، لردگان، گندمان، فرادنبه و دیگر شهر‌ها را می‌توانیم تا پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسانیم.

وی ادامه داد: البته پروژه‌های جدیدی نظیر هنرستان هنر‌های زیبا و به‌ویژه بوستان فرهنگ و هنر را نیز در دست انجام داریم که این بوستان یک حرکت نوین در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر را رقم خواهد زد با این توضیح که هنرمندان بتوانند غرفه‌هایی را هم به عنوان کارگاه و هم عرضه و فروش تولیدات در اختیار داشته باشند، اعتبارات مربوط به پروژه بوستان فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۲ تصویب و ابلاغ شد که پیگیر تخصیص هستیم.

احمدی با اشاره به اجرای طرح شهید آوینی در راستای حمایت از طرح‌های فرهنگی و اعتلای عرصه فرهنگ استان، توضیح داد: این اعتبارات در انتهای سال گذشته به دستمان رسید و هزینه‌کرد آن در سال جاری انجام می‌گیرد؛ امسال حجم سنگینی از برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری در حوزه‌های نمایش، موسیقی، سینما، ادبیات، شعر و فرهنگ عمومی را در پیش داریم که از جمله پایه‌گذاری سه جایزه هنر و ادبیات آیینی عمان سامانی، ادبیات گویشی حیدرآقا طالب‌پور و جایزه هنر‌های تجسمی سیدضیاءالدین امامی دهکردی برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برنامه حماسی‌خوانی در لردگان، ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت مفاخر استانی و ملی و ویژه‌برنامه نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری در فصل بهار، تولید مستندات شخص‌نگاری، پرداختن به حوزه مد و لباس و زیست عفیفانه و برگزاری چهار کنسرت از اهم برنامه‌های پیش‌بینی شده برای امسال است.

احمدی با اشاره به اینکه با تکیه بر حمایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان موضوع جایزه دوسالانه کتاب را برنامه‌ریزی کردیم، گفت: تولیدات کتاب در این استان وضعیت بدی ندارد، اما باید به‌صورت منسجم به این حوزه ورود کنیم تا کسانی که در این عرصه فعال و موفق هستند شناسایی و تشویق شوند.

وی با اشاره به ضعف گفتگو در فضای فرهنگی و هنری استان، بیان کرد: متأسفانه فرصت و فضای گفت‌وگوی بین هنرمندان و فعالان این عرصه کمتر ایجاد شده است و لذا امسال تمرکز جدی را بر این موضوع با برپایی نشست‌ها و همایش‌ها خواهیم داشت.

احمدی با تأکید بر حجم بالای مخاطبان رویداد‌های فرهنگی و هنری که نیاز به برنامه‌ریزی و پیش‌بینی پیوست‌های تبیینی و اقناع‌سازی دارد، ادامه داد: طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر مخاطب ۵۵ عنوان برنامه فرهنگی و هنری استان بودند؛ با نهاد‌ها و اشخاص دلسوز انقلابی و مذهبی این درخواست را همواره مطرح کرده‌ام که برای پر کردن چند دقیقه از وقت این مخاطبان به میدان بیایند و کار‌های تبیینی با موضوعات ارزشی را در قالب نصب بنر، پخش کلیپ، تعبیه ایستگاه‌ها، گفت‌وگوی چهره به چهره، توزیع تراکت و ... برای این حجم عظیم جمعیت که شاید در هیچ جای دیگر نتوانیم آنها را پیدا کنیم، برنامه‌ریزی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • رفع معارضین مسکونی از مسیر پروژه آزادراه شهید شوشتری
  • شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
  • شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزادراه شهید شوشتری
  • شمارش معکوس پایان رفع معارضین آزادراه شهید شوشتری