Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: اصول و فنون اثرگذاری بر اتقای عادلانه سلامت مردم با همکاری پژوهشکده اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. تاریخ انتشار: 21:25 - 24 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۷۶۵۸

خبرگزاری میزان - طبق اعلام خبرگزاری خانه‌ ملت، علی اصغر باقرزاده در گفت‌وگویی در تشریح نشست امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که در محل دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: موضوع اصول و فنون اثرگذاری بر اتقای عادلانه سلامت مردم با همکاری پژوهشکده اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم، گفت: در این جلسه موضوع مدیریت منابع اعم از منابع مالی، انسانی و تسهیلات مورد بررسی قرار گرفته و راهکار‌های لازم ارائه شد، همچنین مدیریت و تولیت نظام سلامت و برنامه ریزی استراتژیک در خصوص آینده این حوزه نیز مورد بررسی قرار گرفت. از طرفی در خصوص وضعیت فعلی نظام سلامت، اهداف ترسیم شده و چگونگی طی کردن این مسیر نیز بحث و گفتگو صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: تعیین اعضای هیات رئیسه فراکسیون مقابله با آسیب‌های اجتماعی

نماینده مردم بابلسر در مجلس شورای اسلامی، اهداف برگزاری این جلسه را تحقق عدالت در نظام سلامت ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه برنامه ششم توسعه چند ماه آینده به اتمام می‌رسد، برگزاری این نوع جلسات می‌تواند برای تدوین برنامه هفتم در حوزه سلامت کمک کننده باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مورد بررسی قرار گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۲۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های «شهر دانشگاهی» در کردستان فراهم شد+فیلم

یکهزار و ۱۰۷ هکتار از زمین‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای ایجاد و تقویت زیرساخت آموزش، بهداشت و درمان در قالب شهر دانشگاهی در استان اختصاص داده شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بر اساس آخرین نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان در نظام رتبه‌بندی بین‌المللی Times World University Ranking اواخر سال گذشته و بر اساس شاخص و استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی کردستان موفق به کسب رتبه دوم کشوری در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی و رتبه 601 تا 800 دانشگاه‌های جهان شده است.

در همین زمینه؛ صدیق جدیدالاسلام، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تبریک سال نو و قدردانی از زحمات همکاران اظهار داشت: علی‌رغم همه کمبودها در سال گذشته اتفاقات خوبی از جمله اختصاص یکهزار و 107 هکتار از زمین‌های دانشگاه برای ایجاد و تقویت زیرساخت آموزش، بهداشت و درمان در قالب تأسیس شهر دانشگاهی در استان رقم خورد.

وی افزود: بالغ بر 18 هزار متر مربع پروژه‌های عمرانی در قالب پایگاه و مراکز بهداشت، توسعه بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و بخش‌های CCU، ICU دیالیز و ارتقای زیرساخت‌های بیمارستانی در استان کردستان انجام شد.

به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی کردستان؛ تجهیزات پزشکی هایتک بسیار خوبی از جمله دستگاه توموتراپی(پرتو درمانی)،  MRI قروه و سنندج وارد و باعث شده که بیماران در داخل استان درمان شوند و نیازی به خارج از استان نداشته باشند.

وی بیان کرد: به زودی 18 دستگاه خودرو علمیاتی و 12 دستگاه آمبولانس به ناوگان دانشگاهی استان اضافه می‌شود.

جدیدالاسلام درباره اقدامات رفاهی؛ از پرداخت 1200 میلیارد ریال تسهیلات به 3500 نفر از پرسنل توسط بانک‌های عامل و طرف قرارداد در استان خبر داد و عنوان کرد: همچنین 200 میلیارد ریال وام اشتغالزایی پرداخت و تعدادی سوئیت در تهران، شمال و مریوان برای اسکان همکاران فراهم شده است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کردستان می‌گوید: این دانشگاه در بین دانشگاه‌های مشابه و استان‌های همجوار جزو 5 دانشگاه برتر در پرداخت کارانه بخش بهداشت و درمان است.

630 خانه بهداشت، 156 مرکز جامع ارائه خدمات سلامت، 115 پایگاه بهداشت، 69 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی و 16 بیمارستان در سطح استان کردستان با بیش از هزار پزشک عمومی، 550 پزشک متخصص و فوق تخصص، 500 داروساز و دندانپزشک و بیش از 13 هزار نفر کادر سلامت در واحدهای مختلف به مردم استان خدمات بهداشت و درمان ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های «شهر دانشگاهی» در کردستان فراهم شد+فیلم
  • پاک مهر: تورم در حوزه دارو و درمان نباید بر گرده مردم قرار گیرد + فیلم
  • توقف مرگ مادران باردار طی ۳ سال اخیر در رفسنجان
  • مشارکت‌محوری و مردمی‌سازی به دنبال توزیع عادلانه ثروت در نظام سلامت است
  • سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: بررسی قانون افزایش تعطیلات آخر هفته بعد از تعطیلات به جریان می افتد
  • اصلاح قانون تاسیس کتابخانه در نوبت بررسی است
  • طرح اصلاح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی در نوبت بررسی در مجلس است
  • رسیدگی به افزایش تعطیلات پایان هفته پس از بازگشایی مجدد مجلس
  • سلامت مسافران نوروزی مهمترین هدف شبکه بهداشت خواهد بود
  • طرح اصلاح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌ها در نوبت بررسی مجلس است