Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@23:26:19 GMT

از کانون زنان بازرگان مازندران چه می‌دانید؟

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۳۸۲۸

از کانون زنان بازرگان مازندران چه می‌دانید؟

ایسنا/مازندران گرفتاری‌های فراوان معیشتی و اقتصادی امروز در کنار شیوع گسترده بیماری کووید 19، موجب شده تا بسیاری از ما، برخی فعالیت‌هایی که در اطراف‌مان در حال انجام است را ندیده و یا اینکه، به آن کمتر توجه کرده باشیم، موضوعی که به جرات می‌توان در خصوص کانون زنان بازرگان به آن اشاره کرد.

کانون زنان بازرگان، که متشکل از زنان و دختران علاقه‌مند به حوزه کسب و کار و اقتصاد است، چند سالی می‌شود که فعالیت گسترده‌ای دارد اما برخی مشکلات موجب شده یا دیده نشوند و یا اینکه به اهداف اصلی خود دست نیابند، البته نباید از موفقیت‌هایی که در این مسیر نیز به دست آورده‌اند به آسانی گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این کانون‌ها، کانون زنان بازرگان در استان مازندران است که مدتی از فعالیت آنها می‌گذرد و با وجود مشکلات فراوان، سرعت حرکت خود در مسیر رو به جلو را کم نکرده‌اند و همچنان در این اوضاع پر پیچ و خم، به طی مسیر ادامه می‌دهند.

مریم نصیری خلیلی رئیس کانون زنان بازرگان مازندران در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فلسفه چیستی این کانون در مازندران، اظهار کرد: کانون زنان بازرگان مازندران، مشارکت در ارائه نظرات و پیشنهادها در زمینه بهبود برنامه‌های کارآفرینی و توانمندسازی اقتصادی زنان با تمرکز ویژه بر زنان علاقه‌مند به فعالیت در حوزه های مختلف اقتصادی، در جلسات شورای گفتگوی استانداری و برنامه ریزان در استانداری نقش مهمی را ایفا کرده است که منجر به حضور زنان و دختران در بخش‌های مختلف همچون کشاورزی در ۳ سال اخیر شده است.

وی تصریح کرد: کانون زنان بازرگان مازندران با مشارکت و همکاری با کانون‌های زنان سایر شهرها، رایزنی‌هایی را در جهت رفع خلأهای قانونی و به‌روزآوری قوانین مطابق با نیازهای زنان فعال اقتصادی و رعایت عدالت برای آنها که در شرایط بحران اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست آسیب پذیرتر هستند صورت داده است.

رئیس کانون زنان بازرگان مازندران افزود: کانون زنان بازرگان با هدف ساماندهی و توانمند سازی بانوان در استان برای ورود به عرصه فعالیت‌های تجاری، تولیدی و خدماتی، ایجاد بهبود فضای کسب و کار بانوان، توسعه و ارتقای کارآفرینی در حوزه بانوان و پیگیری جهت رفع موانع موجود، حمایت و تشویق بانوان در امور اقتصادی و همسو کردن فعالیت آنها در راستای توسعه اقتصادی کشور، تشویق و فراهم ساختن زمینه های فعالیت بانوان در عرصه تولید و تجارت، فراهم آمدن زمینه حمایت‌های علمی، تخصصی، مشاوره ای و حقوقی از زنان تولید کننده و بازرگان و پشتیبانی از تجاری‌سازی فعالیت‌های نوآورانه زنان (اختراعات، ابتکارات در ابداعات و پژوهش ها) آغاز به فعالیت کرده است.

نصیری اظهار کرد: در حال حاضر تمامی بانوان دارای کارت های بازرگانی اعم از حقیقی و حقوقی اتاق مازندران که در حوزه صادرات، واردات، تولید، آموزش، ارائه خدمات در زمینه‌های مختلف گردشگری و رفاهی، غذایی، بهداشتی، آرایشی، کشاورزی، نساجی، دامداری فعالیت می‌کنند به عضویت کانون در آمده اند که در مقایسه با کانون سایر استان‌ها قابل ملاحظه است.

وی با گلایه از این موضوع که، حضور بانوان در مسائل اقتصادی خرد و کلان کمرنگ است، تصریح کرد: در اقتصاد خرد، فعالان اقتصادی به ویژه بانوان با مشکلاتی همچون عوامل فردی مانند نیروی کار سنتی و خانگی، شرکت‌ها یا خریداران و فروشندگان داخلی و خرد درگیر هستند و دغدغه اساسی پیگیری و رفع مشکلات با آنها است.

رئیس کانون زنان بازرگان مازندران ادامه داد: در فعالیت‌های اقتصادی کلان، بانوان با عوامل و مشکلات بزرگتر مانند تهدیدهای داخلی از جمله قوانین کار، قوانین تجارت بیکاری کارکنان، تورم، رشد اقتصادی، سیاست پولی و مالی جامعه و تهدیدهای بیرونی ازجمله روابط سیاسی بین کشورها، تحریم‌ها، قوانین بین‌المللی و غیره مواجه هستند و از آنجایی که نابرابری‌های جنسیتی زیادی در جامعه اقتصادی در حمایت از بانوان فعال اقتصادی وجود دارد بنابراین بسیاری از بانوان تمایلی به حضور در فعالیت اقتصادی در سطح کلان ندارند.

رئیس کانون زنان بازرگان استان مازندران با بیان اینکه تلاش‌های زیاد کانون زنان در ۵ سال اخیر در حوزه های مختلف اقتصادی و همکاری با بخش دولتی در جهت تحقق اهداف کانون، بهبود و توسعه اقتصادی و در راستای رفع مشکلات بانوان فعال صورت گرفته است،گفت: در این راستا رایزنی‌ها و اقدامات زیادی صورت گرفته که با توجه به مشکلات سیاسی، منطقه ای و تحریم‌های موجود تفاهم‌ها در مراحل ابتدایی و در حال بررسی و پیگیری است و تلاش بر این است تا با پیگیری مستمر و رفع موانع و مشکلات که حمایت دولتمردان را می طلبد این تفاهم‌نامه‌ها نهایی شدهو به توافق بیانجامد.

وی در پایان تصریح کرد: با توجه به سوابق تاریخی و اجتماعی مشارکت فعال زنان مازندرانی در بخش‌های آموزش، هنر، بهداشتی، کشاورزی و دامپروری، اجتماع سازمان یافته آنها در تشکل‌هایی همچون کانون زنان، این امکان را به آنها می ‌دهد تا ضمن دسترسی آسان به تجارب، دانش، امکانات و فرصت‌ها، از طریق تاثیرگذاری در تغییر ساختارهای اجتماعی، به میزان قابل توجهی به کنترل منافع، منابع و فرصت‌های زندگی مدنی دست پیدا کنند و بتوانند با فعالیت های سازنده و مفید، ضمن برآورده ساختن بخشی از نیازهای جامعه به سهم عمده ای از خواسته های درونی خود برسند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كسب و كار اقتصاد مقاومتی رئیس کانون زنان بازرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌غربی، در سفر یکروزه خود به شهرستان سلماس با حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی، امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

امام جمعه شهرستان سلماس، در این دیدار گفت: متاسفانه فعالیت های ما در مساجد قابل قبول نیست و بیشتر فعالیت های برای رفع تکلیف است.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم طباطبایی،  بر لزوم توجه به نیازهای جوانان در برنامه‌های فرهنگی کانون‌ها تاکید کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب و جذاب، جوانان را به حضور در مساجد و فعالیت‌های مذهبی ترغیب کنیم.

وی با بیان اینکه برای جذب جوانان باید هزینه و تبلیغات کرد، ادامه داد: برنامه کانون های فرهنگی و هنری مساجد نباید مختص به زمان خاصی باشد و در طول سال باید برنامه جذاب برای نوجوانان و جوانان داشته باشیم.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، در این دیدار با اشاره به اهمیت فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در ترویج معارف دینی و اسلامی، اظهار داشت: کانون‌ها می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های موجود، نقش موثری در جذب جوانان به مساجد و فعالیت‌های مذهبی داشته باشند.

محسن رضایی افزود: متاسفانه در سال های اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا و مسائل اقتصادی فعالیت های مسجد راکد شد و در ستاد کانون های مساجد استان شروع به سامان دهی و سطح بندی کانون ها کردیم.

وی بیان کرد: در شهرستان سلماس ۴۰ کانون فعال هستند که امسال در حال بروزرسانی هستیم.

رضایی ادامه داد: طبق فرموده امامین انقلاب رکن اصلی و محور اصلی مسجد، امام جماعت است و تمام ارکان مسجد باید حول این محور عمل کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان آذربایجان غربی افزود: در مسجد باید ذائقه دهه های مختلف شناسایی شود و با بهانه های مختلف نوجوانان و جوانان راجذب مسجد کرد.

وی گفت: مسجد در مکتب اهل بیت (ع) نقش برجسته‌ای برای تربیت بر عهده دارد و اساساً پایگاه تربیت، توحید، ذکر و انسان سازی مسجد است و در این راستا باید اهتمام ویژه ای داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان
  • بازارچه خاص بانوان در سمنان احداث می‌شود
  • تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ محصولات خانگی بانوان
  • اردوی تفریحی جامعه هدف بهزیستی ( زنان سرپرست خانوار) بهزیستی شاهین دژ
  • تشکیل مجلس مشورتی بانوان، فرصتی برای مشارکت گسترده‌تر زنان در جامعه
  • حمایت از بازارچه‌های صنایع دستی تولید بانوان
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد
  • اجرای طرح آموزشی توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار
  • صدرنشین لیگ دسته اول در اندیشه راه اندازی تیم فوتبال بانوان