Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-23@18:02:59 GMT

قاسمی: کرونا ضربه بزرگی به ورزشکاران آبی زد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۴۶۹۸

قاسمی: کرونا ضربه بزرگی به ورزشکاران آبی زد

لژیونر واترپلوی ایران گفت: همه ورزشکاران از شیوع کرونا ضربه خوردند اما کرونا ضربه بزرگی به ورزشکاران آبی زد.

به گزارش "ورزش سه"، شایان قاسمی در گفت و گو با ایسنا در مورد شرایطش در لیگ واترپلوی فرانسه اظهار کرد: سال دومی است که در لیگ فرانسه بازی می‌کنم. سال گذشته با یک تیم در شرق فرانسه قرار داد داشتم اما امسال به دلایلی تیمم را عوض کرده و با یک تیم در غرب فرانسه قرار داد بستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من مدت زیادی با این تیم در قرنطینه بودم و ۲ ماهی می‌شود که تمرینات تیم شروع شده است.

 

لژیونر واترپلوی در ادامه افزود: زمان زیادی بود به ایران نیامده بودم و از تیم درخواست کردم تا مدتی به ایران بیایم. حدود سه هفته دیگر برای ادامه تمرینات به فرانسه باز خواهم گشت و لیگ فصل جدید هم از شهریورماه استارت خواهد خورد. لیگ فصل قبل با شیوع کرونا در ماه مارس میلادی (اسفندماه) با همان رده‌بندی نیمه تمام ماند.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا همه افراد در فرانسه می‌توانند از استخر استفاده کنند، گفت: خیر فقط ورزشکارهایی که مورد تایید شهرداری شهر باشند. ورزشکاران نخبه هر شهر بعد از انجام تست‌های کرونا و چکاپ (چکاپ قلب و .. و بررسی آسیب‌های قبلی) می‌توانند مجوز ورود به استخر و ادامه تمرینات را دریافت کنند.

 

دروازه‌بان تیم ملی واترپلو در مورد ضرری که شیوع ویروس کرونا به ورزش آبی زد گفت: همه ورزشکاران از شیوع کرونا ضربه خوردند، اما شناگران و بازیکنان واترپلو ۲ برابر ضربه خوردند. شناگر هر چقدر که در خشکی تمرین کند تا به آب نزد فایده ای ندارد. کرونا ضربه بزرگی به ورزشکاران آبی زد.

 

قاسمی در ادامه افزود: در حال حاضر بازیکنان تیم ملی واترپلو به صورت نیمه متمرکز تمرین می‌کنند اما واترپلو را باید جمعی تمرین کرد. نمی‌شود هر بازیکن بلیت استخر روباز سر کوچه را بگیرد و جدا تمرین کند. البته شرایط این است و کسی هم مقصر نیست.

 

وی گفت: در حال حاضر هیچ ورزشی تمرین و اردو ندارد. جمع کردن ورزشکاران کنار هم در این شرایط مسئولیت دارد و سخت است. همانطور که برخی مربیان گفته‌اند اگر یک ورزشکار کرونا بگیرد سخت است به قهرمانی برگردد. بنابراین برگزاری اردو برای تیم ملی واترپلو سخت و مسیولیت سنگینی دارد.

 

قاسمی گفت: از طرفی هم هنوز تاریخ برگزاری مسابقات انتخابی المپیک مشخص نیست. تنها یک تاریخ برای مسابقات انتخابی المپیک بین قاره ای داده‌اند که در فوریه خواهد بود اما بعید می‌دانم که برگزار شود. شرایط المپیک هم هنوز مشخص نیست. هیچ چیز مشخص نیست و اردو گذاشتن در این شرایط تنها برای حفظ آمادگی اولیه خواهد بود. در حال حاضر هم که بازیکنان با مشورت مربیان تیم ملی یا باشگاهی جدا تمرین و هزینه می‌کنند و فدراسیون هم گاهی آن‌ها را حمایت می‌کند.

 

لژیونر واترپلو به شانس تیم ملی واترپلو برای کسب سهمیه المپیک اشاره کرد و گفت: واقعا شانس کسب سهمیه داشتیم و این اغراق نیست. بر حسب اتفاق در این دوره ژاپن که در واترپلو ابرقدرت است، میزبان بود و در انتخابی حضور نداشت‌. آسیا یک سهمیه اضافی داشت و ما می‌توانستیم شانس بیشتری داشته باشیم اما نشد. البته هنوز هم چیزی مشخص نیست و قزاقستان در حد حرف قرار بود به المپیک برود و حتی این موضوع از سوی فینا هم اعلام نشد. ممکن است باز هم مسابقه بگذارند. نمی‌توان با توجه به شرایط گفت که شانس بیشتر یا کمتر شده است، اما این شرایط برای همه کشورها بود.

 

وی در خصوص تفاوت لیگ واترپلو فرانسه و ایران گفت: یکی از بزرگترین مشکل لیگ ایران مالی است. بازیکن قرارداد می‌بند اما هیچ حمایت مالی ندارد. دوستان صمیمی و عضو تیم ملی با تیم پرسپولیس قرار داد داشتند و در حالی که تنها چند بازی آخر مانده بود یک ریال دریافت نکردند. این موضوع خیلی غیر منطقی است. نمی‌شود که در لیگ حرفه ای به خاطر رفاقت بازی کرد. هر بازیکنی که پول بگیرد بازی ارائه می‌دهد، اما در ایران اینطور نیست. تازه باشگاه‌ها هم چون اسپانسر کم است و شرایط اقتصادی کشور خاص است زبانشان دراز است.

 

قاسمی گفت: بازیکن تیم ملی که با پرسپولیس قرارداد داشته هیچ دریافتی نداشته است. پولی هم که فدراسیون به بازیکنان می‌دهد ناچیز است و اکثر ملی‌پوشان در این شرایط بدنبال مربی‌گری هستند. نباید در این شرایط و با سن کم بازیکن به دنبال این چیزها باشد اما وقتی دریافتی ندارد مجبور است‌. بازیکن چیز زیادی نمی‌خواهد. وقتی ۱۰۰ میلیون قرارداد بسته می‌خواهد حداقل ۳۰ میلیون آن را دریافت کند.

 

وی گفت: لیگ هم در فرانسه ناتمام ماند اما من پولم را گرفتم. تا جایی که بازی کرده بودم را تمام گرفتم و بیش از ۸۰ درصد سایر بازی‌ها را نیز دریافت کردم. اینکه بگویند لیگ تمام نشده و پول ندهند که نمی شود. این موضوع به بازیکن ربطی ندارد، اما دست بازیکن به جایی هم بند نیست. ۲ سال پیش با سایپا بازی کردم و مقداری از قراردادم مانده بود که تازه دو هفته گذشته به من پرداخت شد.

 

دروازه‌بان تیم ملی واترپلو در پایان گفت: تفاوت دیگر لیگ ایران و فرانسه نظم و انضباط است‌. در لیگ فرانسه من از همین الان می‌دانم که ماه ۵ میلادی با کدام تیم، در کدام شهر، در کدام باشگاه؟ در چه ساعتی و با چه داوری؟ مسابقه دارم. همه چیز از اول مشخص است اما لیگ ایران اینگونه نیست‌ ۱۰ بار تاریخ برگزاری مسابقات تغییر می‌کند و بازیکن نمی‌تواند حساب باز کند.
 

واترپلو

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: واترپلو تیم ملی واترپلو کرونا ضربه مشخص نیست آبی زد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۴۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اظهار کرد: مراکز ملی سلامت روانی و اجتماعی جامعه (سراج) نماد انسجام و ساختاریافته مداخلات عمیق پیشگیری، درمان و توابخشی در حوزه بهداشت روانی هستند.

وی به نظام ادغام خدمات اجتماعی در در حوزه مراقبت‌های بهداشت روان در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از نقاط بارز و متمایز نظام سلامت در کشور، ادغام حوزه بهداشت و درمان با حوزه سلامت و اجتماعی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بازدید‌های میدانی نمایندگان سازمان بهداشت جهانی از سیستم بهداشت و درمان کشورمان اشاره کرد و نظام ادغام یافته روان در مراقبت‌های اولیه را که با نظر کارشناسی و تخصصی در کشور شکل گرفته، نظامی کاربردی و مترقی در کشور توصیف کرد.

زالی بهداشت روان را حوزه‌ای چند وجهی دانست و ضرورت انجام کار‌های گروهی و بین بخشی را در این حوزه مورد توجه قرار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعامل مراکز سراج با فرمانداری‌ها را به عنوان مراجع ذی‌صلاح ارایه خدمت به مردم نشانه دغدغه متولیان کشور نسبت به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه دانست.

زالی به ساختار چند وجهی اهداف مراکز ملی سراج اشاره کرد و افزود: تنها حوزه بهداشت تولیت بهداشت روان را برعهده ندارد و سایر دستگاه‌ها مثل فرمانداری، بهزیستی، استانداری و سایر دستگاه‌ها برای ارایه خدمات باکیفیت‌تر به مردم در اجرای اهداف طرح مذکور همکاری دارند.

وی صنعتی شدن جامعه و‌شتاب‌شهرنشینی را دو‌عامل مهم در افزایش بروز اختلالات روان در دنیا دانست و ضروت مداخلات پیشگیرانه، بهداشتی، درمانی و‌توانبخشی در زمینه روان را یادآور شد.

رئیس دانشگاه به تغییرات ساختاری اختلالات روان بعد از کرونا اشاره کرد و گفت: تغییر در ساختار بیماری‌های روان بعد از پاندمی کرونا مسئله‌ای جهانی است.

وی با اشاره به اینکه مطالعات بیانگر این موضوع است که از هر سه نفر تا هفت نفر، مبتلا به کرونا بدون در نظرگرفتن تعداد ابتلا، دچار اختلالات روان شناختی شده‌اند اضافه کرد: شایع‌ترین اختلال، اختلال مربوط به خواب، عدم خواب عمیق و مطلوب، افسردگی، اختلال ترس و اضطراب پس از سانحه و کماکان گوشه‌گیری است.

 زالی به مطالعات عمیق و‌کاربردی دانشگاه در رابطه با عوارض کرونا اشاره کرد و افزود: بر اساس نتایج این مطالعات چنانچه فردی بعد از ابتلا به کرونا پس از چهار ماه از گذشت بیماری همچنان عارضه‌های بیماری با او همراه باشد، طبق تعریف دچار کرونای مزمن است.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه بین ۳۵ تا ۴۵ درصد مبتلایان به کوید طولانی یا مزمن با اختلالات روانی آن دست و پنجه نرم می‌کنند خاطرنشان کرد: افسردگی، کاهش اعتماد‌بنفس اجتماعی، اختلال شناختی و حافظه، و اختلال در خواب از مهمترین عوارض روانی کرونای مزمن است.

وی به تحقیقات دانشگاه و انتشار اولین مقالات علمی در دنیا با سرفصل ارتباط سکته مغزی با کرونا اشاره کرد و گفت: افزایش مراکز ملی سراج راهکار مناسبی برای ارتقای بهداشت روان در مبتلایان به کرونای مزمن است.

 زالی عنوان کرد: ایجاد و افزایش مراکز سراج بستر مناسبی برای غربالگری، ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم است.

رئیس دانشگاه یکی از مهمترین دلایل کم‌اظهاری و عدم مراجعه مردم برای درمان بیماری روان را بحث انگ یا برچسب‌زدن در جامعه عنوان کرد و افرود: یکی از اهداف ما برای ایجاد مراکز سراج انگ‌زدایی و ایجاد زمینه مطلوب درمان با حفظ محرمانگی پرونده‌هاست.

به گفته وی طرح ملی سراج ارجاعات مجموعه بهداشت و درمان و نهاد‌های حمایتی مثل فرمانداری و بهزیستی را به‌همراه دارد.

وی به ایجاد ۱۰ مرکز ملی سراج در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اشاره کرد و افزود: به طور کلی با توجه به ترسیم برنامه‌های ملی ایجاد ۱۰۰ مرکز سراج در کل کشور دستور کار است، امروز پنجمین و ششمین مرکز ملی سراج توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در شهرستان دماوند و فیروزکوه به بهره‌برداری رسید و در ماه‌های آتی چهار مرکز دیگر نیز وارد چرخه مدار ارایه خدمت خواهند شد.

رئیس دانشگاه به تاکیدات رییس جمهور با محوریت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شرق تهران اشاره کرد و جذب نیروی انسانی، تامین تجهیزات و تقویت زیرساخت‌های عمرانی را راهکار تحقق این مهم دانست.

وی با بیان اینکه منطقه دماوند با وجود دو جاده مواصلاتی استان مازندران به تهران، مرکزی مهم در ارجاعات تروماست اضافه کرد: بدون تردید با تلاش بیشتر شاهد تحقق و رشد رو به تزاید شاخص‌های بهداشتی و درمانی در منطقه دماوند و فیروزکوه خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • نقد و بررسی کتاب به من نگو فرمانده برگزار شد
  • ۱۰ ضربه بزرگی که اسرائیل از ابتدای جنگ غزه دریافت کرد
  • رشد ۱۹ درصدی بارگیری راه آهن شرق در فروردین ۱۴۰۳
  • سردار شفائی: تمرکز دشمن مقابله با انقلاب و ضربه زدن به ایران در جنوب شرق کشور است
  • تمرکز تروریست‌‌ها در جنوب شرق کشور برای ‌ضربه زدن به ایران
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • زمین لرزه ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر خوی را لرزاند