Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ایجاد تاسیسات گردشگری سراب زز به دلیل وجود معارض محلی متوقف شده است. این در حالی است که تکمیل زیرساخت‌های گردشگری می‌تواند زمینه ایجاد اشتغال و توسعه گردشگری را در این منطقه فراهم آورد.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، استان لرستان دارای ظرفیت‌های فراوانی در حوزه گردشگری است که در صورت توجه می‌تواند زمینه ساز توسعه و ایجاد اشتغال برای اسن استان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سراب زیبای «زز» یکی از این ظرفیت‌های گردشگری است که در شهرستان سلسله قرار دارد و در صورت تکمیل شدن زیرساخت‌ها می‌تواند زمینه جذب گردشگر و رونق اشتغال را در این منطقه فراهم  کند.

در این راستا اقداماتی از قبل صورت گرفته و قرار بود با کمک میراث فرهنگی زیرساخت‌های لازم در این منطقه تکمیل شود که مشاهدات میدانی حاکی از تعطیل شدن عمیلات عمرانی در این منطقه دارد.

به منظور پیگیری موضوع به سراغ معاون اداره کل میراث فرهنگی،  صنایع دستی و گردشگری لرستان رفتیم.

اسکندر فلاحوند در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد با بیان اینکه سال 97، بالغ بر 220 مترمربع سرویس بهداشتی و نمازخانه در منطقه گردشگری سراب «زز» الشتر ایجاد شد، عنوان کرد: قرار بود 9 سکوی پیکنیکی و آلاچیق نیز احداث کنیم اما متاسفانه در ابتدا با معارضان محلی مواجه بودیم که با صورت جلسه زمین واگذارشد.

وی افزود: پس از احداث چند سکوی و آلاچیق مجدد  یک معارض محلی پیدا شد و در حال حاضر پروژه متوقف است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: در حال حاضر نیز مشغول رایزنی هستیم تا از طریق دستگاه قضایی مشکل رفع و مجدد پروژه آغاز شود.

 فلاح‌وند با بیان اینکه در مجموع شهرستان سلسله سرشار از جاذبه‌های طبیعی است، عنوان کرد: دسترسی و نزدیکی به مرکز شهرستان، وجود طبیعت زیبا و چشمه طبیعی سراب «زز» را به منطقه گردشگری تبدیل کرده که با نصب سکو و آلاچیق در مساحتی 600 متر مربع حتی اهالی بومی و بومی نیز می‌توانند از این موقعیت استفاده کنند.

وی بیان کرد: علاوه بر این قرار است صنایع دستی در این منطقه ایجاد شود که این خود بر جذابیت‌های منطقه می‌افزاید.

معاون گردشگری اداره میراث فرهنگی لرستان در خصوص اعتبار مورد نیاز برای ایجاد تاسیسات گردشگری در سراب زز گفت: سال 97، بالغ بر359 میلیون تومان و پارسال 268 میلیون تومان در این منطقه هزینه شد.

سراب «زز» در فاصله حدودا ۵ کیلومتری شهر الشتر قرار داشته و با داشتن آب و هوایی معتدل و خنک در فصل تابستان و وجود طبیعیت زیبا از مناطق مستعد گردشگری محسوب می‌شود.

انتهای پیام/85025

منبع: فارس

کلیدواژه: زز الشتر سلسله گردشگری میراث فرهنگی میراث فرهنگی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۴۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت

 علی سالاروند مدیرکل به همراه محسن امیری رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش حفاظت محیط زیست استان در سفر یک روزه به شهرستان بروجرد، پیگیری‌های لازم را برای انتخاب محلی مناسب برای ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی (موزه حیات‌وحش) انجام دادند و با توجه به الزامات و شرایط مربوطه، جانمایی محل ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی در ورودی باغ پرندگان فدک شهرستان بروجرد که یکی از پر بازدیدترین مکان‌های گردشگری این شهرستان می‌باشد، صورت پذیرفت و طبق قول شهردار پرتلاش بروجرد، بهره‌برداری این محل برای استفاده عموم، ظرف دو الی سه ماه آینده انجام خواهد شد.

سالاروند در این خصوص اظهار داشت؛ موزه‌های تاریخ طبیعی و تنوع زیستی که از جمله مکان‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و نمایشگاهی هستند که می‌توانند در شناساندن هر چه بیشتر زیست بوم‌ها و تنوع زیستی سرزمین‌ها و معرفی گونه‌های گیاهی و جانوری بومی هر منطقه نقش مهمی ایفا کنند و موزه‌ها نقش مهمی در آموزش و ارتقاء فرهنگ حفاظت و حراست از مواهب زیستی خدادادی در هر سرزمین را دارند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با موفق برشمردن ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی در محل قلعه فلک‌الافلاک خرم آباد که صرفا در ایام عید نوروز ۱۴۰۳ با بیش از ۲۵ هزار گردشگر توانسته است آمار بی نظیری از استقبال مردم را نشان دهد گفت؛ با جانمایی موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد در محل باغ فدک می‌توان شاهد استقبال بی‌نظیر عموم از این ظرفیت مهم بود.

سالاروند در پایان ضمن بازدید از باغ پرندگان فدک بروجرد، نکات زیست محیطی لازم را در خصوص لزوم ایجاد شرایط زیستی مناسب برای گونه‌های موجود در این باغ به مسئولین مجموعه یادآور شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، منطقه برتر گردشگری تهران در نوروز
  • جشنواره «رود و ریل» در روستای بیشه لرستان برگزار شد
  • پایان نمایشگاه توانمندی‌های بانوان منطقه آزاد ماکو
  • احداث خیابان و پارک محلی گرکان در منطقه ۱۰ اصفهان
  • جشنواره بازی های بومی محلی در مدارس پارس‌آباد
  • جشنواره رود و ریل در لرستان/«بیشه» در مسیر ثبت جهانی
  • ماجرا مفقودی ۳ دختر چوپان در کرمان
  • ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت
  • ایجاد ۱۲ هزار و ۵۸۵ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی و محلی در قوچان