Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-20@03:41:21 GMT

ورود سازمان لیگ به ماجرای برکناری زیاد سرمربیان

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۴۸۸۰

فریبرز محمودزاده در خصوص جابه‌جایی متعدد مربیان در تیم‌های لیگ برتری واکنش نشان داد و از مقابله سازمان لیگ با این موضوع خبر داد.

به گزارش تابناک ورزشی، این مدیر سازمان لیگ اظهار داشت:‌ در وهله اول باید پرسید آیا در آئین‌‌نامه‌های نقل و انتقالات و یا اجرایی محدودیتی برای تعویض یا تغییر سرمربی یا کادر فنی در باشگاه‌ها وجود دارد؟ جواب منفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی محدودیتی از لحاظ نوشتاری در آئین‌نامه‌ها نداریم. ‌دوم اینکه می‌توان در دنیا تحقیق کرد؛ در دنیا هم چنین محدودیتی نداریم. در دنیا سازماندهی باشگاه‌ها آنقدر قوی است و حواس‌شان جمع است که کاری نکنند تا تغییرات زیاد داشته باشند.

محمودزاده تصریح کرد: محدودیتی در آئین‌نامه‌ها وجود ندارد و به این ترتیب سازمان لیگ هم به عنوان مجری مسابقات یا نقل و انتقالات چنین پیش‌بینی در قانون خودش ندارد. در دنیا خود باشگاه‌ها سخت‌گیری می‌کنند، قرارداد محکم می‌بندد و انتخاب‌های صحیح دارند تا طبق قوانین و اصول مربیگری کمترین تغییر را داشته باشند.

پنجره‌ای برای مربیان نداریم

مسؤول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ با اشاره به نبود قوانین نقل و انتقالاتی برای مربیان عنوان کرد: پنجره‌های نقل و انتقالاتی شامل قوانین بازیکنان می‌شود یعنی یک بازیکن نمی‌تواند غیر از پنجره تابستانی یا زمستانی یا به عنوان سهمیه آزاد، در زمان دیگری به تیم دیگری منتقل شود اما در مورد مربیان چنین چیزی نداریم. چون در دنیا قوانین نقل و انتقالات برای بازیکنان است این مساله مطرح می‌شود که اگر نقل و انتقالات مربیان باز باشد به نوعی ولنگاری به وجود می‌آید. در این جا قانون پیش‌بینی کرده که کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان، به تمامی موارد حقوقی، شکایت‌های رسمی و غیررسمی برای بحث مطالبات یا نوع قرارداد بین بازیکن - مربی با باشگاه و بالعکس رسیدگی کند.

باشگاه حق دارد مربی را عوض کند

محمودزاده با اشاره به اینکه یک مربی قوانین و بازه زمانی نقل و انتقالاتی ندارد، گفت: در اینجا سه حالت به وجود می‌آید. حالت اول؛ باشگاه مربی را کنار می‌گذارد، حالت دوم؛ مربی از باشگاه جدا می‌شود و حالت سوم؛ باشگاه‌ها با هم توافق می‌کنند که مورد بحث ما نیست چون طبق توافق طرفین این انتقال انجام می‌شود.

وی ادامه داد:‌ در حالت اول اگر مربی نتیجه نگیرد آیا باشگاه حق تعویض را دارد؟ وقتی باشگاه این حق را دارد به چه تعداد می‌تواند این کار را انجام دهد؟ ما تعداد نداریم یعنی ممکن است از هفته اول تا پنجم آقای «الف» نتیجه نگیرد یا اصلاً عامدانه کار نکند، باشگاه با او فسخ می‌کند و مربی «ب» را می‌آورد. او نیز تا هفته پانزدهم خوب کار می‌کند اما بعد از آن تیم به هم می‌ریزد. باشگاه راهی ندارد و او را هم عوض می‌کند و آقای «ج» را می‌آورد. پس باشگاه حق دارد به خاطر ساختار خودش مربی را عوض کند. ضمن اینکه مربی هم از آن طرف حق دارد. وقتی او را کنار می‌گذارند کجا باید کار کند؟ پس حالت دوم هم مانند حالت اول متصور است.

مربی با پیامک هم می‌تواند جدا شود

مسئول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ در مورد قوانین قطع همکاری مربی و باشگاه تشریح کرد: اینجا یک نکته حقوقی وجود دارد. سازمان لیگ و کمیته نقل و انتقالات در حالات اول یا دوم تا زمانی که مکاتبه نگیرند کارت صادر نمی‌شود. یعنی اگر باشگاه مربی را کنار گذاشت باید به سازمان لیگ نامه بزند و بگوید که من با مربی قطع همکاری کردم یا او خودش رفته یا ما کنارش گذاشته‌ایم.

وی افزود: در حالت دوم اگر مربی کار را رها کرد و به جای دیگری رفت او هم باید استعفای خودش یا پیام کتبی/پیامک ارسال شده به مدیرعامل آن باشگاه یا نامه به سازمان لیگ برای قطع همکاری با باشگاه را برای ما ارسال کند. طبق قوانین بین‌المللی یک مربی با یک پیامک هم می‌تواند از باشگاه خداحافظی کند. قانونگذار در این حالت می‌گوید، محدودیتی ندارید اما باشگاه می‌تواند شکایت کند و پرونده او به کمیته وضعیت برای طلب خسارت یا جرایم بالاتر فرستاده شود اما نمی‌تواند مانعی برای فعالیت باشد.

نظام باشگاه‌داری صحیح نیست، تغییرات زیاد می‌شود

محمودزاده با مقایسه نقل و انتقال بازیکن و مربی در یک تیم فوتبال، عنوان کرد: ‌تعداد بازیکنان زیاد است و یک تیم می‌تواند 60 بازیکن بگیرد اما سرمربی یک نفر است. بنا به هر دلیلی اگر یک باشگاه دو مربی را جذب کرد و بنا به هر دلیلی دو مربی نتوانستند همکاری کنند، باشگاه نمی‌تواند بدون سرمربی بماند. قانونگذار می‌گوید؛ سازمان لیگ ایران شما نمی‌توانید قانونی بنویسید که مانع حق مسلم یک باشگاه شود. اگر باشگاه به هر دلیلی مثلا تا هفته بیستم دو مربی جذب کرد اما به هر دلیلی نتوانست با آن‌ها کار کند، می‌تواند مربی جدیدی جذب کند اما پرونده این مساله برای رسیدگی به کمیته وضعیت می‌رود.

وی افزود: به دلیل نداشتن نظام باشگاه‌داری صحیح این کار در کشور ما زیاد انجام می‌شود. این نقد وارد است که چرا باشگاه‌ها انتخاب‌های صحیح ندارند و همچنین مطالبات واقعی را به مربی نمی‌دهند ویا برعکس این مساله، زمانیکه استراماچونی رفت استقلال ناراضی بود و برای برگرداندن او تلاش کرد. استراماچونی هم می‌توانست برگردد اما این اتفاق نیفتاد. آیا این مربی طلبش را در فرودگاه امام خمینی گرفت؟ پس چطور توانست کار را رها کند و برود؟ استقلال به جای استراماچونی فرهاد مجیدی را جذب کرد و پرسپولیس هم یحیی گل‌محمدی را به جای کالدرون جذب کرد. به دلیل اینکه پنجره نقل و انتقالات شامل یک مربی و کادر فنی نمی‌شود و در قانون تعداد هم نداریم.

محمودزاده اضافه کرد: این نقض وارد است که تغییرات زیاد، وجهه لیگ، برگزاری مسابقات و ساختار فوتبال ما را به چالش می‌کشد اما در قوانین بین‌المللی چیزی در این زمینه وجود ندارد چون نظام باشگاه‌داری در آنجا درست‌تر است.

نمی‌توانیم محدودیت ایجاد کنیم

مسئول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ در پاسخ به این سؤال که قوانین فیفا طبق چارچوب‌های استاندارد باشگاه‌داری در دنیا نوشته شده و آیا متولی لیگ ایران نمی‌تواند در تعامل با فیفا قوانینی را طبق شرایط فوتبال ایران وضع کند،‌ گفت: آیا ما می‌توانیم برای جلوگیری از این تغییرات زیاد بگوییم باشگاه نباید بیشتر از دو بار مربی خودش را تغییر بدهد؟ طبق قوانین حقوقی فیفا نمی‌توانیم محدودیت ایجاد کنیم. چون موقعیت حقوقی سرمربی یک نفر است و نمی‌توان از حق او عبور کرد. همچنین نمی‌توان گفت باشگاه در طول یک فصل بیش از دو بار حق تعویض سرمربی را ندارد. محدودیتی در این زمینه نداریم.

نظام باشگاه‌داری به کارشناسی بسیار قوی نیاز دارد

وی در مورد اینکه فوتبال ایران با توجه به شرایط داخلی همواره تعاملاتی با فیفا داشته و آیا حالا با توجه به ساختار باشگاه‌ها نمی‌توان برای وضع عوامل بازدارنده جهت جلوگیری از این تغییرات زیاد هم با فیفا مذاکره کرد، اظهار داشت: فیفا تیپ نقل و انتقالات بازیکن را منتشر می‌کند اما یک کلمه نمی‌گوید مربی چکار کند.

محمود زاده در مورد اینکه فیفا با توجه به ساختار استاندارد باشگاهداری در سطح دنیا، نیاز ندیده که در این مورد قوانین منع کننده‌ای را وضع کند، خاطرنشان کرد: قوانین نقل و انتقالاتی بازیکنان در کشور ما که 4فصل است اجرا می‌شود، عینا در فیفا تایید شده، همه چیز طبق پروتکل‌های فیفا در حال انجام است. نمی‌توانیم بگوییم در مورد بازیکن چقدر منظم هستیم اما در مورد مربی چرا اینطور نیست. چون تیپ قرارداد آئین‌نامه‌ای خاصی با توجه به محدودیت زمانی و مکانی برای یک مربی وجود ندارد.

وی افزود: شما نمی‌توانید فضایی را در نقل و انتقالات مربی ایجاد کنید که نه در دنیا پیش‌بینی شده و نه با ساختارهای حقوقی باشگاه‌ها سازگار است. فیفا یک کلمه نمی‌گوید که مربی باید چه کار کند. قانون را هم نمی‌توان برخلاف پروتکل‌های فیفا نوشت و برخلاف دیگر اعضای این نهاد عمل کرد. این مساله به یک کار کارشناسی بسیار قوی در حوزه نظام باشگاه‌داری نیاز دارد که خودشان قوانینی بنویسند تا هر مربی نتواند به باشگاه پشت کند و برود یا به قراردادش پایبند نباشد یا مسائل دیگر، از طرفی بحث مطالبات هم وجود دارد. همین مربیان تعویض شده ببینید چند درصد قراردادشان را از باشگاه گرفته‌اند. آن طرف را هم باید ببینیم و باید بپرسیم که فلان باشگاه تا الان چقدر به سرمربی خودش پرداختی داشته است.

محدودیت باید در سیستم باشگاه‌ها باشد

مسئول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ در مورد اینکه این اتفاقات لیگ داخلی را زیر سوال می‌برد و وجه فوتبال ایران را در دنیا خراب می‌کند،‌گفت: واقعا ساختار باشگاه‌ها قابل نقد است اما ما محدودیت قانونی داریم.

وی در پاسخ به این سوال که‌ آیا سازمان لیگ به عنوان متولی مسابقات داخلی این نقیصه را مورد بررسی قرار می‌دهد تا تغییراتی ایجاد شود، اظهار داشت: ‌بحث بررسی یک مساله است، بحث اینکه ما تا چه حد می‌توانیم تغییراتی ایجاد کنیم که این اتفاقات نیفتند یک مساله دیگر است. ما نمی‌توانیم قوانینی بنویسیم که برخلاف شرایط حقوقی باشگاه‌ها باشد. این بررسی و کار کارشناسی باید بیشتر از درون نظام باشگاه‌ها به وجود بیاید. محدودیت باید در آن سیستم گذاشته شود. باشگاه‌ها باید در انتخاب‌های بهتر قوی‌تر عمل کنند. شما ببینید مربیانی که عوض شدند چه زمانی به تیم‌شان اضافه شده بودند؟ این مساله به باشگاه مبدا مربوط می شود. یعنی بحث انتخاب صحیح‌تر وجود دارد.

سازمان لیگ این اتفاقات را بررسی می‌کند

محمودزاده افزود: یک مربی حق دارد به تیم دیگری برود ولی پرونده به کمیته تعیین وضعیت می‌رود. این ساختار تغییرات زیاد به نظام باشگاه‌داری برمی‌گردد. باشگاه‌ها باید در انتخاباتشان دقت کنند. قوانین قراردادی حقوقی بنویسند که فیلترهای محکم‌تری داشته باشد.خودشان هم سعی کنند رسیدگی کنند. ما نمی‌توانیم یک طرفه بگوییم مقصر مربی است. بررسی موضوعات حق مسلم، کار روتین و بدهی سازمان لیگ است اما باید قوانینی بنویسیم که با حقوق باشگاه‌ها و مربیان منافات نداشته باشد. مطمئنا این موضوع بررسی می‌شود و در این راه از نظرات کارشناسان و رسانه‌ها هم استفاده می‌کنیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری شهیندخت مولاوردی سازمان لیگ تغییر کادرفنی سرمربی برکناری سرمربی سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری شهیندخت مولاوردی کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ نظام باشگاه داری نقل و انتقالاتی تغییرات زیاد باشگاه ها یک مربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۴۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خروج ایران از «ایکو» و «ایکوموس» چه بود؟

روز گذشته بود که خبر انصراف ایران از عضویت در «شورای بین‌المللی موزه‌ها»(ایکو) و «شورای بین‌المللی محوطه‌ها و بناها»(‌ایکوموس) منتشر شد اما ساعاتی پس از انتشار این خبر، مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی با انتشار اطلاعیه‌ای بر تداوم همکاری این وزارتخانه با نهادهای غیردولتی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روز گذشته بود که خبر انصراف ایران از عضویت در «شورای بین‌المللی موزه‌ها» و «شورای بین‌المللی محوطه‌ها و بناها» (‌ایکوموس) و همچنین «شبکه سازمان‌های علمی جهان سوم» که در زمان تصویب عضویت قرار بوده همکاری‌هایی با وزارت فرهنگ و آموزش عالی و به ویژه دانشگاه صنعتی شریف و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران داشته باشد، منتشر شد و بر این اساس در متن نامه رئیس جمهور آمده است:

با توجه به عدم تمایل دولت جمهوری اسلامی ایران به تداوم عضویت در برخی مجامع بین‌المللی، لایحه زیر برای انجام تشریفات قانونی تقدیم می‌شود:

«لایحه اصلاح قانون عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی مصوب ۲۶/ ۱/ ۱۳۶۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن

ماده واحده – ردیف‌های (۱۷) و (۲۵) جدول دوم ذیل ماده واحده قانون عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی مصوب ۲۶/۱/۱۳۶۵ و ردیف (۶۶) فهرست موضوع تبصره (۴) الحاقی به قانون یاد شده مصوب ۳/ ۹ /۱۳۷۰ حذف می‌شوند.»

همکاری با «ایکوم» و «ایکوموس» با جدیت بیشتری دنبال می‌شود

پس از اعلام این خبر بود که پایگاه اطلاع‌رسانی دولت به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با انتشار اطلاعیه‌ای بر تداوم همکاری این وزارتخانه با نهادهای غیر دولتی تاکید کرد؛ در مشروح این اطلاعیه آمده است: «توسعه همکاری‌های بین‌المللی در حوزه میراث‌فرهنگی در اولویت اقدامات وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دولت سیزدهم قرار دارد.

ایران از تجارب بسیار خوبی در همکاری با نهادهای بین‌المللی در حوزه میراث‌فرهنگی و موزه‌داری برخوردار است؛ این اقدامات در دوره جدید فعالیت معاونت میراث‌فرهنگی با جدیت بیشتری با نهادهایی نظیر ایکوم و ایکوموس دنبال می‌شود؛ نهادهایی همچون ایکوم (شورای بین‌المللی موزه‌ها) و ایکوموس (شورای بین‌المللی بناها و محوطه‌های تاریخی) ساختار غیردولتی دارند و حق عضویت در این مجامع در کشور ایران از طریق افراد حقیقی عضو این شوراها پرداخت می‌شود.

بنابراین لایحه اخیر دولت (لایحه اصلاح قانون عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی مصوب ۲۶ فروردین ۱۳۶۵) ناظر بر همین موضوع بوده و اصلاحیه‌ای در جهت قوانین پیشینی تنظیم کرده است؛ طبیعتاً همکاری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با کلیه نهادهای غیردولتی بین‌المللی و ملی در حوزه میراث‌فرهنگی و موزه‌داری با اهتمام بیشتری در جریان است.»

اما این نهادها کجا هستند و چه کارکردی دارند؟

ایکوم

ایکوم یک انجمن عضویت و یک سازمان غیردولتی است که استانداردهای حرفه‌ای و اخلاقی را برای فعالیت‌های موزه ایجاد می‌کند، به‌عنوان انجمن کارشناسان، توصیه‌هایی را در مورد مسائل مربوط به میراث فرهنگی ارائه می‌دهد، ظرفیت سازی و دانش را ارتقا می‌دهد؛ در واقع این نهاد صدای متخصصان موزه در صحنه بین‌المللی است و آگاهی فرهنگی عمومی را از طریق شبکه‌های جهانی و برنامه‌های همکاری افزایش می‌دهد.

اهداف ایکوم ایران:

فراهم ساختن زمینه مساعد برای معرفی و اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم نسبت به موزه در مفهوم بین‌المللی موزه و معرفی موزه‌های ایران در سایر کشورها ایجاد بستر مناسب برای ارتقا، انتقال، بهره‌برداری و… از دانش مرتبط با موضوعات مربوط به موزه در سطح کشور. فراهم کردن زمینه مناسب برای توسعه کمی و کیفی موزه‌های تخصصی، محلی، ملی، مستقل و… در سطح کشور و منطقه حمایت از حقوق و منافع موزه‌ها، کارشناسان حرفه‌ای و سعی در آسیب شناسی و جلوگیری از تخریب موزه‌ها و محوطه‌های میراث فرهنگی فراهم ساختن زمینه مساعد برای ایجاد انواع همکاری متقابل همانند برگزاری نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مشترک، پژوهش‌های مشترک و… در سطح ملی و بین‌المللی از طریق ارتباط با مؤسسات و انجمن‌های ملی و بین‌المللی مانند دانشگاه‌ها، مراکز و مؤسسات علمی و پژوهشی و موزه‌ای، کمیته‌های ملی سایر کشورها، شورای بین‌المللی و مؤسسات بین‌المللی موزه‌ای ایکوموس

سازمان آموزشی، علمی، و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در راستای عمل به وظایف فرهنگی خود در زمینه صیانت از میراث فرهنگی، در سال ۱۹۶۴ در «دومین کنگره معماران و متخصصان بناهای تاریخی» که در شهر ونیز ایتالیا برگزار و به انتشار یکی از مهم‌ترین اسناد جهانی حفاظت از میراث فرهنگی به نام «منشور ونیز» منجر شد، نهادی غیردولتی را تحت عنوان «شورای بین‌المللی بناها و محوطه‌ها» (International Council on Monuments and Sites) بنیاد نهاد که اختصاراً ایکوموس (ICOMOS) نامیده می‌شود؛ ایکوموس تنها سازمان غیردولتی جهانی است که برای تحقق نظریه‌ها و روش‌شناسی و فنون حفاظت از میراث معماری و باستان‌شناختی تلاش می‌کند.

برنامه‌ها و اهداف ایکوموس ایران:

جلب توجه به اهمیت بناها، مجموعه بناها، و محوطه‌های تاریخی و اشاعه شناسایی، حمایت، حفاظت، مرمت و معرفی بناها و مجموعه بناها و محوطه‌های تاریخی از طریق همکاری در سطح ملی و بین‌المللی ایجاد و گسترش مراکز اسناد، فهرست‌های اسناد تصویری و ترسیمی، پایگاه داده‌ها و اطلاعات، و ترویج فناوری‌های جدید در مستندسازی، حفاظت، نگهداری، مرمت، و احیای بناها، مجموعه‌ها و محوطه‌های تاریخی ترجمه و تألیف و نشر، برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی، همکاری‌های تحقیقاتی، فنی و آموزشی عرضه خدمات کارشناسی و مشاوره‌ای پاسداشت و ترویج و احیای سنت‌ها و ارتقای فن‌آوری‌های مؤثر تشویق شخصیت‌های علمی، تخصصی، هنری، فنی، و حرفه‌ای و تقدیر از آن‌ها همکاری با مؤسسات بین‌المللی و منطقه‌ای و سازمان‌های با اهداف مشابه نهادهای بین‌المللی، ظرفیتی برای حفظ و ترویج تاریخ دیرینه ایران زمین

به گزارش ایمنا، فعالیت این نهادهای غیردولتی همفکری و توصیه برای حفاظت از میراث فرهنگی است و راهکارهایی را براساس منشور ونیز و منشور وین و مانند آن ارائه می‌دهند که بتوانیم از آثار تاریخی خودمان بهتر محافظت کنیم؛ این سازمان‌ها، مشارکت را تقویت کرده و باعث افزایش آگاهی اعضا درباره میراث غنی ایران می‌شوند.

اگر نگاه کوتاهی به تعریف هر یک از این سازمان‌ها داشته باشیم متوجه می‌شویم که شورای بین‌المللی موزه‌ها یک سازمان تخصصی موزه‌داری در سطح جهان است که به ارتقا و محافظت از میراث فرهنگی می‌پردازد و ۱۳۷ کشور جهان در آن عضویت دارند و شورای بین‌المللی ابنیه و محوطه‌ها (ایکوموس) نیز سازمانی برای نگهداری و پاسداری از اماکن میراث فرهنگی در سراسر جهان است و در این راستا ایکوموس ایران هم با نیت پاسداشت هویت ملی از طریق ترویج شناخت ارزش‌های نهفته در بناها و محوطه‌های تاریخی تشکیل شده است.

حفاظت از میراث فرهنگی و بناهای تاریخی یعنی حفاظت از یک گنج بی‌بدیل و هویت غنی و ریشه‌دار که می‌تواند به ارتقای سطح دانش و بینش عمومی و اعتلای فرهنگ و هنر کشور و ترویج و اشاعه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی و اسلام منجر شود چرا که ایران کشوری است که در طول سال‌های طولانی با تعداد بی‌شماری سرزمین، تمدن، قوم، زبان، بنا و آئین و رسوم سر و کار داشته است و در این راستا عضویت در سازمان‌های بین‌المللی نه تنها موجب حفظ این تاریخ دیرینه می‌شود، بلکه می‌تواند تبدیل به عاملی مؤثر در معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران باشد و بر این اساس شاهدیم که دولت سیزدهم نیز در این حوزه فعالیت‌های فراوانی را در دستورکار قرار داده که تنها یکی از نمونه‌های آن ثبت پرونده‌های میراث ملموس و ناملموس در عرصه بین‌المللی است.

کد خبر 745330

دیگر خبرها

  • میلان آماده برکناری استفانو پیولی در انتهای فصل؛ پائولو فونسکا گزینه جدید روسونری
  • واکنش مربی بدنساز تیم ملی به ماجرای مصدومیت بیرانوند+فیلم
  • حضور مربی بام ایران در در دوره آموزشی سرمربیان پایه کشتی کشور
  • حضور مربی کشتی آزاد چهارمحال و بختیاری در دوره آموزشی سرمربیان پایه کشتی کشور
  • ورود وزیر امور خارجه به نیویورک
  • ورود حراست وزارت ورزش به ماجرای چاقوکشی در کشتی مازندران
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران
  • ماجرای ورود پارک علوم و فناوری به فیلمنامه‌نویسی
  • ماجرای خروج ایران از «ایکوم» و «ایکوموس» چه بود؟
  • ماجرای خروج ایران از «ایکو» و «ایکوموس» چه بود؟