Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی سرپرست دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی بیش از ۳۱ هزار تن گوشت دام و طیور در استان استحصال شده است.

دکتر سید امید خلیل زاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به کشتار تعداد  ۲۵ هزار و ۴۵۶ رأس دام سبک و سنگین  و تعداد ۱۰ میلیون ۸۳۸ هزار ۶۶۹ قطعه طیور با نظارت این اداره کل در بازده  زمانی سه ماهه اول سال جاری در کشتارگاه‌های دام و طیور  استان، از استحصال  مقدار ۴ هزار ۴۰۹ تن گوشت قرمز  و ۲۷ هزار ۵۲۲ تن گوشت سفید در مجموع ۳۱ هزار ۹۳۱ تن گوشت قرمز و سفید  تحت نظارت های بازرسین بهداشتی دامپزشکی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه گفت: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی است تا محصولی با کیفیت و مناسب به دست مصرف‌کننده برسد.

دکتر خلیل زاده با اشاره به نظارت‌های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای دام و طیور استان  گفت: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاه های سطح استان  پس از کنترل های لازم  توسط بازرسین بهداشتی  مجاز به عرضه در بازار مصرف است.

وی با اشاره به شدت یافتن گرما و افزایش احتمال انتقال بیماری های مشترک از حیوانات به انسان، از عموم شهروندان خواست از خریداری گوشت دام هایی که خارج از کشتارگاه ها ذبح می شوند، خودداری کنند.

سرپرست دامپزشکی استان همچنین تصریح کرد: تمام کشتارگاه های استان به سامانه پیش سرد و بازرسی قبل و پس از کشتار مجهز هستند که از انتقال بیماری های خطرناکی مثل تب کریمه-کنگو به مصرف کنندگان جلوگیری می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دام سبک و سنگین کشتارگاه دام و طیور بیماری مشترک انسان و حیوان دام و طیور تن گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ناصر عسکری‌فرد گفت: تولید خوراک سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور کشور از اهمیت بالای اقتصادی و بهداشتی برخوردار است و کارشناسان دامپزشکی با حضور جهادی و شبانه‌روزی در بندر امام خمینی، بهداشت و سلامت نهاده‌های دامی وارداتی را در همه مراحل تخلیه، بارگیری و حمل به تمام نقاط کشور طبق ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی مورد رصد و پایش قرار می‌دهند و نظارت‌های بهداشتی و تخصصی را اعمال می‌کنند.

وی افزود: این محموله‌ها تحت نظارت و کنترل بهداشتی دامپزشکی و بعد از انجام آنالیز کیفی و انجام آزمایش‌های لازم، در سیستم زنجیره مصرف دام و طیور کشور قرار می‌گیرند.

عسکری فرد ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۹ میلیون تن نهاده دامی وارداتی به کشور تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان خوزستان ترخیص شد که این مقدار نسبت به سال قبل از آن ۱۵ درصد رشد داشته است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان اضافه کرد: با انجام این حجم از واردات نهاده‌های دامی به کشور از بندر امام خمینی تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی، رشد تولید فرآورده‌های دامی، آرامش در بازار مصرف، امنیت غذایی و افزایش اشتغال در این زمینه بیشتر فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • معارفه اعضای نظام دامپزشکی آذربایجان غربی
  • روزانه حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود
  • یک واحد مرغ فروشی متخلف در سبزوار پلمب شد
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شد
  • معدوم کردن ۶ تن فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در خمینی شهر
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ۴ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در زنجان معدوم شد
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • تهیه و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل خطرآفرین است