Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@04:34:18 GMT

همکاری شهرداری در اجرای خط ۲ آبرسانی تبریز

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۴۹۳۰

همکاری شهرداری در اجرای خط ۲ آبرسانی تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز گفت: شهرداری تبریز در پروژه اجرایی خط ۲ آبرسانی به تبریز در راستای حل مشکل کمبود آب در این کلان شهر همکاری می‌کند.

ایرج شهین باهر امروز در جلسه کارگاهی اجرای خط ۲ آبرسانی تبریز، اظهار کرد: این پروژه یکی از مهم‌ترین طرح‌های آبرسانی در استان بوده و اجرای آن نقش مهمی در برطرف شدن مشکلات آب شرب شهر تبریز دارد، به همین منظور شهرداری تبریز آماده همکاری و مشارکت در اجرای این پروژه مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قسمتی از اراضی این پروژه در زمین‌های شهرداری تبریز قرار دارد که نهایت همکاری را با شرکت آب منطقه‌ای استان انجام خواهیم داد تا با سرعت گرفتن اجرای پروژه مشکل کمبود و قطعی آب در کلان شهر تبریز مرتفع شود.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، جلسه کارگاهی اجرای خط ۲ آبرسانی تبریز با حضور معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، رئیس شورای شهر تبریز، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، معاون عمرانی شهرداری و شهرداران مناطق ۱ و ۹ برگزار شده و در پایان جلسه مدیران و مسئولان شهری و استانی از محل اجرای پروژه بازدید کردند و در جریان آخرین وضعیت این طرح قرار گرفتند.

خط دوم آبرسانی تبریز ۱۸۰ کیلومتر طول دارد و از جنوب استان آذربایجان‌شرقی و از مخزن آبگیر سد نوروزلو شهرستان میاندوآب در آذربایجان غربی شروع و با گذر از تبریز تا شهرهای باسمنج و شبستر ادامه می‌یابد. محدوده طرح از غرب به دریاچه ارومیه، از شرق به کوه‌های سهند، از شمال به جاده صوفیان – شبستر و از جنوب به شهر میاندوآب محدود می‌شود.

هدف از اجرای این طرح تصفیه، انتقال و تأمین کمبود آب شرب مورد نیاز ۲۴ شهر و ۳۳۷ روستا(۱۲۰ روستا از توابع استان آذربایجان‌غربی و ۲۱۷ روستا از توابع آذربایجان شرقی)، آب مورد نیاز مراکز صنعتی واقع در امتداد مسیر خط آبرسانی از زرینه رود تا تبریز است.

طرح احداث خط انتقال پشتیبان آبرسانی به تبریز به همت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی مؤسسه عاشورا اجرا می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آب شرب صرفه جویی در آب و برق صرفه جویی در مصرف آب خط انتقال آب طرح آبرسانی بحران کمبود آب شهرداری تبریز ایرج شهین باهر شهردار تبریز آذربایجان شرقی آبرسانی تبریز شهرداری تبریز خط ۲ آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۴۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: مالک رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم در سال جاری به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فراروی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تامین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است اما اگر ما برنامه نداشته باشیم، اقدامی انجام نخواهد شد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده، تعیین تکلیف شود، تشریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم بیان کرد: نقطه قوت این استان فعالیت موثر بخش خصوصی است که باید زمینه های فعالیت بی‌دغدغه‌اش را فراهم کنیم.

وی در عین حال یادآوری کرد: باید در ابتدا مسئولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است، دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریتی استان باشد.

رحمتی مطرح کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است، نظام برنامه‌ریزی و اداری استان باید برنامه محور، مطالبات و نظارت‌ها نیز براساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه‌ریزی‌ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود، ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

وی بیان کرد: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد که باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم، مدیرکلی که نتواند مولدسازی کند مدیر نیست.

وی افزود: محیط زیست نباید مانع جهش تولید شود بلکه راهکارهای رفع موانع را باید پیدا کند مثلا لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن، حفظ محیط زیست استان تامین شود.

 

دیگر خبرها

  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • اجرای ۱۲ پروژه آبرسانی در رامسر
  • بازآفرینی ۵۰۰۰ مترمربع از میدان ساعت تبریز
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی جدید الاحداث در یزد
  • اجرای ۷ پروژه شاخص در منطقه ۵ اصفهان
  • تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌‎های زودبازده مشهد
  • توزیع ۱۰۰ هزار تن آسفالت در پهنه غرب و شمال‌غرب تبریز
  • اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز