Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون امور عمرانی استاندار کرمان گفت: مجموعه تله‌کابین کرمان تا پایان پاییز امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر "مصطفی آیت‌الهی‌موسوی" در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر اخیر مدیرعامل موسسه اعتباری ملل به استان کرمان گفت: باتوجه به اینکه استان کرمان به دنبال راه‌اندازی شهر هوشمند برای استقرار استارت آپ‌ها است لذا به اتفاق مدیرعامل موسسه اعتباری ملل از مجموعه نساجی بافته‌ها در جاده تهران و سایت خانه‌سازی برای هوشمندسازی یکی از این دو مجموعه بازدید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بازدید مدیرعامل موسسه اعتباری ملل از پروژه بام کرمان بیان کرد: در بازدید از پروژه بام کرمان و تله‌کابین مقرر شد مجموعه تله‌کابین کرمان تا پایان پاییز امسال به بهره‌برداری برسد اما پروژه بام کرمان با یکسری محدودیت‌ها روبروست که باید مجوزاتی را اخذ کند گفتنی است که میراث فرهنگی اعلام کرده که پیمانکار پروژه بام کرمان طرح خود را باید براساس ضوابط و مقررات میراث تهیه و به وزرات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای اخذ مجوز ارایه دهد، اما احتمالا فضای سبز این مجموعه تا پایان سال به اتمام برسد.

معاون امور عمرانی استاندار کرمان ادامه داد: مجتمع برلیان ملل که در نزدیک میدان سرآسیاب با زیربنای حدود ۲۲۰ هزار مترمربع در ۵ طبقه در حال احداث است هم اکنون در مرحله اسکلت بندی است که تقریبا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که این مجموعه نیز طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در خود بازارچه، نمایشگاه و ... جای خواهد داد که مقرر شده است ظرف ۲۴ ماه (دو سال) آینده به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به مشکلات ترافیکی میدان سرآسیاب، اظهار کرد: طرح بهینه‌سازی و ترافیکی میدان سرآسیاب به مدیرعامل موسسه اعتباری ملل پیشنهاد شد که در این دیدار نیز مدیرعامل موسسه اعتباری ملل متعهد شدند که در حد ۵ میلیارد در این طرح مشارکت داشته باشند بنابراین مقرر گردید که شهرداری این طرح را به موسسه ارایه داده تا کار را آغاز کنند.

آیت اللهی موسوی با اشاره به سایر دستاوردهای این سفر عنوان کرد: به اتفاق مدیر عامل موسسه اعتباری ملل از بناهای تاریخی شهر کرمان بازدیدی داشتیم تا بتوانیم مشارکت آنها را در مرمت و احیای کاروانسراهای قدیمی شهر کرمان را داشته باشیم که در این بازدید مدیرعامل موسسه اعتباری ملل قول مساعد برای احیا و مرمت کاروانسرای جهر و حاج آقا احمد را دادند و مقرر شد که مشاوران این موسسه به بررسی این کاروانسراها و کاربری که می‌توانند برای آنها تعریف کنند، بپردازند.

وی در خصوص توافقات دیگر استان با موسسه اعتباری ملل گفت: باتوجه به اینکه وزیر بهداشت و درمان تفویض اختیار به استاندار کرمان و رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص راه‌اندازی بیمارستان‌ها را داده بنابراین مقرر شده موسسه اعتباری ملل ظرف دو هفته آینده توافقنامه احداث بیمارستان جایگزین بیمارستان شفا را به صورت مشارکتی تنظیم کرده تا به تصویب برسد.

معاون امور عمرانی استاندار کرمان افزود:  سال‌ها پیش برای احداث بیمارستان جایگزین شفا در ورودی شهر کرمان زمینی انتخاب و حتی کارگاه احداث این بیمارستان نیز تجهیز و عملیات اجرایی این پروژه تا حدودی آغاز شد که به دلیل وجود معارض از ۵۰ هکتار تعیین شده برای این بیمارستان، تنها ۳۰ هکتار آن باقی ماند اما پس از تغییر مدیریت دانشگاه علوم پزشکی، نظر دانشگاه برای احداث بیمارستان در ورودی شهر کرمان تغییر کرد و جایگزین بیمارستان کنونی شفا، بیمارستان جدیدی با تجمیع ساختمان های فعلی شفا خواهد بود که البته پیشنهاد خوبی است زیرا ساختمان های بیمارستان کنونی شفا پراکنده بوده و شاید استحکام مناسبی هم نداشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداری کرمان تله کابین اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی موسسه ملل مدیرعامل موسسه اعتباری ملل احداث بیمارستان استاندار کرمان بهره برداری شهر کرمان بام کرمان تله کابین تا پایان مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال فعالسازی هزار و ۹۶۰ واحد صنعتی راکد هدفگذاری شد

مقیمی معاون وزیر و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، درباره برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه احیای واحدهای راکد کشور، گفت: مهم ترین رویکرد این وزارتخانه در راستای ظرفیت‌بخشی به واحدهای صنعتی است که زیر ۵۰ درصد ظرفیت خود در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع برای احیا و افزایش ظرفیت حدود پنج هزار و ۲۶۰ واحد راکد و با ظرفیت پایین در سال جاری برنامه ریزی شده است، افزود: سال ۱۴۰۲ در بخش احیای واحد های راکد هزار و ۸۱۱ واحد صنعتی در کشور به چرخه تولید بازگشت.

وی با اشاره به اینکه طی سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ روند بهره برداری از واحدهای صنعتی در شهرک های صنعتی کشور حدود ۱۱ درصد افزایش داشت، افزود: ۴۷ هزار واحد صنعتی در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری رسید و سال ۱۴۰۲ این رقم به بهره برداری ۵۳ هزار واحد در شهرک های صنعتی افزایش یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • اقدام غیر قانونی در شرکتی کردن پرسنل سابق موسسه اعتباری نور
  • بهره‌برداری از ۶ طرح ورزشی و آموزشی در اندیمشک
  • ۱۱ طرح صنعت آب و برق استان سمنان بهره‌برداری شد
  • بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی سمنان
  • امسال فعالسازی هزار و ۹۶۰ واحد صنعتی راکد هدفگذاری شد
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره‌برداری از ۸۶ باب زمین چمن مصنوعی در آذربایجان‌غربی
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور