Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از اعلام دوباره شرایط فورس ماژور در تمامی بنادر صادراتی نفت لیبی، ایالات متحده آمریکا طرف های درگیر در بحران لیبی را تهدید کرد اگر به ضربه زدن به اقتصاد این کشور ادامه دهند با تحریم مواجه خواهند شد.

به گزارش «انرژی امروز» از اویل پرایس، پس از گذشت شش ماه از محاصره بنادر لیبی و عدم صادرات نفت این کشور، روز جمعه شرکت ملی نفت لیبی NOC اعلام کرد که شرایط فورس ماژور را در تمامی صادرات نفت لیبی بالا برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای سال جاری، و بعد از اینکه نیروهای ژنرال خلیفه حفتر بنادر صادراتی این کشور را به تصرف خود درآوردند، شرکت ملی نفت لیبی شرایط فورس ماژور را در بنادر صادراتی حریقا Hariga ، برقا Brega ، زویتینا Zueitina ، اسسیدر Es Sider و راز لانوف Ras Lanuf را اعلام کرد.

با این شرایط تولید نفت لیبی فقط به روزانه 100 هزار بشکه رسید درحالی که قبل شدید درگیریهای این کشور، تولید نفت لیبی 1.2 میلیون بشکه در روز بود.

لیبی این بار امارات متحده عربی را بهدست داشتن در حاصره بنادر صادراتی این کشور متهم می کند. سفارت ایالات متحده در لیبی از دخالت نیروهای خارجی در لیبی اظهار تاسف کرده است. سفیر آمریکا در لیبی می گوید درهای به روی هر کسی که سلاح خود را زمین بگذرد، دخالت های خارجی را رد کند و باهم بر سر رسیدن به راه حلی صلح طلبانه گفت و گو کنند، باز است. اما کسانی که به قصد ضربه زدن به اقتصاد لیبی را دارند و بر طبل جنگ می کوبند منزوی شده و با خطر تحریم مواجه هستند.

 

برچسب هاایالات متحده آمریکا شرکت ملی نفت لیبی لیبی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا شرکت ملی نفت لیبی لیبی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو بنادر صادراتی نفت لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش کنگره آمریکا برای فروش تیک‌تاک ادامه دارد

خبرگزاری علم و فناوری آنا، تلاش برای وادار کردن بایت دنس مالک چینی تیک تاک، به فروش اپلیکیشن رسانه‌های اجتماعی توسط کنگره ایالات متحده ادامه دارد. مجلس نمایندگان تحت کنترل جمهوری خواهان این اقدام را در یک بسته قانونی ۹۵ میلیارد دلاری گنجانده است.

لایحه جدید به بایت دنس یک سال فرصت می‌دهد تا این برنامه را بفروشد و حمایت ماریا کانتول، رئیس کمیته بازرگانی سنای ایالات متحده را به دست آورد، که حمایت او شانس تبدیل شدن به قانون را به شدت افزایش می‌دهد.

لایحه قبلی که ماه گذشته توسط مجلس تصویب شد با حمایت قوی دو حزبی به بایت دنس تنها شش ماه اجازه فروش می‌داد. بسیاری از قانونگذاران و رئیس جمهور جو بایدن می‌گویند که تیک‌تاک خطرات امنیت ملی را به همراه دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی خود را به اشتراک بگذارد، در حالی که تیک‌تام اصرار دارد که هرگز داده‌های ایالات متحده را به اشتراک نگذاشته است و هرگز این کار را نخواهد کرد.

 کانتول در بیانیه‌ای گفت: من بسیار خوشحالم که رئیس‌جمهور و رهبران مجلس توصیه من برای تمدید دوره واگذاری بایت دنس از شش ماه به یک سال را در نظر گرفتند.

تمدید دوره واگذاری برای اطمینان از وجود زمان کافی برای خریدار جدید برای انجام معامله ضروری است.

سخنگوی تیک‌تاک در بیانیه‌ای گفت: «مایه تاسف است که مجلس نمایندگان از پوشش کمک‌های مهم خارجی و بشردوستانه برای اجرای این لایحه استفاده می‌کند».

این شرکت گفت که محدودیت‌های اعمال شده بر روی این اپلیکیشن، حق آزادی بیان کاربران را که توسط متمم اول قانون اساسی ایالات متحده محافظت می‌شود، نقض می‌کند و بر ۷ میلیون کسب‌وکار آمریکایی که به گفته او از این برنامه استفاده می‌کنند، تاثیر می‌گذارد.

کانتول در مصاحبه‌ای با رویترز  گفت: می‌خواهد قانونی برای رفع نگرانی‌های گسترده در مورد برنامه‌های خارجی که در دادگاه مطرح می‌شوند، بررسی کند و افزود که ما می‌خواهیم قوی‌ترین ابزاری باشد که می‌توانیم به دست آوریم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هکر‌های چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند
  • گروه ۷ کشور‌های همکاری کننده با روسیه را تهدید به تحریم کرد
  • تلاش کنگره آمریکا برای فروش تیک‌تاک ادامه دارد
  • بقای حماس بعد از جنگ، یعنی از بین رفتن بازدارندگی اسرائیل
  • بایدن : تحریم‌ ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کنیم / این تحریم‌ها، رهبران و نهاد‌های مرتبط با سپاه، وزارت دفاع و برنامه موشکی و پهپادی ایران را هدف قرار می‌دهند
  • تله تل‌آویو برای واشنگتن/ آیا اسرائیل، آمریکا را وارد تنش با ایران می‌کند؟
  • ندای مواضع ضدونقیض از درون کاخ‌سفید؛ اسرائیل می‌تواند آمریکا را وسط تنش با ایران بیاندازد؟
  • آمریکا به بهانه حمایت از مخالفان مادورو تحریم‌های نفتی ونزوئلا را تمدید می‌کند
  • (تصاویر) از اهتزاز پرچم حزب‌الله تا آتش زدن پرچم آمریکا در قلب ایالات متحده
  • فیلم‌های دوهفته کارگردانان کن اعلام شد