Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر امروز در بازدید از بیمارستان  در حال ساخت شهدای هسته‌ای بوشهر با قدردانی از پیمانکار طرح گفت: پیشرفت طرح با وجود شرایط اقتصادی و نوسان قیمت‌ها بسیار خوب است و دانشگاه علوم پزشکی و پیمانکار در تلاش هستند تا این طرح مهر آماده بهره برداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با قدردانی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای پیگیری اجرای این بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی افزود: علاوه بر پیگیری‌های صورت گرفته از سوی استان، وزیر بهداشت هم حمایت لازم را از این طرح داشته است.

بیشتر بخوانید

پول باشد، بیمارستان هسته‌ای بوشهر پاییز راه‌اندازی می‌شود

استاندار بوشهر با بیان اینکه وزارت بهداشت تاکنون ۲۸ میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر هزینه کرده است، ادامه داد: بیمارستان شهدای هسته‌ای مراحل پایانی کار خود را می‌گذراند و با نگاهی که وزارت بهداشت دارد به سرعت تکمیل خواهد شد تا در شرایط کرونا که مرکز استان نیازمند یک بیمارستان مجهز است، از آن بهره‌مند شود.

گراوند عنوان کرد: تکمیل بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر برای استان حیاتی است تا دانشگاه علوم پزشکی با دغدغه کمتری به خدمات رسانی درمانی به مردم ادامه دهد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکز درمانی بیمارستان هسته ای وزارت بهداشت ویروس کرونا شهدای هسته ای هسته ای بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان گناباد و بجستان درانتظار ماده ۲۳،بیمارستان جدید به شهر‌های زیر۵۰ هزار نفرتعلق نمی‌گیرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بر اساس بخشنامه‌ای که از سوی وزارتخانه بهداشت صادر شده به شهر‌های زیر ۵۰ هزار نفر بیمارستان جدید تعلق نخواهد گرفت که این موضوع باعث ایجاد مشکلات جدی شده است.

رضا احمدی با بیان اینکه بیمارستان دوم گناباد و بیمارستان ۶۴ تختخوابی بجستان منتظر دریافت ماده ۲۳ از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند، افزود: بیمارستان دوم گناباد و بیمارستان ۶۴ تختخوابی بجستان در پیچ و خم بخشنامه‌های وزارت بهداشت قرار گرفته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: تکمیل بخش تخصصی بیمارستان علامه «بهلول» این دانشگاه در وسعت ۳۰۰۰ متر مربع شامل تخت‌های بستری، بخش سوختگی و ناباروری نیازمند یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی در خصوص وضعیت بخش سوختگی این مرکز افزود: بخش سوختگی این دانشگاه به یک بخش تخصصی با ۳۴ تخت تبدیل شده که شامل ۲۶ تخت روانپزشکی، ۶ تخت برای سوختگی و یک بخش هم برای ناباروری با سطح دو است.

احمدی با بیان اینکه بودجه مورد نیاز برای بخش سوختگی ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: تاکنون فقط ۲۵۰ میلیارد ریال آن اختصاص یافته است. البته پروژه‌های این بخش برای اینکه از حمایت‌های لازم برخوردار شوند باید ماده ۲۳ را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه طی این مدت کار در بخش سوختگی به هیچ عنوان متوقف نشده و پروژه فعال و اکنون با پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصد است افزود: بخش سوختگی بیمارستان بهلول به یک بخش تخصصی تبدیل شده است.

 

دیگر خبرها

  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • بیمارستان گناباد و بجستان درانتظار ماده ۲۳،بیمارستان جدید به شهر‌های زیر۵۰ هزار نفرتعلق نمی‌گیرد
  • کشف ۲۸۳ پیکر در گور جمعی در محوطه مرکز درمانی ناصر در غزه
  • افزایش ۵۰ درصدی تعرفه گذاری خدمات پرستاری
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی بیمارستان بهلول گناباد