Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی جنتی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، درباره فعالیت این شرکت اظهار کرد: این شرکت‌ دانش‌بنیان در زمینه طراحی، ساخت و نصب راکتورهای گلاس‌لایند و انواع پلنت‌های شیمیایی فعالیت می‌کند. سطوح داخلی گلاس‌لاین‌ها با پوششی از شیشه است که این پوشش از خوردگی جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آن‌جا که خوردگی شیمیایی تجهیزات همیشه یکی از چالش‌های بزرگ در این نوع صنایع بوده بنابراین تجهیزات گلاس لاین از پرکاربردترین تجهیزات مقاوم در مقابل انواع شرایط خورنده است، لذا این امر مهم انگیزه‌ای برای شروع یک فعالیت ویژه برای دستیابی و سپس توسعه تکنولوژی ساخت تجهیزات شد.

وی تصریح کرد: این شرکت با هدف متمرکز کردن ساخت و تولید انواع تجهیزات گلاس لایند توسط گروه تاسیس شد و از بدو تأسیس این شرکت با تکیه بر دانش علمی و فنی و تجربیات عملی گروه و هم‌چنین با تلاش مستمر و بهره‌گیری مطلوب از فرصت‌ها موفق شد این صنعت استراتژیک را در کشور پایه گذاری کند.

جنتی ادامه داد: این شرکت هدف خود را به حداقل رساندن مشکلات خوردگی و بی‌نیازی صنایع شیمیایی و پتروشیمی کشور به واردات تعریف کرده است. این شرکت دانش‌بنیان در تلاش است با بروزرسانی و ارتقای فنی، کیفی و کمی محصولات و خدمات خود مطابق با استانداردهای جهانی علاوه بر رفع نیازهای صنایع داخلی کشور، با حضور هوشمندانه در بازارهای جهانی، گامی استوار در جهت سربلندی کشور بردارد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: این فناوری در صنایع پتروشیمی، مواد اولیه دارو، شوینده‌ها و صنایع مواد کود و سموم دفع آفات کاربرد دارد. از نظر کمی ظرفیت تولید این شرکت در سال چیزی حدود 130 دستگاه است ولی از نظر رنج تولیدات ظرفیت 60 لیتر راکتور تا 20 هزار لیتر را دارد.

جنتی با بیان اینکه قبلا این تجهیزات را از خارج وارد می‌کردیم، گفت: کشورهایی که در دنیا تجهیزات گلاس‌لایند را می‌سازند 11 کشور بوده که ایران نیز به جمع آنها اضافه شده است. از آنجا که گلاس‌لاین مصارف خاص و دوگانه‌ای دارند، بنابراین از زمان جنگ تا کنون تحریم‌های شدیدی برروی این تجهیزات اعمال می‌شد. ما در گذشته وابستگی شدید به واردات داشتیم ولی طی چند سال گذشته از واردات این محصول استراتژیک بی‌نیاز شدیم. این شرکت دانش‌بنیان در حال حاضر کل نیازهای دارویی و پتروشیمی و شوینده‌ها را برطرف ‌می‌کند.

وی با بیان اینکه 100 درصد نیاز بازار داخلی را تامین می‌کنیم، اظهار کرد: هم‌اکنون صادرات به کشورهای دریای خزر، هندوستان، ترکیه انجام می‌شود تا جاییکه نزدیک 50 راکتور به خارج صادر کردیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این دستگاه‌ها عمدتا از نظر کیفیت قابل رقابت با برندهای خارجی است و بحث ادعا نیست؛ بلکه تست‌هایی استاندارد ره به طور کامل طی کرده‌ است. بحث دیگر خدمات پس از فروش و قیمت پایین این محصول است. می‌توان گفت کیفیت این محصولات در حد بهترین برندهای دنیا ولی با قیمت یک پنجم عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در این شرکت‌ دانش‌بنیان نزدیک 100 نفر مشغول به فعالیت هستند، گفت: طرح توسعه شرکت را تا پایان سال‌جاری در دستور کار خود قرار دادیم، امیدواریم به سرانجام برسد. تقریبا ظرفیت را از نظر فضای تولیدی به حدود 3برابر خواهیم رساند.

جنتی ادامه داد: این تجهیزات به عنوان یک اختراع یا ابداع و دانش جدید که تولید شده باشد نیست بلکه دانش آن را در دنیا می‌فروشند. از آنجا که ایران تحریم بود امکان انتقال تکنولوژی و دانش‌ فنی به کشور امکان‌پذیر نبود؛ ولی در کل ما در داخل کشور از ابتدا با این محصول کار کردیم و با فناوری آن آشنا شدیم و توانستیم به تکنولوژی آن دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به تاثیر نوسانات نرخ ارز، افزود: قیمت دلار به هر میزان در تولید هر تجهیزی وابستگی به واردات داشته باشد تاثیرگذار است، بنابراین نوسانات نرخ دلار برای تامین برخی از کالاهای خارجی که وارد می‌شود بی‌تاثیر نخواهد بود. همچنین وقتی در داخل کشور افزایش قیمت باشد به طور یقین مستقیما روی تهیه کالای داخلی تاثیر می‌گذارد.

جنتی به همکاری صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: لزوما همکاری این حوزه به نوعی به‌همدیگر گره خورده است و نیاز دارد که هر کدام از بخش‌ها نیازهای همدیگر را شناسایی و در جهت رفع آنها گام بردارند. بنابراین پیوند مهمی است باید نیازها را در صنعت شناسایی و بعد آنها را به عنوان صورت مسئله به دانشگاه ارائه کرد. اگر دانشگاه‌ها کمک کند قطعا توسعه شتاب بیشتری به خود می‌گیرد. متاسفانه هم‌اکنون دانشگاه و صنعت کشور به صورت جزیره‌ای و مستقل از هم عمل می‌کنند.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان پلنت شیمیایی گلاس لاین خوردگی صنعت نفت داروسازی تکنولوژی نصب راکتور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان خوردگی صنعت نفت داروسازی تکنولوژی نصب راکتور شرکت دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمد مخبر، عصر امروز با حضور در پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس ضمن شرکت در سیزدهمین نشست هیات امنا از جدیدترین دستاوردهای شرکت های دانش بنیان این مجموعه علمی در حوزه تولیدات و تجهیزات پزشکی، دارویی، حمل و نقل و طراحی و ساخت تجهیزات هواپیما، مالی و بانکی، صنعتی و انرژی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان جدیدترین تولیدات علمی و فن آور شرکت های دانش بنیان این مجموعه و برخی مشکلات آنها قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور طی سخنانی در سیزدهمین نشست هیات امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت با تاکید بر اینکه پارک فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود و در مجامع بین المللی حضور فعالانه داشته باشد، گفت: بخش علمی و فناوری مزیت کشور است و باید در سطح کشور چنین پارک های علم و فناوری توسعه و گسترش یابد و همچنین با وجود دیپلماسی و سیاست خارجی فعال دولت سیزدهم و عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان های مهم اقتصادی و تجاری بین المللی، باید شرکت های دانش بنیان از این مزیت حداکثر استفاده را ببرند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مزیت کشور و جمهوری اسلامی، وجود نیروی جوان و نخبه است که خداوند به این کشور عطا کرده و مسئولین دولتی و حکومتی باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند.

مخبر با اشاره به پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حمله موشکی نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی با اشاره به اهمیت پارک‌های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان به عنوان نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم و بهترین مدل اداره و حل مسائل کشور تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری باید به همه ارکان دولت برای بهره‌گیری از چنین فرصتی در راستای حل مشکلات وزارتخانه‌ها کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: آینده اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه مزیت کشور و جمهوری اسلامی ایران در همین بخش است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باید پس از شناسایی بسترهای دانش بنیان وزارتخانه‌ها به شرکت‌های دانش بنیان ماموریت دهد تا به حل مشکلات آنان کمک کنند.

وی همچنین با تاکید براینکه با حضور و بازدید از نمایشگاه ها و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و تلاش های جوانان نخبه، خلاق، مدیر و مدبر به وضوح مشاهده می کنیم که تمام مشکلات و مسایل کشور توسط این جوانان حل شدنی است، تصریح کرد: در زمان بروز هر گونه مشکل و مسأله با مراجعه به نیروی های نخبه، جوان، با انگیزه، دیندار و وطن پرست توانستیم در حداقل زمان ممکن با بهترین کیفیت و کمترین هزینه بسیاری از مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.

مخبر با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدی و اصلی دولت سیزدهم فعال کردن شرکت های دانش بنیان است، افزود: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور همواره بر فعال کردن بیش از پیش حرکت شرکت های دانش بنیان تاکید کرده و دستورات لازم را در این زمینه صادر کرده اند که با توجه به حرکت صنعت و اقتصاد در دنیای امروز به سمت فناوری های دانش بنیان، هوش مصنوعی و فناوری های پیشرفته و با توجه به مزیت کشور در داشتن نیروهای جوان و نخبه، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی اظهار کرد: وزارتخانه‌ ها موظف هستند حمایت از حرکت دانش بنیانی در کشور را دنبال کنند که در همین راستا معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مسایل و خواست های این شرکت های دانش بنیان را در دولت مرتب دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به برخی مشکلات فعالیت های شرکت های دانش بنیان تاکید کرد: دستگاه‌ ها باید به محصولات و دستاوردهای این شرکت ها اطمینان کنند و همچنین مسائل مالی و ارزی، گرفتن سهم بازار داخلی و خارجی و صادرات محصولات آنان در دولت پیگیری می شود.

معاون اول رئیس جمهور به نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تاکید کرد: جهش تولید بدون تکیه به نیروهای نخبه، خلاق و شرکت‌های دانش بنیان میسر نیست و در بازدید از تمام بخش های پارک فناوری پردیس محصولات و تولیدات بخش های مختلف این مجموعه افتخارآمیز است تا جاییکه برخی محصولات تنها در دو کشور جهان تولید می شود. با این حال مردم از چنین افتخارآفرینی توسط جوانان نخبه و تحصیلکرده ایرانی کمتر مطلع هستند و در کشور به چنین دارایی و ظرفیت عظیم کمتر توجه می شود.

در این بازدید سه ساعته که با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفت، دو مجموعه فناورانه جدید نیز افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد خبر 845133 برچسب‌ها استارت‌آپ تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان دولت سیزدهم محمد مخبر

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • پارک فناوری پردیس به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • افزودن ۹ واحد صنعتی به جمع شرکت‌های دانش بنیان‌های کشور