Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@21:20:28 GMT

روحانی: آزمون مهمی پیش روی اروپایی‌هاست

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۸۱۸۰

روحانی: آزمون مهمی پیش روی اروپایی‌هاست


به گزارش  تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت، بیانات رهبر معظم انقلاب خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی را بسیار مهم و با اهمیت ارزیابی کرد و گفت: برداشت من از سخنان ایشان اینگونه بود که مقام معظم رهبری مثل همیشه راه حل عبور از شرایط سختی که در آن قرار گرفته‌ایم را انسجام، تعاون، وحدت و دست همدیگر را گرفتن، می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: طبق قانون اساسی تفکیک قوا وجود دارد و سه قوه به نوعی در فعالیت‌های خود در چارچوب قانون اساسی از استقلال برخوردار هستند اما این تفکیک قوا و استقلال به معنای تعارض و پیگیری اهداف مستقل نیست. قوای سه گانه هر کدام وظایف خود را در راستای اجرای عدالت، قانون‌گذاری و امور اجرایی بر عهده دارند اما این موارد، سه هدف جداگانه‌ نیست بلکه همگی یک هدف واحد داریم و آن خدمت به مردم است.

دکتر روحانی تاکید کرد: وظیفه قوای سه گانه به تعبیر شهید مدرس خدمت و نوکری برای مردم است و بنابراین معتقدم همه قوای سه گانه باید در نوکری برای مردم و نه امور دیگر، مسابقه بگذارند.

رئیس جمهور گفت: تریبون‌هایی که در اختیار ما قرار گرفته امانتی است که مردم آن را به ما دادند و این تریبون‌ها برای این است که از آنها برای تبیین درد و مشکل مردم و راه حل آن استفاده کنیم و در برابر دشمنان ملت بایستیم لذا مردم این اجازه را به ما نمی‌دهند که خدای ناکرده بخواهیم از تریبون‌ها برای پیگیری مبارزات حزبی و انتخاباتی استفاده کنیم.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: در جلسات روسای قوا هر سه یک بیان و هدف واحدی را تبیین می‌کنیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت دست دوستی به سمت قوه مقننه و قوه قضاییه دراز می‌کند، اظهار داشت: تا لحظه آخر افتخار ما این است که به مردم خدمت کنیم و به مقام معظم رهبری قول می‌دهم همانطور که ایشان توصیه کردند که دولت باید تا روز آخر به خدمت خودش ادامه دهد، اعلام می‌کنم که دولت با همه توان تا روز آخر، تا ساعت و لحظه آخر، مثل روز اول با همان روحیه و نشاط، بدون اینکه به حاشیه‌سازی‌هایی در کنار و گوشه توجه کند، خدمت به مردم را ادامه می‌دهد

دکتر روحانی خطاب به مردم تصریح کرد: همه بدانند هدف همه قوای سه‌گانه تحت لوای هدایت‌های مقام معظم رهبری این است که نگذاریم آمریکا و صهیونیسم و ارتجاع منطقه در پیشبرد اهدافشان موفق شوند.

رئیس جمهور با بیان اینکه روند امور به تدریج در حال بهبود است، اظهار داشت: رشد صنعتی در ماه خرداد نسبت به اردیبهشت ماه حدود ۱۰ درصد رشد داشته است و حرکت به سمت رشد اقتصادی آغاز شده و از ۳۱ مرز زمینی که با کشورهای همسایه داریم که آخر پارسال و اوایل امسال همه آنها بسته بود امروز از این تعداد ۲۱ مرز بازگشایی شده است بنابراین گام به گام در حال غلبه بر مشکلات هستیم.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: دولت دوازدهم در آستانه آخرین سال خود قرار دارد سخت‌ترین‌ سال پایانی همه دولت‌ها، سال پیش روی این دولت است اما در عین حال با نشاط و روحیه و امید به مسیر خود ادامه می‌دهیم.

رئیس جمهور با قدردانی از ایستادگی، مقاومت مردم ایران در مقابل مشکلات اظهار داشت: باید در برابر این حجم از صبر و تحمل مردم سر تعظیم فرود بیاوریم ضمن اینکه هزینه‌ای که مردم پرداخت می‌کنند برای استقلال کشورشان است و بی‌تردید اگر ایران می‌خواست تسلیم قدرت‌های بزرگ باشد شرایط مادی کشور اینگونه نبود ملت ایران حاضر نشده استقلال خودر ا بفروشد و قدرت ملی خود را تضعیف کند و این یک ارزش ملی است و هیچ‌کس حق ندارد از این ارزش ملی کاسبی کند.

دکتر روحانی گفت: تجربه ما در کرونا نشان داد که حاکمیت واحد، راه چاره اصلی برای حل مشکلات مهم کشور است و امروز همه باید آن حاکمیت واحد را در برابر بیماری و مشکلات اقتصادی حفظ کنیم که قطعا به این سبک می‌توانیم بر مشکلات فائق شویم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود پایان تحریم تسلیحاتی ایران را حرکتی برای حفظ حقوق بین الملل، چندجانبه گرایی و ارزش نهادن بر توافقات بین المللی دانست و با تاکید بر اینکه " تهران به دقت حرکتها در این عرصه را تحت نظر قرار داده است"، اظهارداشت: کشورهای ۱+۴ بدانند امروز بحث روابط ایران با آنها و یا کشورهای منطقه مطرح نیست و اگر تحت تاثیر آمریکا با دقت عمل نکنند، ضربه بزرگی به حقوق بین الملل، چندجانبه گرایی و ارزش نهادن بر توافقات بین المللی خواهند زد و همه ضرر می کنند.

دکتر روحانی تاکید کرد: امیدواریم با هوشیاری کشورها مخصوصا ۱+۴ در بحث پایان تحریم تسلیحاتی ایران، آمریکا همچنان که تاکنون در پیشبرد حرکتهای سیاسی و حقوقی خود علیه تهران شکست خورده، این بار نیز ناموفق باشد.

دکتر روحانی با بیان اینکه " جمهوری اسلامی ایران هرگز تسلیم زور و فشار قدرتهای بزرگ بویژه آمریکا نخواهد شد"، گفت: ایران به رغم تلاش آمریکا، هرگز منزوی نشده و نخواهد شد و حرکتهای توسعه ای آن متوقف نمی شود و آمریکایی ها بدانند با وجود پافشاری برای حرکت علیه منافع ملت ایران، هرگز به اهدافشان نخواهند رسید.

رئیس جمهور تصریح کرد: کارنامه سال ۹۸ کشور در حوزه اقتصادی نشان می دهد که به رغم فشار تحریمها و مشکلات ناشی از بیماری کرونا، رقم تورم کاهش یافته و رشد اقتصادی بدون نفت ما مثبت بوده است.

دکتر روحانی همچنین با اشاره به فرا رسیدن پنجمین سالگرد توافق برجام، خروج غیرقانونی دولت آمریکا از برجام را نتیجه تلاش مثلت شوم صهیونیست ها، سران ارتجاع و تندروهای آمریکا خواند و گفت: اثبات صلح طلب بودن ایران و بی اعتبار شدن تبلیغات چند ساله ضد ایرانی، تخریب فرو ریختن سکوی دشمنان برای ضربه زدن به امنیت ملی ایران و لغو قطعنامه های فصل هفتمی شورای امنیت در کنار پایان تحریم تسلیحاتی ایران، دستاوردهای برجام است که تا امروز و با وجود تلاش های آمریکا همچنان حفظ شده اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری شهیندخت مولاوردی حسن روحانی رهبر انقلاب تفکیک قوا برجام اروپا سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری شهیندخت مولاوردی قوای سه گانه دکتر روحانی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ۶ مرحله‌ای ایران برای مهار صهیونیست ها | سازمان ملل در آزمون ادعای صلح‌طلبی

به گزارش جام جم آنلاین، سازمان‌های بین‌المللی که تحت تاثیر راهبرد ایالات متحده می‌کوشند جنگ غزه را در حاشیه عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل قرار دهند، حالا با پیشنهاد ۶ مرحله‌ای ایران روبرو شده‌اند که دوباره مساله غزه را زنده می‌کند.

وزیر خارجه کشورمان در جلسه اخیر سازمان ملل تاکید کرد که قویاً از شورای امنیت انتظار می‌رود با تصویب یک قطعنامۀ جامع، قاطع و تحت فصل هفتم منشور ملل متحد، نسبت به موارد ششگانه اقدام کند.

اولین بند از طرح ایران برای رویارویی با بحران جنگ غزه، برقراری آتش‌بس فوری، کامل، بی‌قید و شرط و دائم در تمام مناطق غزه از جمله  در رفح؛ و حتی کرانه باختری است.

با وجود جدیت حماس در مذاکرات صلح قاهره، طرف اسرائیلی و شخص بنیامین نتانیاهو علاقه‌ای به آتش‌ بس ندارند و همین امر باعث اعتراضات داخلی در اراضی اشغالی نیز شده است.

در بند دوم این پیشنهاد بر رفع کامل محاصره انسانی غزه تاکید شده است. اهمیت این بند، پایان فاجعه نسل کشی فلسطینیان است که بسیاری از نهادهای بین‌المللی نیز آن را ضروری می‌دانند.

ماه‌هاست اسرائیل جلوی رسیدن کمک‌های انسانی به غزه را گرفته و به بهانه جنگ با حماس، مانع کمک به مردم بی‌پناه غزه می‌شود.

موضوع تبادل انسانی اسرا در بند سوم این طرح آمده است. این مهم در مذاکرات قاهره نیز مورد توجه قرار گرفته است. نتانیاهو هرچند به نام آزادی اسرای هفتم اکتبر به جنگ مردم غزه رفته، اما در عمل رفتارش تنها به قتل همان اسرا منتهی شده است.

موظف ساختن رژیم به خروج فوری، کامل و غیرمشروط تمامی نیروهای نظامی و ادوات و تجهیزات آنها از غزه و ضرورت بازگشت امن مردم به مناطق و اماکن خود، محور چهارم این طرح است.

بسیاری معتقدند که اسرائیل به دروغ پیشنهادات آتش بس را مطرح می‌کند و منتظر است پس از عمل حماس به بندهای توافق، جنگ را از سر بگیرند. بنابراین خروج نظامیان اشغالگر از غزه و عدم اجرای ایده اشغال غزه، ضروری است.

ایران در بند پنجم طرح خود اعمال تحریم جامع و فوری تسلیحاتی علیه رژیم اسراییل را مطالبه کرده است.

تا زمانی که جهان غرب به کمک اسرائیل می‌آید و از این رژیم حمایت تسلیحاتی می‌کند، امیری به صلح در منطقه نیست.

و در انتها، حمایت از قرار موقت الزام‌آور دیوان بین‌الملل دادگستری و فراهم ساختن زمینه محاکمه و مجازات تمامی آمران، عاملان و حامیان جنایات اسرائیل به‌دلیل ارتکاب نسل‌کشی، کشتار هدف‌مند خبرنگاران، کارکنان نهادهای مردمی خدمات‌رسانی، کاربرد مکرر سلاح‌های غیرمتعارف از جمله بمب‌های فسفری و تهدید مکرر مقامات رژیم اسرائیل به استفاده از بمب هسته‌ای در غزه محور پایانی طرح ایران است.

این بند در واقع احیای اعتبار حقوق بین‌الملل است و انتظار می‌رود جهان با حمایت از آن، سران رژیم تروریستی صهیون را به دادگاه بکشاند.

گرچه دولت های غربی مانع از توجه سازمان ملل به پیشنهاد ۶ بندی ایران می‌شوند، ولی نفس طرح این ایده، می‌تواند فرصتی برای پیگیری حقوق مردم فلسطین را به دست داده و مانع از فرار رو به جلوی صهیونیستها در جنگ غزه شود.

دیگر خبرها

  • روایت دکتر کلانترمعتمدی از همراهی با دکتر مرندی | در ایران به ما می‌گفتند امریکایی! + فیلم
  • نماینده ولی فقیه در استان و استاندار آذربایجان‌غربی درگذشت روحانی جهادی را تسلیت گفتند
  • طرح ۶ مرحله‌ای ایران برای مهار صهیونیست ها | سازمان ملل در آزمون ادعای صلح‌طلبی
  • پیام معاون اول رئیس‌جمهور درپی درگذشت پرویز داوودی
  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • ارتش جایگاه مهمی در حفظ و حراست کشور دارد
  • توده ۱۸ کیلویی از بدن یک بانوی بهشهری خارج شد