Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه رودبار قصران با اشاره به حجم تخلفات صورت گرفته در ساختمان جنجالی این شهر گفت: متأسفانه از لحظه رسانه‌ای شدن این پرونده شاهد اعمال هجمه‌های مختلف از یمین و یسار بوده‌ایم.

حجت الاسلام سید محتبی حسنی امام جمعه رودبار قصران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص تخلفات محرز یک بنای جنجالی در حال احداث در این شهر اظهار کرد: متأسفانه تخلفات ساختمانی محدود به همین مورد نیست و شاهد تخطی‌های دیگری نیز در سایر ساختمان‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آن چیزی که این ساختمان را از بقیه متمایز می‌کند حجم تخلفات رخ داده در این ملک است به طوری که با آنکه مجوز ساخت ۸۰۰ متر به مالک آن داده شده بود اما شاهد ساخت و ساز ۱۹ هزار متر مربعی هستیم.

امام جمعه رودبار قصران با اشاره به فشارهای صورت گرفته برای نادیده شدن این تخلفات عنوان کرد: متأسفانه از لحظه رسانه‌ای شدن این پرونده شاهد اعمال هجمه‌های مختلف از یمین و یسار بوده‌ایم.

حجت الاسلام حسنی اضافه کرد: روز گذشته مدیرکل امور شورا استانداری تهران به اینجا آمدند و با اهمال شهردار پرونده را از رودبار قصران خارج کرده‌اند. 

امام جمعه رودبار قصران با بیان اینکه شورای شهر گذشته و شهردار سابق در انجام به وظیفه خود اهمال کرده بودند، یادآور شد: در مورد دیگری نیز  شاهد ساخت و سازی غیرمجاز در روی رودخانه و حریم آن که به شدت برای اکوسیستم منطقه مضر است بوده‌ایم، اما همه امید آن را داریم تا با ورود دوست‌داران نظام و انقلاب مخصوصاً در رأس دستگاه قضایی جلوی این اقدامات غیرقانونی را بگیریم.

حجت الاسلام حسنی با بیان اینکه ذینفعان می‌خواهند پرونده این ساختمان را محدود به اعمال جریمه از جانب کمیسیون ماده صد مختومه کنند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر قیمت هر متر مسکن در رودبار قصران بین ۴۰ تا ۴۵ میلیون تومان است و خودتان حساب کنید که اگر این عدد در ۱۹ هزار مترمربع ضرب شود چه عدد بزرگی به دست خواهد آمد.

انتهای پیام/۶۷۰۶۶/م/س

منبع: فارس

کلیدواژه: رودبار قصران تخلفات امام جمعه تهران امام جمعه رودبار قصران امام جمعه رودبار قصران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۸۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنای تاریخی اداره «نوغان‌داری» تربت‌حیدریه ثبت ملی شد

علی محمدی گفت: واژه نوغان به معنی کرم ابریشم و پیله بوده و تربت‌حیدریه از دیرباز به‌ دلیل اقلیم مساعد برای کاشت درخت توت، یکی از مناطق مهم پرورش کرم ابریشم و نوغان‌داری در ایران است.

وی ادامه داد: ساخت تاسیسات اداره نوغان‌داری تربت‌حیدریه سال ۱۳۱۴ انجام شد و نخستین مدیر این اداره فردی فرانسوی به نام "موسیو فران" بوده‌ است.

رییس اداره میراث فرهنگی تربت‌حیدریه افزود: در دوران پهلوی بعد از آن‌که صنعت نوغان‌داری تحت نظارت و در انحصار دولت قرار گرفت، مجموعه ساختمان‌های نوغان‌داری تربت‌حیدریه به ‌عنوان یکی از قطب‌های مهم پرورش کرم ابریشم پایه‌ریزی شد.

وی تصریح کرد: این مجموعه شامل ساختمان‌هایی است که به صورت منفرد در زمینی با وسعت بیش از ۲ هکتار ایجاد و کاربری‌های گوناگونی مانند سالن‌ تولید تخم نوغان و پرورش کرم ابریشم، ساختمان اداری و مدیریت، مهمانسرا و اسکان پرسنل دارد.

محمدی همچنین گفت: از شاخصه‌های معماری این مجموعه که برگرفته از معماری ساختمان‌های شمال ایران است، می‌توان به سبک و گونه معماری کوشک مانند، رعایت قرینه‌سازی، استفاده تمام عیار از آجر در تزیینات و سازه بنا، استفاده از قوس‌های نیم دایره و بیضی شکل و نیز وسعت درخور توجه اشاره کرد.

به گفته وی، در زمین‌های پیرامون این ساختمان نیز توتستان‌هایی برای بهره‌برداری در فصل پرورش کرم ابریشم ایجاد شده‌ است.

وی اظهار کرد: اداره نوغانداری تربت حیدریه اکنون به ‌عنوان تنها نمایندگی اداره توسعه نوغان شرق کشور، ارایه دهنده خدمات و تامین کننده تخم نوغان در سطح استان‌های شرق کشور نظیر استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و نیز سیستان و بلوچستان است.

محمدی همچنین گفت: رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت‌حیدریه و همچنین شرکت سفیدرود رشت، در تکمیل فرایند ثبت ملی ساختمان تاریخی اداره نوغان‌داری تربت‌حیدریه تلاش بسیاری داشته‌ که جای تقدیر دارد.

شهرستان تربت‌حیدریه با تولید بیش از ۸۰ درصد ابریشم کشور در شهر ملی بایگ و روستای ملی بسک، به‌عنوان پایتخت ابریشم کشور شناخته می‌شود.

مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه با مزیت‌های مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اجتماع مردم رودبار قصران در حمایت از حمله موشکی سپاه به اسرائیل
  • انجام بیش از ۵۳۰۰ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی استان همدان
  • انجام ۵۳۹۵ مورد بازرسی از واحدهای صنفی همدان
  • ثبت ملی بنای تاریخی اداره «نوغان‌داری» تربت‌حیدریه
  • تشکیل ۳۸ پرونده تخلف صنفی در سبزوار
  • بنای تاریخی اداره «نوغان‌داری» تربت‌حیدریه ثبت ملی شد
  • دریافت ۱۵ درصد حق کمیسیون تاکسی های اینترنتی منصفانه نیست
  • عدم درج قیمت بیشترین تخلف صنوف
  • ۱.۶ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در سبزوار تشکیل شد
  • تشکیل ۲۸۴۲ پرونده تخلف در طرح ویژه نظارتی نوروز