Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

به گزارش همشهری آنلاین؛ دکتر سعید نمکی با اشاره به ارایه گزارشی از وضعیت استان‌های درگیر کرونا به رییس جمهور و در جلسه امروز هیات دولت، گفت: در دو - سه هفته گذشته روزهای سختی بر ما و همکاران‌مان گذشت. همچنین مردم عزیزمان‌ به ویژه در استان‌های غرب، شمال غرب، جنوب و جنوب غرب و استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرق کشور روزهای سختی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت مطلوب‌تر در استان‌های قرمز

وی ادامه داد: خوشبختانه با همراهی مردم و کمک مسولان استانی و همکاران‌مان در دانشگاه‌های علوم پزشکی، امروز وضعیت مطلوب‌تری نسبت به روزهای گذشته داریم و بیماری در استان‌های کرمانشاه، کردستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خوزستان تا حد زیادی کنترل شده است و موارد ورودی به بیمارستان‌ها بسیار کمتر از قبل است و بیماران بستری و مرگ و میر رو به کاهش است.

نگرانی برای ۴ استان

وزیر بهداشت با بیان اینکه البته در استان‌های مازندران، خراسان رضوی، تهران و البرز جای نگرانی داریم، افزود: امیدواریم بتوانیم در این استان‌ها نیز بیماری را به زودی کنترل کنیم. این گزارش را خدمت رییس جمهور و اعضای دولت دادم.

موافقت رییس جمهور با تفویض اختیار به کمیته‌های استانی مبارزه با کرونا

نمکی با اشاره به همراهی مردم در استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری‌ها، در عین حال از موافقت رییس جمهور با برخی از تفویض اختیارها به کمیته‌های استانی مبارزه با کرونا خبر داد و گفت: در کمیته‌های استانی مبارزه با کرونا تصمیمات خوبی برای محدودیت‌های جدید گرفته  شده و اگر این روال را تا دو هفته آینده خوب دنبال کنیم، در کاهش بیماری بسیار موثر خواهد بود.

توزیع کافی "رمدسیویر" از روز گذشته

عرضه اولین تولید داخلی "رمدسیویر" از هفته آینده

وزیر بهداشت همچنین درباره داروهای درمان کرونا گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که کووید ۱۹ هنوز هیچ داروی موثر و قابل اعتمادی در دنیا ندارد. اما برخی همکاران دو داروی رمدسیویر و فاویپیراویر را تجویز می‌کردند. به ویژه رمدسیویر که در اروپا و آمریکا هم مطرح است. یک سری شیاد وارد قاچاق این فرآورده و فرآورده جعلی آن شده بودند. بر همین اساس گرچه این دارو در لیست دارویی کشور نیست، اما برخی همکاران آن را تجویز می‌کردند و معتقدند که در برخی بیماران اثربخش است، روز گذشته این دارو را به اندازه کافی توزیع کردیم و هفته آینده اولین تولید ملی این دارو هم عرضه خواهد شد و بنابراین کمبودی در این زمینه نخواهیم بود.

نمکی همچنین درباره تصمیم‌های اتخاذ شده برای تهران افزود: تصمیم‌های اتخاذ شده درباره محدودیت‌های یک هفته‌ای پیش از این از سوی ستاد استانی مبارزه با کرونا در تهران به دستگاه‌های مختلف ابلاغ شده است. یک هفته با این آهنگ خواهیم رفت و اگر اثرات کمتر از آنچه که انتظار داشتیم، بود،  محدودیت‌های بیشتری در نظر خواهیم گرفت.

کد خبر 531228 برچسب‌ها كروناويروس سعید نمکی كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سعید نمکی كرونا در ايران استانی مبارزه با کرونا رییس جمهور هفته آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۸۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌

وزیر جهاد کشاورزی در سفر به استان سمنان بر ضرورت جهش تولید تأکید کرد و گفت: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، محمدعلی نیکبخت ظهر امروز در جمع نخبگان ، بهره‌برداران و تشکل‌های بخش کشاورزی شهرستان‌های گرمسار و آرادان اظهار داشت: در تولید باید جهش اتفاق بیفتد و دولت با مشارکت و همراهی  مردم و همراهی مردم شعار سال را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مردم دو دسته‌ هستند،  یک دسته در حال تولید بوده و یک عده هم می‌خواهند بیایند و تولید بکنند گفت: باید زمینه تولید فراهم شود تا تولیدکنندگان چند برابر تولیدات فعلی خود  را داشته باشند و نیاز است در این مسیر موانع را از سر راه تولیدکنندگان برداریم.

وی با بیان اینکه برخی از مردم  قصد تولید دارند و تمایل به حضور در عرصه تولید هستند ما باید موانع را از سر راه آنان برداریم و برای مشتاقان نیز فرش قرمز پهن کنیم.

نیکبخت با تأکید بر اینکه باید بگذاریم مردم خودشان تولید را مدیریت کنند به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: همه باید برای جهش تولید تلاش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مردم و بخش دولتی باید دست به دست هم بدهند تا جهش تولید اتفاق بیفتد و در شهرستان‌های گرمسار و آرادان  هم هیچ بن‌بستی وجود ندارد و باید  با منابع موجود راندمان را بالا ببریم.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در خیلی از محصولات ظرفیت رسیدن به خودکفایی را داریم و نیاز است در این زمینه دانشگاه‌ها و نخبگان به کمک بیایند و سایر فرصت‌ها را هم در نظر بگیریم تا به کمک هم خودکفایی شکل بگیرد.

جلوگیری از خام‌فروشی  محصولات ضروری است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری بسیاری در بخش شیلات و در بخش گلخانه‌ها  داریم و صنایع غذایی برای فرآوری محصولات با ایجاد ارزش افزوده باید به میدان بیایند و ما جلوی خام فروشی و صادرات مواد خام را بگیریم و باید خلق ثروت و برندسازی و صادرات بکنیم.

نیکبخت خاطرنشان کرد: در حوزه دامپروری و صنایع تبدیلی و صنایع جانبی هم نیز باید اقداماتی انجام شود و در کل کشور و به تبع آن در استان سمنان نیز ظرفیت‌های فراوان رشد وجود دارد.

وی گفت: در حال حاضر استان سمنان تأمین گوشت قرمز و سفید و لبنیات چند استان است را بر عهده دارد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ محدودیت و ممنوعیتی برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی نباید وجود داشته باشد و در تولید هم هیچ محدودیت و سقف نداریم و برای تولید کننده نباید سقف بگذاریم.

نیکبخت گفت: تولیدکننده باید بخشی از تولید خود را برای تازه‌خوری و بخش دیگری را برای فرآوری و بخشی را هم نیز برای صادرات بگذارد.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان به سمت  صادرات حرکت کنند گفت: صادرات را باید به تولیدکننده آموزش دهیم و  باید صادرات را به تولیدکننده گره بزنیم.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ما در سال 1402 کمترین چالش را در حوزه‌های مختلف مخصوصاً در تامین میوه و سبزی و سیفی داشتیم.

نیکبخت از صادرات 268 هزار تن رب گوجه در سال گذشته خبر داد و گفت: میزان صادرات چند برابر سال گذشته آن است و  روزانه هشت هزارتن صادرات گوجه فرنگی داریم.

وی گفت: در سنوات گذشته مثلاً در آذربایجان غربی کشاورزان سیب تولیدی و مازاد فروش نرفته خود را با لودر امحا می‌کردند اما با کمک صنایع تبدیلی رفع شد و  به تجار هم اعلام شد در صورتی به شما مجوز واردات می‌دهیم که محصولات داخلی را ابتدا بخرید و محصولات کشاورزی که بر روی دست کشاورز مانده است را ابتدا بخرید و سپس مجوز اخذ کنید.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: دولت به تنهایی نمی‌تواند همه این کارها را انجام دهد و این به معنی مشارکت مردمی و تاثیرگذاری آنان است.

نیکبخت درباره حل مشکل آب سد نمرود و رودخانه حبله رود گرمسار گفت: با مشارکت مردم باید آب سد نمرود را با لوله به منطقه منتقل کنیم.

وی اضافه کرد: وزیر جهاد کشاورزی با به اتفاق این دو وزارتخانه مشکلات را اولویت بندی و انشاالله پیگیری و حل می‌کنیم.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • دو هزار و ۹۶۹ کیلوگرم فرآورده خام دامی در لرستان معدوم شد
  • افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی
  • هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکا
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • شرایط جوی مناسب نیست، سفر نروید
  • قدردانی مدیرکل صداوسیمای آذربایجان غربی از همکاران شبکه استانی
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز