Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@03:36:08 GMT

علت کاهش مشارکت تبریزی ها در انتخابات

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۹۱۷۹

علت کاهش مشارکت تبریزی ها در انتخابات

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان آذربایجان‌شرقی گفت: تبریز یک شهر مهاجرپذیر است و آمار افراد مهاجر در آمار تبریز می‌آید ولی در دوران انتخابات این افراد به شهرهای محل تولد خود بازگشته و آنجا رای می‌دهند از این‌رو آمار تبریز در مشارکت کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، صمدعزیزی،  در پاسخ به سوال‌ات خبرنگار فارس اظهار کرد: در انتخابات مجلس یازدهم هیچ موردی بین آقایان منادی و سعیدی وجود نداشت زیرا در انتخابات مجلس یازدهم ۱۰۰ صندوق به تعداد صندوقات افزوده شد و صندوق‌ها از ۷۰۰ به ۸۰۰ صندوق رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر اینکه بعد از شمارش و تجمیع آرا که با دقت زیادی انجام گرفت، نتیجه انتخابات تبریز، آذرشهر و اسکو اعلام شد، افزود: چند ساعتی نتیجه این حوزه انتخابیه دیر اعلام شد زیرا تلاش کردیم تا آمار اعلام شده توسط استانداری و با شورای نگهبان را چک کنیم و اگر مغایرتی وجود داشت هر چه سریع‌تر آن را رفع کنیم. 

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان ادامه داد: آقایان منادی و سعیدی هر دو ۲۰ درصد حدنصاب را کسب کردند ولی آرای آقای منادی بیشتر از آقای سعیدی بود از این‌رو منتخب ششم اعلام شد.

وی در رابطه با شائبه‌های انتخابات مجلس یازدهم ورزقان گفت: اگر آمار انتخابات سال ۹۴ را با انتخابات سال ۹۸ در این شهرستان مقایسه  کنید خواهید دید که در سال ۹۴ در حدود ۱۴۷ درصد مشارکت و در انتخابات ۹۸ در حدود ۱۰۹ درصد مشارکت وجود داشت که این نشان از کاهش مشارکت می‌باشد. 

عزیزی با تاکید بر تعامل ایجاد شده بین ستادهای انتخابات، ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی، گفت: در انتخابات مجلس یازدهم با تلاش و هماهنگی آمار انتخابات در ورزقان را به واقعیت خیلی نزدیک کردیم. 

وی افزود: البته اگر آمار ورزقان در مشارکت زیاد است به خاطر حضور ورزقانی‌هایی است که در شهرهای دیگر زندگی می‌کنند که از لحاظ قانونی هیچ منعی برای شرکت آنها وجود ندارد. 

عزیزی خاطرنشان کرد: تبریز یک شهر مهاجرپذیر است و آمار افراد مهاجر در آمار تبریز می‌آید ولی در دوران انتخابات این افراد به شهرهای محل تولد خود بازگشته و آنجا رای می‌دهند از این‌رو آمار تبریز در مشارکت کاهش می‌یابد. 

وی در ادامه در خصوص آغاز تمهیدات انتخابات ریاست جمهوری گفت: با توجه بر اینکه انتخابات ریاست جمهوری در خرداد سال ۱۴۰۰ خواهد بود از این‌رو تمهیدات این انتخابات از نیمه دوم امسال در  همه کشور شروع خواهد شد. 

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات تبریز مشارکت آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مجلس انتخابات مجلس یازدهم آمار تبریز اعلام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۹۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«لایحه امنیت زنان» در هزار توی آمدن یا نیامدن به صحن علنی مجلس

الهام آزاد گفت: لایحه امنیت زنان، مواد و تبصره‌های زیادی دارد و بعید است بتوانیم این لایحه را در مجلس دوازدهم به تصویب نهایی برسانیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز؛ لایحه یک فوریتی «پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» امروزسه شنبه 28 فروردین ماه 1403 برای چندمین نوبت متوالی در دستور کار صحن علنی مجلس قرار نگرفت. پیشتر قرار بود کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، این لایحه را به صحن بیاورد اما مجلس ادامه بررسی لایحه بودجه 1403 را در دستور کار قرار داد.

الهام آزاد؛ عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی درباره علت مطرح نشدن لایحه امنیت زنان در صحن امروز مجلس به خبرنگار سیاسی ایسکانیوز گفت: این لایحه در دستور طرح در صحن علنی مجلس قرار داشت اما هیات رییسه مجلس باید تایید کند کدام لایحه در صحن مطرح شود.

وی در پاسخ به این پرسسش که آیا این طرح در مجلس یازدهم تصویب نهایی خواهد شد یا خیر گفت: لایحه مذکور، مواد و تبصره‌های زیادی دارد و بعید است بتوانیم تمام آن‌ها را در مجلس یازدهم بررسی کنیم زیرا عمر زیادی از مجلس یازدهم باقی نمانده است و وقتی لایحه‌ای در صحن مجلس مطرح می‌شود جزییات و پیشنهادات سایر نمایندگان نیز در تصویب نهایی آن اهمیت دارد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: بعید می‌دانم لایحه «امنیت زنان» را بتوانیم در مجلس فعلی تصویب کنیم و احتمالا تصویب نهایی آن برای مجلس دوازدهم باقی می‌مانند زیرا تا پایان عمر مجلس فعلی فقط ده جلسه باقی مانده است.

20 فروردین سال جاری؛ فاطمه رحمانی، عضو فراکسیون اجتماعی مجلس پس از به تعویق افتادن طرح لایحه امنیت زنان در صحن علنی مجلس به خبرنگار سیاسی ایسکانیوز گفته بود: احتمالا هفته آینده در صحن علنی مجلس به «لایحه امنیت زنان» بپردازیم.

بنا بر اخبار دریافتی خبرنگار سیاسی ایسکانیوز؛ نمایندگان مجلس یازدهم درهفته‌های پایانی مجلس، تصویب بودجه سال 1403 را در الویت صحن علنی قرار داده‌ند و پس از تصویب آن به لوایح و طرح‌های دیگری مانند لایحه ازتقای امنیت زنان خواهند پرداخت و بنا به گستردگی این لایحه احتمالا تصویب نهایی آن موکول به مجلس دوازدهم شورای اسلامی خواهد شد.

انتهای پیام/

فاطمه نورنژاد کد خبر: 1227415 برچسب‌ها امنیت اجتماعی

دیگر خبرها

  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • «لایحه امنیت زنان» در هزار توی آمدن یا نیامدن به صحن علنی مجلس
  • وضعیت ایران قبل و بعد از انتخابات اخیر؛ قیمت دلار در ابتدای مجلس یازدهم چند بود؟
  • مربی بعدی تراکتور کیست؟؛ گزینه‌های سرشناس به صف شدند
  • یک شایعه جذاب در تبریز: مربی موفق تیم ملی در تراکتور؟
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم
  • قیمت دلار در ابتدای مجلس یازدهم ۱۸ هزار تومان بود امروز بالاتر از ۶۵ هزار تومان! /وضعیت ایران قبل و بعد از انتخابات ۹۴ و ۱۴۰۲
  • اولویت مجلس دوازدهم معیشت و اقتصاد خواهد بود